Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 644
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 390
Шумните места и аз не ги предпочитам. Обичам заведения и ресторанти с приятна и уютна атмосфера, ненатрапваща се музика. Кино, сладкарница. На концерти никога не съм обичала да ходя. На клуб ходим чат-пат, но не е същото както когато бях на 20. Няма как да бъде. Simple Smile

# 391
  • София
Аз станах в 9 и сега ме цепи глава.Имаме плануван приятен ангажимент и се чудя дали да не взема едно хапче.Засега се опитвам да се оправя само с кафе.
Даун все се каня да те питам каква е часовата разлика с България?Лаптопа не го ли купи преди няколко месеца?Би трябвало да  е в гаранция.
Руми честит ти часовник!Със здраве да си го носиш и друг път да не пипаш тук и там! Wink

# 392
Аз пък съм спала, отдавна не бях. Ая, лекарката каза същото- всяка четвърта жена има проблем, но не всяка жена го знае.  Хайде, да не скапвам и днешния почивен ден, прегръщам ви силно, всички, толкова мили, успокоителни, майчински думи чух, наистина се успокоих. Радвам се, че ви имам, че съм част от толкова положително настроени и винаги готови със съвет и топла дума мами Heart

# 393
  • Бургас
Отвратително крив ден ми е. Някой ще го отнесе и имам усещане кой ще бъде.
Разбирам те,Хай! И аз от снощи съм така. Така съм набрала,че ще избухна. Едвам се сдържам.

# 394
Мерси, мерси Blush

Утре си чукнахме среща със сестра ми в Търново. Хем да се видим, да се разходим и да си приберем децата Mr. Green
Дано да е хубаво времето.
Все се чудя кога ще ида до Търново просто ей така и ще имам време да пия кафе с Алечка (при нейно желание разбира се)

# 395
Щом е нов, не е ли в гаранция?

Тъкмо влизам да пиша. Тотално умря.
Нов е. Втори за по-малко от година.
Почти 3000 струваха и двата. Ще си взема предполагам парите, МО ми писна да преинсталирам.
Фотошопа е загубен.
Изобщо гадост

# 396
Сори. Но от мобилната не мога да редактирам.
Джъст, нов е съвсем и втори за няколко месеца.
Много ми е кофти. Нямам нерви вече.
Часовата разлика е 6 часа май сега.
Тук е 4:30 следобед

# 397
Даун, много много неприятно (гуш)
Поне ще успееш да си вземеш парите. Следващия го избери със затворени очи, по усет. Което ти хареса Hug
Дано не си загубила ценна информация.

# 398
Даун, в някаква черна серия си. Дано скоро излезеш от нея. Няма спор, че е много неприятно когато техниката се разваля. До такава степен сме зависими от нея, че е плашещо.

# 399

Сложих масата, остават шезлонгите, но са много тежки Sad.

# 400
E, щом е в гаранция пак е нещо успокояващо. Дауне, дай по-ведро.
Що да губиш фотошопа? Нямаш ли го на инсталационен диск?

Наредих ребърца с картофи и чесън в тавата, като се приберем довечера само ще включа печката. Докато се изкъпят и оправят вечерята ще е готова.

Стиснете палци, моля, мачовете днес са важни, дечковците са се спекли.
Излитаме!

# 401
Тази серия не е спряла от 4години.
Не съм загубила информация, защото не съм сваляла и снимала. Аз го купих преди месеци.
Не знам защо нищо хубаво не ми се случва.
И от снимката нищо не се вижда, та ще трябва да ми повярвате, че е добре Simple Smile.

# 402
Сбъдваща, късмет! Дано победят! Simple Smile

# 403

Все се чудя кога ще ида до Търново просто ей така и ще имам време да пия кафе с Алечка (при нейно желание разбира се)

Руми само свирваш и се отзовавам Hug И за всички останали преминаващи се отнася, обичам (се оказа) форумски срещи, нищо, че съм ръб Simple Smile

Даун, сипИ си едно! Техника е, не е жив човек Hug

На мен ми се развали уредбата (пак). Подозирам, че заради нея седях без ток преди няколко седмици. Мога да си я оправя, ама не ми се занимава...

# 404
Стис, Сбъдваща! При толкова тренировки и изиграни мачове как днес се спекоха?
Даун, трети за късмет!
До сега правих палачинки. Щерката закусва, брат й още спи. След обяд шетане....

Общи условия

Активация на акаунт