Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 650
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 405
  • постоянно
Даун , масата може и да не се вижда , но поне виждаме , че комшията си е наредил добре керемидите 😂

Снощи ядох диня и сирене за вечеря - голяма грешка . В2,3,5 ставах до тоалетна . То бива диуретик , ама чак толкоз . 😜

Изчистихме къщата с ММ , простряхме , избрахме , после ще ходим на плуване и шопинг .

Сбъдваща , стискам да победите !

# 406
Сбъдваща, палец стиснат!

Напепелящих се аз, сега отпочивам на дивана и почвам да ставам принцеса. Ще си боядисвам косата, маски, маникюри, педикюри и довечера ще съм лъсната за парти Grinning

# 407
Сглобих единия от шензлонгите. Другия утре.
Толкова съм офъртяла, че и половината от заплануваното не свърших, а и ми липсва лаптопа.
Поне утре ще поработя повече ИЗ къщи.

# 408
Сглобих единия от шензлонгите. Другия утре.
Толкова съм офъртяла, че и половината от заплануваното не свърших, а и ми липсва лаптопа.
Поне утре ще поработя повече ИЗ къщи.

# 409
Сбъднаща, стискам и аз Kissing Heart Задушница е и не ми пуска пералня още. Днес сме по женски с децата, имам половин пиле на грил, ще потърся рецепта с броколи да го направя нещо

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 14:06 от raja_nikol

# 410
Аз пак да попитам: Някои знае ли как да спра известията за това кой е оценил като полезно дадено мнение?

# 411
  • Бургас
Днес ще мързелувам е. Задушница и спазвам правилото да не се работи. Вчера си оправих дрехите, банята. Сега подпирам дивана.
Ходихме до морето на разходка, купихме рокли на госпожиците и се прибрахме.

# 412
  • София
Бонджорно, бамбини😍😙
Завърнахме се! Италия-миталия, вкъщи си е най 'арно😁

# 413
Дай сега снимките, не се стискай.

Една победа, една загуба. Третия мач след малко почва.
Отборът на номер 2 правят страхотен сезон тази година.  Нямат загуба до момента.

# 414
Белиндааа, привет Hug
И аз вчера се завърнах при морето, довечера се прибираме у дома.
Хубаво беше, но вече си искам у нас.Пуснали парното, мъжо извикал фирма, сложили климатици. Почистил и сега ни очаква.Аз трябва да помисля за вечеря.

Ходихме на Кръстова гора, много комерсиално ми се видя. А как изтърпях пътя до горе с 55 местен автобус 30 км, просто не знам Rolling Eyes Втори път не бих си го причинила Tired

# 415
Нареждам се за снимки! Белинда да не се ослушва. На Катето ММ я проследи във фейса. Да ви кажа под секрет, че тя е най- усмихнатата на снимките.
Завърнах се от разходка. Кратка и мрънкаща, но поне размърдах задниците на децата.

# 416
Вкъщи пък е съботна идилия- аз с книга, децата учат 🙄 Дали е отминал вируса 🤔

# 417
  • София
 Специално влизам през телефона на любимия, за да ви покажа някоя снимка. Проба
Е, момичета, не става. С която и да пробвам, все е твърде голяма. Съжалявам!

# 418
Ааа, няма да ти се размине с едно "съжалявам". Свали си ги на компа и си ги форматирай! Ние ще почакаме!

# 419
  • Sofia
ДжеНа,  на английски ли тръгна, защо? Laughing
Защото е бонус към курса на синковеца  Mr. Green,а ние далавери не изпускаме  Wink.Изненадващо за мен доста родители са се записали, както и другото изненадващо беше,че курсът е 6 месечен. Rolling Eyes.Серизона работа. Така,че ще ошлайфам английския  bowuu,въпреки,че аз съм с най-високо ниво,пак ще има какво да си припомня и понауча.
Даун, ама верно не ти върви с лаптопите  ooooh!.Пфу,съчувствам ти. Аз си карам с телефона без звук  hahaha,не че е бафнал някой да ме търси,де (както казваше баба  Heart Eyes,светла й памет).
Кой каза "мисирка"  hahaha
Аз станах в 8.30 ч.,което си е раничко за мен за съботно ставане,мъжете-към 10.Калпазани  Mr. Green. ИСкат да ми причинят един тричасов екшън по вечерня...аз се чудя дали да ги уважа или да утрепам 3 часа шопинг в мол-а. Ето защо таткото настоява да ходим на семейно кино  Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 14:57 от ДжеНа

Общи условия

Активация на акаунт