Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 673
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 250
Алечка, препиръчвам този сайт и тези лещи, или Аvira пак на Купър вижън. Аз от този сайт пазарувам отдавна, много са коректни, имат безплатна доставка и 10℅ за редовни клиенти. Само ако поръчваш 6 лещи от пакет и си с различни диоптри виж червения текст. Ох много е скапано писането от телефон ще пиша от комп след малко Simple Smile

# 5 251
  • Germany
Добро утро!
Усмихнахте ме рано сутринта с пингвините, кактусите и супата от пчели Simple Smile
При нас също е много студено днес. Аз от вчера подкашлям. На малкото излседванията ще са готови днес, защото имало нещо в гърлото и чакаме антибиограмата. То детето е добре вече /като изключим кашлицата/, та ще видим какво ще кажат. Ще се разтърся сериозно за нов педиатър, защото тези са супер неадекватни. Търпях ги до сега, защото са си записали, че е с астма и кажа ли, че кашля ми дават час веднага, но аз реално за нищо друго не мога да разчитам на тях.
Дайте идея моля какво да купя за подарък на близко наше момиче на 14.

# 5 252
Добро утро!
Мони, за да не забравя- купи някакви сребърни бижута. Има в различен ценови диапазон.
И при нас е студено, но поне е сухо. Болните да оздравяват.
Честито на Андреевците.
Жаки, и преди питах- мина ли сагата с ваксините?

# 5 253
Да се почерпите.
ДНЕС ИМАМ РОЖДЕНИК!
Както казва Сбъдваща:Номер 2!
Да ми е жив,здрав и от Бога закрилян!
Много сърдечно и умно дете.

# 5 254
Добро утро!
От моята кашлица вече ме болят всички коремни мускули. Направо си правя упражнения - 2 в 1.
Днес в офиса има среща, дано мине бързо, че не ми се съсредоточава дълго време. Надявам се днес да ми пристигне и новият телефон.
Мони, зависи какъв ти е ценовият диапазон. Бижу винаги е добра идея.
Да е живи и здрав номер 2, Малко Трънче.

# 5 255
  • Варна
Трънче, жив и здрав да ти е Simple Smile

Във Варна пък е меко времето, даже и слънце се показва. Мен ми се ще малко студ сякаш. Това променливото време влачи вечно някакви вируси, а тъкмо се закрепи дребната.

# 5 256
Трънчеее, жив и здрава да е номер 2! Какво да му пожелавам след здравето- послушание, шестици, гаджета?

# 5 257
Да е здрав Номер 2 на Трънче!

Мони, педиатрите ни дават час за веднага при нужда, ако и децата да не са с астма или други хронични заболявания.  Както и всички читави педиатри, та бързото даване на час не е някаква екстра. Общите лекари и педиатрите си поддържат набор свободни часове за спешни пациенти, за да  реагират навреме при нужда. Виж, ако се обадиш за нещо подлежащо на отлагане- ваксина, профилактичен преглед, ще получиш час за след седмица - две. Сменяй ги, това вашето не е нормално.

# 5 258
  • Sofia
Трънче,честито да ти е момчето,номер 2  bouquet! Да ти е здрав и все така да си го хвалиш!
Честити именици,ако имаме!
Бая студен Андреевден  cold. Да видим къде са тия прогнозирани 10 + градуси за днес,че да поразмразят малко. Аз хванах цаката на замръзналата гаражна порта и ми е екстра. Хич не я мъча да я отварям. Паркирам си царската на пътя и няма драма с влизането и излизането bowuu.Имам задачи за отмятане днес,амаааааа хич не ми се шава много в студа.  newsm78
Парфюми съм поръчвала от Венера козметикс и парфИмо. Не съм имала оплаквания.
Поръчката от е-маг,още е със статус-приета  Rolling Eyes.На кантар съм дали да не я откажа.Очевидно ще я получа по Коледа.  hahaha

# 5 259
  • Варна
Джена, при нас са тия градуси Simple Smile

# 5 260
Добро утро  Heart Eyes
И в центъра ми се видя  меко времето,  в сравнение с вчера.  ДжеНа, ти къде реална мръзнеш?
Също слънце се опитва да изгрее и ще изгрее.
За кашлицата се варят  дюли,  ако имате направете си сироп.
Кухнята я видях вчера, но нямах време да пиша, хубава, свежа и  гостоприемна,  точно Тонкина  Hug
В къщата ни и моята е бяла, но с орнаменти и леко по -друг стил.
Мъжа ми ще пътува за Италия, чудя се какво да си поръчам.  newsm78

# 5 261
Добро утро!

Тук е голям студ, но вчера беше още по-студено.
Днес няма тенденции да напече, даже се пуска мъгла.

Настроението ми продължава да е минорно, изпадам в дупка.

Трънче, честит рожден ден на детето! Здраво и щастливо да е!

# 5 262
Щерката ще разменят подаръци в класа, на нея се е паднала любимата учителка. Изискванията са за обща сума до 5 евро. Купих бонбони на Линд в малка метална кутийка-сърчице и тройка формички за курабийки- сърчица. Смятам да направя и разделител за книги с висулка сърце, дано успея. Ще си крият подаръците по чанти и джобове за по- голяма изненада, а в последния учебен ден преди Коледа ще познават от кой са. Много се вълнува Дребосъчка.

# 5 263
  • Варна
Я споделете малко като за лаици за това коледно радио. Искам да си го пусна ама не намирам как.

# 5 264
  • Бургас
Добро утро!
Честит рожденик на Малко Трънче! Честит имен ден и на празнуващите днес!
Дали има сняг на Банско? Елени, вие там ли сте вече?

Общи условия

Активация на акаунт