Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 672
  • 5 596
  •   2
Отговори
# 5 265
Трънче, да ти е честит рожденика и да е много здрав, и много весел!

Аз се добрах до работа вече, чудя се дали да пусна едно кафе или да чакам колегите. Сетих се, че трябва и да мина довечера да взема някакви неща за офиса за утре, разсеяна ли съм не знам, ама всичко ми е на бърз ход, изпускам събитията Joy

О, я да се върна да видя как беше това коледно радио, да се пробвам. А мъжът ми сутринта е бил в 7 в Лидл да купи някакви зимни неща и едни апрески за майка му, аз се обзаведох с още едно ски яке. Вика ми - да ти взема по-голям номер да си го носиш сега зимата, а не казах, за сега зимата трябва да ми вземеш палатка, за да я закопчавам отпред и после? Я моя си номер, пък догодина ските ще си ме чакат с ново яке Sunglasses Ей, много ми е криво за тия ски, ще знаете, но ще ги дам на мераклий да ги покарат, че е грехота да седят сухи в дрешника!

# 5 266
Трънче, честит да ти е номер 2, здрав и щастлив! Удари ме право в сърцето с този топящ се сандвич.

Снощи заспахме късно, много ми се спи сега Tired

И ние ще си разменяме подаръци.Децата пожелаха и аз да се включа Grinning

Днес синът ми ще ходи на кожен лекар, ще му горят кокоши трън на пръста на крака.

Студено и мъгливо е в Бургас.

# 5 267
  • Sofia
ДжеНа, ти къде реална мръзнеш?
Е,как бе,дуШа. Всяко паркиране и вървене до целта си е мръзнене и газене в кишата. Laughing. Имам да отмятам задачи по заместване, но ще ги минимизирам.  Mr. Green
25 дни до Коледа  Party. Бързо ми се изтърколи тая година.  newsm78
За НГ още нямаме програма.  ooooh!Все избираме,коментираме,накрая ще си лежим дОма  Thinking  Crossing Arms

# 5 268
Мър, има едни якета с подвижна свалящя се платка отпред. Удобни за корем и бебе в слинг/кенгуру. След сваляне на допълнителното парче отпред, якето си и с нормален размер и кройка. Ще изровя линк.
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01LXULYH6/#immersive-view_1512024764723

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 08:53 от Анонимен

# 5 269
Добро утро!
Здраво и щастливо да е трънчето на Трънчето. И по-малко да боде   Wink bouquet
Посреднощ съм се хилила със сълзи на пингвините и пчелите, как не събудих народа не знам.
Сбъдваща, много добре сте го измислили подаръка, сигурна съм, че ще се зарадва учителката. И при нашите първолачета възникна идея за разменяне на подаръци, което е супер, обаче една от майките каза, че по-добре било да не си разменят, че щели да се сърдят  Shocked, а да вземем за всички момичета едно и също, респективно и за момчетата така. Казах ѝ, че не са бебета да се сърдят и ще се получи много по-интересно ако са изненада подаръчетата. А така се влага лично отношение, иначе е на конвейер работата  ooooh!
Аз пия кафе, слушам едно мрънкащо човече, което не знае за какво точно мрънка и чакам да ми стане сиренето  Laughing Да, правя сирене   Crazy
Хайче, ето това си пуснах току-що, потърсих го в гугъл по спомен на това, което написа Алечка.
https://tunein.com/radio/That-Christmas-Channel-s220466/
Много усмивки на вас, девойки  bouquet

# 5 270
Добро ви утро!
Искам да споделя, че с вашите разговори, аз давам странични дефекти и ефекти:
Първо – направих солените мъфини на Осмичка, много благодаря за рецептата, пожънах успех Hug
Второ – сънувах, че нашите продават къщата на баба и дядо, а тя си е моята?! И – о, ужас – а не е като да съм се засилила да живея там...
Трето – понеже ви четох по нощите, а то не бяха пингвини, пчели, кактуси и тн. представители на флората и фауната, така се смях (тихо, но бурно!), та мъжа, който кротко си спеше до мен, вероятно, е имал земетръсни усещания Joy
Честита рожденничка на Лято, здрава и щастлива да е, а на Тонка – кухня, ако ще да я ползва, ама на мен много ми хареса, та и само да си я има човек, пак е кеф!
Да е честит рожденника и на Малко Трънче!

# 5 271
Да ти е жив и здрав рожденика, Трънче! Много късмет!

Измислих подаръка за дребната, силиконов пистолет, тя много обича да прави някакви неща, а и и се получават много добре. Какъв обаче да взема? На Лидл пускат често мисля, но дали са качествени? Ползвате ли такова нещо? При нас е страхотно времето, пролет, а в София вчера гледаме по новините 4 пръста лед, оплакват се хората, кофти. Никол е на курс пак, този път сама

# 5 272
Трънче да ти жив здрав номер 2.
Това с коледното радио не мога да си го причиня. Много ми са блудкави коледните песни и не мога да ги слушам повече от минута. А да слушам нарочно радио #Crazy

# 5 273
Рая, скоро в Лидъл имаше такива пистолети.
Иначе ние сме вземали от магазин за крепежни елементи, от книжарници. То и цените им не са много фрапантни- от 5 до 20 лева.
Миналата година се сдобихме и с лидълски пирограф.
Сбъдваща, разкошно яке! Гениална идея!

# 5 274
  • Germany
Честит ти рожденик Трънче! Да е здрав и късметлия! Весел празник!
Благодаря за идеята за сребърно бижу, но това беше миналата година. Нещо друго да ви хрумва?
Сбъдваща при нас са казали подаръците да са около 7 евро. Според теб, изхвърляне ли ще е, ако вземем книга /12-15евро/?

# 5 275
  • ту тук, ту там
Лина, има сняг, но не е много! Побеляло е, но доста се поразтопи вчера. Студено е обаче!

Не спахме хич тази нощ! Зъби ли ще вадим, що ли, ама... Tired

Честит рожденик, мило Трънче! Да ти е здрав и да те радва много! 🌺

Имам си именик аз! ❤

# 5 276
Мони, никой няма да ви се скара Simple Smile

Сега видях, че при нас има сняг, а момчетата тръгнаха с колела на училище. Дано са карали внимателно.

# 5 277
Добро утро, да са честити имениците и рождениците!
Днес си е направо топло:)) какъв студ брах вчера...
В очакване съм да стане 9 градуса според прогнозата.
Хубав ден на всички!

# 5 278
  • София
Честит рожденик Трънче!Да е здрав и щастлив! bouquet
Честито на имениците,ако има такива в темата!Здрави и весели да са! bouquet
Не съм измислила коледни подаръци,а времето минава. ooooh! Питам домашните няма ли да пишат писмо на Дядо Коледа,отговор не получавам.Нещо се чувствам изчерпана откъм идеи.А не ми се иска да го правя последните дни преди Коледа,as usual,както се казва.
Мони козметичен несесер за път,несесер с аксесоари вътре,шал и шапка по-хубави,хубава пуФкава пижама,тийн чанта или раница според бюджета ти.Защото при нас цените са едни,при вас други предполагам.

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 09:19 от Just...a woman

# 5 279
О, коледно радио, не,  за Бога Laughing  Stop
Обичам много празници, но коледните песни ме отегчват.
От баба знам глава,  крака,  трябва да са на топло, тя е видяла зими, каквито тук не си представям. Crazy
Взимайте пример и слагайте ушанки  Peace
 Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт