Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 571
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 460
  • Някъде там
И мен ме умиляват.Моите са в постоянна война и борба за надмощие,но когато другата е болна или има проблем са изключително задружни.Срещу останалия свят също.
Това ме успокоява.
Казвала ли съм как когато с едната бяхме в болница и изгаряше цяла нощ от температура,другата в къщи също е имала треска и бълнувала името на сестра си.Майка ми измерила температура и тя нямала такава.Повтаряла непрекъснато че сестра и е зле и може да и се случи нещо.
На сутринта и двете вече бяха добре.
Имали сме и други такива случки но тази беше най-емоционална.

# 5 461
  • На брега на реката
Ей, че хубава кукла Миднайт. Пу, пу, да ви е жива и здрава и много да ви радва.

Честито зъбче на пуФкавото Козуначе.

Сбъдваща, красота!

Ех, как ме умиляват такива неща.Heart

# 5 462
  • Пловдив
Добрутро и от мен Много хубава снежинка на Сбъдваща. Аз като ученичка плетях на една кука  малки покривки   и карета и тишлайфери бродирах  ама вече нямам нерви за такива крафт изделия. Иска си търпение тази работа ,което явно съм изгубила в забързания си ритъм на живот.

# 5 463
  • някъде ... тук ...
Сбъдваща, благодаря за снежинката и настроението, което създава Hug

Малката Елени е страхотен бонбон Simple Smile

У нас сме от ранно-ставащите и по-продуктивни преди обяд. Само големият синковец нещо се промени през пубертета, но предполагам е от средата - висят до късно със съквартирантите. Как стават сутрин, не знам. Да се оправят. Винаги сме предпочитали първа смяна и като се наложи да се дописва някое домашно вечерта, става много изнервено вкъщи. Само първа смяна беше и едно от условията като избирах начално училище.

# 5 464
  • София
Честит дъждовен петък!  Grinning

Това, което казва Лиляна, че е заложено в закона за образованието - училищата да минат на една смяна, е напълно неприложимо за повечето училища в София, най-вече за "по-оборотните". Дъщеря ми учи в такова и всяка година броят на паралелките набъбва, и по-скоро ще направят трета смяна, вместо да отпадне втората.  ooooh! А практиката в Пловдив някои училища всеки месец да сменят смените, е повече от малоумна и не мога да разбера как се допуска подобна свинщина, без извинение.

Днес ме чака голямо пазаруване, че утре имаме гости за вечеря (кумовете ни, не съседите, макар че казах на едните да дойдат, ако имат желание).  Grinning Иначе по съседски се организирахме да празнуваме Никулден. Мъжът ми плаща шарана, една съседка го приготвя, аз правя голяма прясна салата, разни мезенца от всеки и пада веселба по средата на работна седмица.  Mr. Green

Ужас, не съм купила адвент календар!  Crazy Дано да не забравя днес да взема.

# 5 465
Ужас, не съм купила адвент календар!  Crazy Дано да не забравя днес да взема.

И аз. За каката харесах един с Frozen от ДМ (с разни фиби, ластичета), обаче, за малкото няма нищо подходящо мъжко и сега се чудя какво да правя. Rolling Eyes
Добро утро от мен.

# 5 466
В Немските центрове  виж, Тоня.
Аз имам такъв, но е от Де.
http://prikachi.com/images/817/9234817W.jpg

# 5 467
Миднайт, страхотна сладка маймунка си имате! Heart Eyes

А защо вали дъжд, а не сняг, приемам го твърде лично специално за днешния ден! Вчера и днес съм в лошо настроение, без причина, но някак си типично за мен, може да не изпадам в сатурново дупка преди РД, но денят преди и денят на, съм в черна дупка Joy Много са ми криви всички. И в този дъжд ще се наложи да се прибирам с трамвая, защото не можах да намеря място на паркинга, а мъжът ми... не знам какво ще прави довечера. Нямало да може да ме вземе?! Не знаел кога ще свърши... Квооо. Абе типичен мой рожден ден Scream Та освен да ви "почерпя" виртуално мили ми темаджийки и да си пожелаем дружно да сме здрави и ащстливи, най-вече!

# 5 468
  • София
Мърче честит рожден ден!Да за здрави,щастливи и усмихнати дните ти!
И след няколко месеца да получиш най-големия си подарък!
Хубав празник! bouquet

# 5 469
  • Sofia
Мър,честита да си  bouquet! Много обичана,много влюбена и щастлива! И най-много:здрава!

# 5 470
Мърче, бъди здрава, щастлива, обичана, мърмореща, когато трябва и лека бременност.

# 5 471
  • Някъде там
Честит рожден Ден Мър.За стрелците е типично това да изпадат в дупка,същата съм и аз.И все още ме държи моята,много упорита.Обаче съм забелязала че като изляза от нея околните отбелязват че съм променена и много положителна.😃

# 5 472
  • София
Жива и здрава Мър, вече имаш каквото е нужно съумей  да го пазиш и градиш. Лека бременност и един непослушен юнак на финала.

# 5 473
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Мър! Бъди здрава и да излезеш от тая дупка!
Миднайт, имате си хубава дъщеря, нека ви е здрава!
Снежинката на Сбъдваща е разкошна, много ми хареса! С удоволствие ще гледам всички снимки.

Планирала съм от днес да почвам с украсата, идеите съм ги избистрила отдавна, цветовете са избрани. Само не знам чистенето кога да подхващам. Имах едни намерения, ама доста неща търпят промяна. Живи и здрави да сме, всичко ще се нареди.

# 5 474
  • София
Мър, жива и здрава да си, много щастие и прекрасни моменти!  Hug В никаква сатурнова дупка не си, ами хормоните ти бушуват сега.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт