Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 554
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 475
Ех, много благодаря за наистина хубавите пожелания!
Тони, какви хормони, мен това не знам дали ме е хванало изобщо, никаква промяна нямам - може би винаги съм си била хормонясала Joy  Аз в сатурново дупка не изпадам по принцип, само тези 2-3 дни ставам черна, та черна ххахаххаах! Горкият ми мъж, ама гледам се стабилизира около този период, явно е свикнал за толкова години Stuck Out Tongue Winking Eye

пп - сега се сетих, че преди 2-3 дни ме напръска със светена вода Joy, явно екзорсизъм ми прилага!?

# 5 476
Щом не си е окачил чесън на врата, добре е още. Може да търпи.

# 5 477
Здрава, щастлива и обичана бъди, Мър! Най- прекрасния период в живота ти  е сега, наслади му се максимално!!!

# 5 478
Мър, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива! Родени сме на съседни а.дати - аз съм утре Laughing

# 5 479
  • постоянно
Момичета , много ми е напрегнато. В 10.00 започва продажбата на билети за една група любима на ММ. Много искам да му взема билети за РД , но се продавали за минути. Сега стоя и дебна , дано успея. Боже , за какви глупости се напрягам , но знам че ще се зарадва адски много  Heart Eyes

Мър,
жива и здрава и само положителни емоции  Hug bouquet

# 5 480
  • София
Мърче, здрава да си и щастлива, леко раждане и пухкав подарък напролет Hug

Направих чушките на Вели. Те почти като моите, ама не баш. Чакам с нетърпение младежите да ги опитат на обяд и да си кажат мнението.

# 5 481
Мър, жива и здрава и много щастлива и обичана.

Аз съм без думи, току що четох това...
А иначе постоянно се говори за насилие в училищата. Откъде ли тръгва...
Слагам в скрит текст.

Скрит текст:
Скрит текст:
Звучи като хорър. Само че е истински случай в софийско училище. Tzvetko P Tzankovski входира следната молба вчера. Най-забавното е, че директорът междувременно е на тридневен семинар срещу насилието в училищата...
Копирам писмото на бащата. Обърнете внимание, че вече има подаден сигнал за нехуманно поведение на учител, но проблема се задълбочава, вместо да се реши:

"Уважаеми г-н Директор,

С недоумение и засилващо се притеснение Ви уведомяваме, че само няколко дни след подаване на сигнал (с вх. номер от 17.11.2017г.) до Вас за неадекватното прилагане в учебен аспект и не-педагогическото и не-хуманно поведение на г-жа ХХХХХХХ – водеща уроци по ХХХХХХХ за 1-ви „Х“ клас в повереното Ви учебно заведение, е настъпил пореден травмиращ инцидент.

На 28 ноември (вторник), 2017г., друг Ваш подопечен служител, г-жа УУУУУУУ, е влязла във водения от г-жа ХХХХХХХ час с цел сливане на „У“ и „Х“ класове и е принудила присъстващите деца да стоят с „ръце горе“ до премаляване, а след това в клекнала позиция до изтръпване на краката. Вербалното и физическо насилие е продължило по изключително неприемлив – всъщност, отвращаващ и допотопно архаичен – начин, а именно: децата са били принудени да „целуват ръка на г-жа ХХХХХХХ“ едно по едно.

Настояваме за незабавно разследване, особено предвид наличието на видео-камери в класните стаи.
Вярваме, че няма да се появят технически затруднения и записите ще продължат да бъдат успешно съхранявани и след изясняване на случая.
Очакваме крайни дисциплинарни мерки срещу двете възпитателки.

Изискваме неотложна среща с Вас в 16:30 ч. на четвъртък, 30 ноември, 2017г.
Копие от настоящето писмо – придружено от копие на поименния списък с подписи на разтревожени родители - ще бъде препратено до Районния инспекторат, последващо срещата с Вас.

С уважение,

Цветко Цанковски

29 ноември, 2017г.
гр. София"

# 5 482
Категорично не вярвам на това последното.

# 5 483
Честит рожден ден, Мър! Здрава и щастлива да си!

# 5 484

Защо?!
Подобен случай в училището на дъщеря ми. 2ри клас деца, учителката от занималнята се ядосала и ги държала 30мин прави.
Има записи от камерите естествено.

# 5 485
Бъди здрава , Мър.

Машина съм днес. Дотук: седмичен пазар, пилешка супа,  4 тави брауни, 50 мъфина. Остава да сглобя Майнкрафт торта, да декорирам мъфините и да изплета още една снежинка.

# 5 486
  • София
Има камери, ще стане ясно.
То и никой нормален човек не би повярвал, че някакви изродка ще бие в главите новородени бебета, но ето че се случват всякакви идиотщини.

# 5 487
Трябват си психотестове за всеки, който работи с хора.

# 5 488
Чудесно, щом има камери, ще се види дали е истина. Ако е истина наказанието трябва да е доста сурово, ако не е истина - също.

# 5 489
  • Germany
Честита да си Мър! Здрава, щастлива и обичана!
При нас заваля на парцали. Много е красиво през прозореца. Добре, че омекна и на улицата се топи веднага, че трябваше да ходя пеша до училището на малкият.

Общи условия

Активация на акаунт