Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 625
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 310
  • Sofia
16-17 години си е съвсем приемлива разлика между партньори,съгласна съм.Твърде състарих човека,явно.🤔Усмихнати,щастливи,все така да са.

# 5 311
  • Euskal Herria
Честити да са рожденикът на Трънчето и имениците днес!

Рая, аз ползвам такъв пистолет за силикон (лидълски). Идеален е за направа на всякакви декорации.

anjelka,  такива хартиени скари къде се продават?  Могат ли да се поръчват онлайн?

# 5 312
Сериозно ли мислите, че 16-17 години не са голяма разлика между партньори?! Или го пишете иронично?  newsm78

За мен до 10 е максимума. Не съдя никой, просто ми е интересно

# 5 313
В дългосрочен план не е никак приемлива разлика от 15+ години.
Но...да кажем, че опира и до темперамент на партньорите и куп други неща.

# 5 314
За мене си отиват като темперамент, начин на поведение, едни такива социални каузи ангажирани.
Той е Телец, нормално е да говори бавно и спокойно, ( приспа ме  почти за малко) тя не знам каква зодия е, но няма значение. Simple Smile
Иначе разлика до 10 г. е ок за мен, но за любовта няма цифри. Peace

# 5 315
  • София
Сериозно ли мислите, че 16-17 години не са голяма разлика между партньори?! Или го пишете иронично?  newsm78
Писах, че не е толкова стресираща - чуждите разлики във възрастта на ме бъркат. Иначе аз по дърти мъже не си падам. Мъжът ми ми е набор и слава богу.

# 5 316
  • София
Винаги съм харесвала Плевнелиев, макар да не споделям на 100% някои от възгледите му. Чест му прави, че той пръв заговори за хибридната война на руските служби в България. Руснаците не можаха да понесат факта, че той не седи разкрачен между Русия и ЕС (както прави ББ, той и затова не го защити и се отдръпна, защото го е страх, че руснаците и него ще погнат и тогава нищо няма да може да спаси премиерския му стол) и твърдо стоеше зад европейската ориентация на България. Впрегнаха всички сили да го омаскарят и успяха.  Sad Свалиха му рейтинга до най-ниския възможен минимум. И през последните месеци се чудя, защо хората са възмутени, че проф. Иво Христов каза, че 80% от народа ни е глупав? Макар да ми е неприятно и да не му симпатизирам, смятам че само в този случай е прав. Хората повярваха на всички лъжи и внушения за това колко лош президент е Плевнелиев Tired А аз не мисля, че беше по-лош от предишните, нито че Радев ще е по-добър от него.
Отдавна не го бях виждала да се усмихва така. Дано да е щастлив. Всеки човек заслужава да е щастлив.
Много семейства са се разделили след такава трагедия. Не е нещо необичайно. Аз познавам съвсем обикновени семейства, никому неизвестни, които не можаха да преодолеят болката от загубата на дете и се разпаднаха.

# 5 317
  • София
Жълто цветенце, споделям написано от теб. Само лека корекция - семейството на Плевнелиев не се разпадна заради трагедията. Те бях разделени много преди това, да не кажа още преди встъпването му като президент.

# 5 318
Привет и от мен!
Трънче, честит рожденик, да е много здрав!
Целият ни хол е в части от настолни игри, пластилин и малки играчки на малкото. Във вихъра е злото.

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 13:13 от Лятo

# 5 319
  • София
Изцяло като Жълто Цвете мисля по отношение на президента Плевналиев.

Имаме си зъбче /озъбен емотикон/!

Не мога да видя малкото Лято, снимката е размазана.

# 5 320
  • Варна
Даун, не си прави труда да търсиш. Тя пусна линк на предните страници, но само от конкретния пост с объркването. Каза, че темата, където е питала за рецепти с пингвинско, е била редактирана после и куриозите са затрити. И аз исках да се посмея ама няма явно Simple Smile

При нас продължава да е меко времето, дори от време на време и някакво мижаво слънце се показва. Не е зле, макар че аз исках по-студеничко да бъде. Вторник беше доста студено и като заведох малката на плуване се оказа, че от цялата група ние сме смели само и тя беше самичка с треньорката. Много се накефи. Предполагам, че студът е отказал другите, макар че аз логика не виждам.

# 5 321
Ох, моля ви. ПлевнЕлиев, гУрме.

Честито козуначено зъбче.

Хай, не идват на плуване в басейн защото навън е студено? Сешоари няма ли там? Или шапки за плуване?

# 5 322
И аз не обичам дърти мъже. Simple Smile Моя мъж е 5 години по -голям от мен, но е  младолик,  спортува и е като момченце.
Никога не можеш да му дадеш годините, на сбирката на класа му неговите 41 годишни съученички му бяха като майки   Crazy
Деси Банова не знам на колко години е, но не изглеждат зле заедно,  чисто визуално.

# 5 323
  • Някъде там
Здравейте.Мислех че съм писала но за пореден път ми прави номера сайта от телефона.
Много задачки и съм ви изпуснала.
Трънче да ти е здраво и щастливо момчето.
Сега ще ви прочета.
Днес съм си в къщи.Няколко дни се настудувах и сега пия чай да се стопля.
Още не съм украсила и мисля днес да започвам.Аз обичам всеки ден по малко.Някак се настройвам по плавно към празниците.Така и развалям украсата плавно.
Всички подаръци са купени и чакам доставки.
Да ви питам ползвали ли сте подправки за кафе.Много ли се променя вкуса?Никога не съм и се чудя да взема ли или само ще си дам парите.
За Плевнелиев и Деси ли говорите.Загледах ги малко и аз,стори ми се че само тя говори за всичко и го възхвалява пресилено и изкуствено.
Дано са щастливи заедно обаче.

# 5 324
Ша, ти защо ходиш по чужди другарски срещи, ммм Grinning

Вали и е студено при нас. Скоро казвала ли съм, че мразя зимата.

Много хубаво Лято. Аз виждам снимките без да са размазани, както и ползвам успешно прикачването на снимки ... обаче постоянно ми се губят постове. За тях разбирам само от коментарите и трябва да се връщам да ги търся.

Голямата иска пълнени чушки. За срамотите не съм правила никога. Моля за хубава, подробна рецепта. Янтреее, къде си Blush

Общи условия

Активация на акаунт