Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 598
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 370
Може ли линк към сайта с блутут слушалките? Не помня кой го беше споделил.
Аз и Съни купихме от тук
http://www.thunder.bg/advanced_search_result.php?keywords=%D0%B1 … D0%BB%D0%BA%D0%B8

# 5 371
  • София
Може ли линк към сайта с блутут слушалките? Не помня кой го беше споделил.
Аз и Съни купихме от тук
http://www.thunder.bg/advanced_search_result.php?keywords=%D0%B1 … D0%BB%D0%BA%D0%B8

Мари, благодаря.

# 5 372
Веси, направих чушките по твоята рецепта.
Като най-елементарна вероятността да сбъркам е по-малка все пак Mr. Green
Напълних тавата с чушки, остана ми още плънка (много Joy ) изсипах я и нея между чушките и сложих във фурната с фолио.
Колко време горе-долу се пекат?

# 5 373
  • Бургас
Привет,момичета!
Малкото Лято е прекрасно!
Честито на Номер 2 на Трънчето! Здрав и успешен!
Честито зъбче на Козуначко!

Мен ме втриса,а трябва да водя баткото на кик бокс. А моите репетиции пак ще ги пропусна, Нещо ми е отпаднало,студено и ми се полягва. А как само да не ми се излиза в тоя гаден студ навън... Но пита ли ме някой...

# 5 374
Честито първо зъбче на Козуначко!
Яна,не знам дали се продават някъде онлайн тези скарички за мъфините-в нашата фирма ги продаваме.Наистина е лесно с тях.Не си в България,иначе щях да изпратя...Ако има начин,насреща съм.
И аз като Сбъдваща да си кажа,че твърдо предпочитам първа смяна!Сега в първи клас детето ще е цяла година само сутрин,за догодина,ще видим.

# 5 375
И аз се интересувам от скаричката! В какви магазини се продава- домашни потреби, левчета....нещо специализирано?
Ша, да питам как правиш лазаня с корите за баница от Била? Минаваш ли ги през вряла вода или така както са си ги редиш?

# 5 376
  • Euskal Herria
Руми, като се позачервят чушките, обръщам в тавичката. Пробвам от плънката им - ако оризът е сварен, значи са готови.

anjelka, благодаря! Ще се възползвам от предложението ти, когато се приберем през лятото. Стига да е възможно.
Скрит текст:
Това правих вчера

# 5 377
  • Някъде там
За уред за мъфини ли говорите?Ако е за такъв,продава се при другите уреди,като тостери грилове и подобни.
Гледах ги и аз,но са от 40 лева на горе и се отказах.

# 5 378
Ей, Янче! И вие сте празнували!

# 5 379
  • Germany
На мен ми се струва безумно да се сменят смените всеки месец. Ние бяхме на срок. И да, късно се прибирахме, като сме следобяд, но аз като видна поспалана, предпочитах да сме 2ра смяна Simple Smile Тук децата са само сутрин и като родител смятам, че това е оптималният вариант.

# 5 380
  • Варна
Това куче ми е слабост  откак го видях на първата снимка Simple Smile

# 5 381
  • София
Яна, рожденикът е невероятен сладур!

# 5 382
Разбира се,че е възможно,Яна!Не са скъпи/според мен/,а са ми удобни.Мари,писах вече на Яна,продаваме ги в нашата фирма,не съм ги виждала другаде,ако имаш интерес,мога да те свържа с офиса ни в Благоевград,или аз да ти пратя.
И аз много харесвам рожденика на Яна!

# 5 383
  • Пловдив
А може ли снимка на тези скарички?

# 5 384
  • Ямбол
Първа смяна, но от 9. Това за мамините лигочи ли е? Последно казарма трябва или не трябва?

В понеделник да си мислите как ще бъда непоклатима на проверката, която е заради една колежка, която пак се измъкна и горя аз, отново.

Общи условия

Активация на акаунт