Луди, бесни сме глави - Козирози и Стрелци - ДЕКЕМВРИ 2004

• 16 012
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
днес минахме да хапнем през МакДо. мартин си изяде самичьк цял мактост ---  http://www.bgphoto.net/photos/2273/o632840901749687500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/2273/o632840901073125000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/2273/o632840901643750000.jpg

а тук е с новата ризка , специално докаран за празникьт днес : http://www.bgphoto.net/photos/2273/o632840901044531250.jpg

# 151
Минимо, много са готини снимките на Марто, ама трябваше да го снимаш и как довършва тоста, за доказателство, че го е излапал целия, а не го е само пробвал  Wink
А колко горе-долу струват тези надуваеми кресла от Метро? Ако си спомняш, разбира се... може би ще ходим скоро там, н ода сме подготвени...

мкп, ти ли се безпокоеше скоро, че Ванеса си иска още биберона и не пие от никакви други приспособления? да те успокоя - като бяхме в неделя на РД за 2 годинки на едно момиченце (което иначе ми се струва даже по-разбиращо и по-говорещо, отколкото опвечето на тази възраст), майката сподели, че и при тях все още нищо друго освен класическото бебешко шише не върви, колкото и Мечо Пух-овци да има като украса около сламката например.

А нашият таралеж в това отношение се прави на голям - все повече иска да пие от чаши, но предпочита и да са стъклени - имаме едни прозрачни, но с една дръжка, за виенско кафе, дет' се вика и е много важен, като вземе да си отпива от тях чая от шипки - пийне малко, оставя си я някъде, свършва нещо друго важно за миг, и хайде - пак отпива... животът се оказва по-сложен обаче, щом реши да се мести заедно с чашата в съседна стая (той себе си пази де, ама затова я накланя напред и полива пода пред себе си...) Party

# 152
уф привет и от Нови Искър
Маймунка ние купихме на Вики от метро такъв стол на Мечо пух за 16 лв и му е голяма занимавка, дори научи думата стол  покрай него и е много важен недава на никой да му го пипа
изгубих се няколко дни но доста неща ми се струпаха а и исках да прекарам малко време с детето, защото напоследък често го зарязвам и ми е съвестно
утре сме налекар но май не сме много по добре, но утре ще ви кажа
Смайли радвам се че Дара се оправя,
Янче мила четях през цялото време какво пишеш за Мая и се радвам че е по добре, наистина, беше и адски мъчно че и тя н е е добре
с кърлежите ме ошашавихте та сега смао оглеждам детето
кой пропускам - ще се сетя де
а да да се похваля - махнахме памперса при следобедния сън и сега започваме цялостното му премахване ама е много трудно бе хора туй дете често пикае - но поне си казва пиош и ако съм бърза в гърнето - ако не на пода - прибрах всички килими из нас Joy Joy Joy
та така това общо взето, не ми беше комфортно да пиша тея дни защото едно дете си отиде от този свят Sad Sad Cry Cry и на мен ми бе адски тъжно и мъчно, и нямах сили да пиша за деца, но си ви чета постоянно  Hug Hug

# 153
ВИКИчка,дано утре можеш да се похвалиш със сносни резултати!
Ох,настръхнах,когато прчетох причината,поради която не си посала...Да ни пази Господ! baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Браво за напредъка с памперсите,това е голямо нещо!

Моника,гОвори ми,че детето само е изяло тоста!Сигурно си му връчила сандвича,снимала и после спокойничко си го изяла,докато Марто се забавлявал на люлките.... Mr. Green
МАЙМУНКА,Неви,сред Софийската среща останах убедена,че храниш Ежко здравословно,поне след ябълките и бананите с които ни черпихте за следобне закуска...А ти пишеш,че даваш на Ежко да яде каквото иска,стига да хапва нещо... newsm78
Лека,че стана 3ч.

# 154
Вещо не съм в час,какво точно става със снимките от С-Пл среща?
е никви ги няма... newsm78

# 155
Добро утро!
За моя най-голяма изненада Дарата още не се е излюпила, а напоследък става в 6.30. Явно пак има промяна в работното време  Wink
Абе верно! Къде изчезнаха тия снимки??? Бяха там, аз лично ги качих моите, че даже някои и надписах... Да не ги е изтрил някой недрожелател  Twisted Evil или някой от нас без да иска???
Ще ги кача пак!

Уфф аз ли само още не съм купила гърне? Сега да ви кажа честно не ми се занимава с това. Може би след морето ... Но не бързам определено. Според мен още е малко рано за тези дейности ...

Криси, ама как така Вики още не е съвсем добре? Още ли е с разстройство?

Млеката на Мегле са супер. Вече купувам само такива - и за Дара и за мен /естествено Фитнес  Wink/.
Кажете ми, моля, колко е трайността на отворената кутия АМ, защото аз губя следата на нашите кутии и може това да се окаже проблем. Станала съм много стриктна в това отношение след прекарания дрисък ...

Вчера бях на красоти пак. Оправих прическата, маникюра и педикюра, една приятелка ми зае страхотна официална рокля и вече съм готова за абитуриентската ми среща в събота. Какво ли ще заваря... плешиви чичковци с кореми или все още готини момчета ... за жените съм сигурна, че ще са на ниво, защото винаги са си били кокони ... Ще покажа снимки със сигурност.
Марсиии, ние пристигаме утре в Благоевград. Телефона ми е 0887301222. Ще чакам да звъннеш!
Само Дарата не знам на кой ще оставим. И майка ми заминава днес за чужбина  Shocked Вече всички баби са ни само на хартия! Малко съм бясна по този повод, но ще ми мине!

Целувки от мен и успешен ден!

# 156
  • у дома
здравейте и от нас ..

маймунка, ние купихме на кати такова надуваемо кресло за 8 лв мисля че беше с картинка на Tweety от КОМСЕД.
Имаше ги наскоро и в БИЛЛА в комплект- 2 кресла с надуваема масичка за 16-17 лв мисля, но май вече им свърши промоцията.

за Млечкото- и ние пробвахме прясното мляко вече - на кремчета ядем като за световно. Но кисели не съм виждала - добре че ме светнахте да се поогледам..

мони, браво на Марти! значи и хамбургерчета хапваме вече - мммммм

Смайли, чудно е че успяваш толкова време да отделиш за себе си! При мен нещата са доста зле в това отношение, да не кажа че хич ги няма. от което се чувствам адски зле, но няма на кого да си оставя детето, а съботно-неделни дни на таткото като при вас са мноооого рядко явление, броят с ена пръстите на едната ми ръка. Май почесто става даже обратното - ние да излизаме, че да може тати да си почине от тежката седмица. Такива ми ти работи. Много ме радва обаче да чета за разни женски глезотийки за които имат време другите мами.. така се утешавам и се надявам че един ден и мен ще ме огрее.  Wink

# 157
Аз пък се чудя защо им пускате толкова фандък /не знам как се пише/ на вашите мъже!

# 158
  • 42.016399,23.101179
привет и от мен!
праатих Виктория да спи в ясллите и такова чистене му хвърлих, че утре сигурно ще съм с мускулна треска. Whistling
Смайли ще ти звънна непременно, много ще се радвам да се запозная и с теб и с Дара. По кое време ще пристигнете утре???
 аз утре вечер съм на абитурентска на МГ, и утре следобяд и аз ще се  разкрасявам Laughing
Райка, еййййй ти да не спиш още Party
как изкара на бала. Искам да гледам снимки. Rolling Eyes

# 159
  • 42.016399,23.101179
Смайли, а бе я за всеки случай ето ти и мойте телефони: 0888334639,073832516

# 160
 ...При нас каквото е черно небето сигурно яко ще вАли Peace
И аз бях абитЮриентка снощи,изпращахме едно момченце/толкова малки ми се виждат,все едно съм ударила 50 лазарника  Whistling ooooh! Mr. Green/,тъй като мъжо е с нов джип и момчето пожела ние да го караме и мъжо като наду  баба Иванка "Ние сме номер едно",само дето на покрива на колата не сме се качили.Ама не ми се иска да съм абитуриентка Naughty,то сума изпити те чакат,и това е най-малкият дерт...А може би защото моят бал беше тъп и затова,не знам newsm78

Абе,в голяма,ама много голяма чуденка съм по повод пилето на Дани.Днес бях на пишколог Wink  и според него трябва да се направи манипулация.Тя се прави с пълна упойка,от която детето излиза след около 30 мин след операцията.
Пък свеки е абсолютно против.Вика на лекарите за това им се плаща по клинични пътеки,един вид всичко се прави за пари и за щяло и нещяло.А аз съм на кантар,баси.
Уж мислех да не му пипам пилето,ама докторът казва,че може да стане инфекция/лятото наистина е напълно възможно/ и тогава ще е по-кофти,а пък какво ще правя като ще съм на морето,то докато стигнем до Пловдив...Пък и сега искат пълна кръвна картина на кръвта и урината,т.е. като е по план ми е по-спокойно...Знам ли,просто само за това мисля...

Ауууу,как гърми.......

# 161
  • София
Ванилийка, скъпа искай второ, а ако трябва и трето мнение! Изивнявам се предварително за това, което ще напиша, но след като една вечер щях да умра в Пловдив (въпреки топлите ми чувства към вашия град Heart Eyes ) и не пожелаха да ми окажат спешна помощ и ме препращаха от едно на друго място в 3 през ноща имам особено мнение за лекарите там. Най-накрая отидох в частна клиника, където ми помогнаха. Ставаше дума за гастритна криза, не кой знае какво, но са адски болки и определено сега, като се замисля се доближават до болките от контракциите при раждане... Беше кошмар.

Цитат на: Смайли
Аз пък се чудя защо им пускате толкова фандък /не знам как се пише/ на вашите мъже!
Само нашите мъже не случиха на жени...  Joy

# 162
  • у дома
Ванилийка, и аз подкрепям Янче за операцийката. Още повече щом става въпрос за пълна упойка на такова малко дете - и то не по спешност. Мноооого бих се замислила... и бих с еопитала да се консултирам с още някого на когото имам доверие.

а ще ми обясните ли какво значи "фандък"?  Embarassed
а иначе като се замисля, май сама съм си виновна за този хал, но ... отиде коня у ряката дето се вика .. баба ми казваше жената "който сам се удари, не го боли"

# 163
Фъндък е кичур вълна, памук, коса, ама израза на Смайли и аз не го знаех, макар да се сещам кво значи в случая... то и аз не се оплаквам от липса на лично време, ама просто нямам навик да ходя и да се разкрасявам навън, вече си се знаем... надявах се след бременноста да тръгна на фитнес - като цяло фигурата ми никак не се промен, но просто вече имах логичен повод, ама така и още не съм се наканила... дано покрай вас го направя, че иначе моите близки приятелки и те са по-скоро като мен (ама повечето си изглеждат много добре) Wink

Смайлиии,
ако си още на хоризонта - писах ти и ЛС - да взимам ли двд-записвачката за началото на другата седмица, или ще ти е твърде развълнувано и натоварено преди морето? май по-добре аз да я взема, а после да видим...

Ванилийка, за операцията и аз не знам какво да ти кажа - аз по принцип вярвам на лекарите, ама това за упойката си звучи стряскащо... но ако лекарите казват, че сега или по-късно, но операцийка трябва да има, защо да се отлага? newsm78 а таткото какво мисли?
А колкото до храненето на Ежко - за щастие плодове и зеленчуци може да похапва 'на корем', ама то в ябълките и особено в краставиците желязо много нЕма, това имах предвид... иначе още не яде кебапчета от пазара Wink

# 164
Маймунка, отговорих ти  Wink

фъндък = аванта
демек много им позволявате да ви се качват на главата
айде де, уморени били! за 1 час да отидете до фитнеса нищо няма да им стане да се поразходят с детето в парка! ха ма ха!
а вие можете по 24 часа на тръстиката, без почивен ден, а те уморени били! как ли пък не!
брех брех брех горкичките те!
айде да ги видя ако останат един ден сами с детето и в същото време да трябва да се сготви, простре, изглади и т.н.
на един приятел наскоро му се наложи и ми се вайкаше после, че успял да пикае чак в 12.30  Mr. Green и после се тюхкаше, че е бил идиот дето мрънка на жена си като се прибере от работа, че хола бил разхвърлян! а със сигурност не е имал да простира въпросната сутрин  Joy

хайде стига толкова, вие си знаете! ама не е хубаво така!

До понеделник! Хубав уикенд ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт