Мале,как запраска при нас!
Раичка,вече можеш да не се чудиш откога ти е спецеп панталона и да се надяваш,че това е станало непосрадствено пред вас
,то е станало във Феите,както разбрахме 
Шоши,да вземеш изпита с отличен!Лека сесия и на Янче!
,то е станало във Феите,както разбрахме 

) и го питам " имаш ли пиш" и " хайде на гьрнето" ама той само ми вика НЕ. слагам го горе долу на 10-15 мин. на гьрнето . в повечето случаи се изпишква . от онзи ден само два пьти ми се е напишкал в гащите. но още не казва нищо и трябва аз да го подсещам. 

И ние будуваме нощно време, не чак като вас, но почти. Нощно време изпиваме огромни количества вода и мляко. Надявам се с времето всичко да се оправи, за сега имаме малък напррреддъъъък. 

Обаче приспиване в едното или другото легло не сме регистрирали - винаги на първо на ръце.
От около два месеца бях постигнала напредък, защото първото приспиване го правехме легнали на леглото на мама и татко. Но нощните не стават така. От няколко дни обаче отново се върнахме към люлянето. При нас съм я слагала само да си "доспива" сутрин или следобяд. Имам някакви съмнения, че баба й /при която проблеми със съня почти няма/ я слага при себе си в леглото.
Иначе не мога да си обясня по логичен начин защо е толкова по-спокойна в съня си при нощуване там. 

.. откога ги мисля тези приказки ако знаеш .. по-новите варианти май нещо не струват ...
Да папка сладко, да се усмихва и да радва много мама и тати!!! 
,

, но и аз много разчитам на Калоян да го пази. Дори в момента нещо си играят в хола, пък аз съм в кухнята
.
и ни окупира спалнята. Аз честно казано не бях настоятелна, пък и на мен ми беше по-лесно да спим всички, отколкото да ставам по 20 пъти на нощ за да успокоявам. Това нашествие
, продължи до 3 и половина - 4 годинки. После му направихме детската стая и той сам пожела да се оттегли. Виктор от известно време започнах да го пренасям да си спи в неговата кошарка през нощта. Откакто се е родил, спи до мен, но като го приспя сега вечер, премествам го и си охърква цяла нощ. През деня си заспива сам, в леглото си.
. Започнах обратно броене
. 

Виждам, че някои сте студентки, а има ли някоя на работа? Въобще - ще съм ви благодарна, ако мога да науча по мъничко за вас и мъничетата ви. 
Скоро ще й правя нови снимки, така че може би от тях ще успея да поместя нещо с по-малък формат. И да си пазите момченцата!
Защото освен че е изключително чаровна /не просто красива/, тя е много активна. Преследва ги и общо взето - няма отърване.
Това всъщност аз го отдавам на факта, че все още е много наивна и мисли, че всички я обичат, както хората, с които е свикнала да общува у дома.