Луди, бесни сме глави - Козирози и Стрелци - ДЕКЕМВРИ 2004

• 15 984
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас

Честито на рожденичката!
Много да я слушат вкъщи!

Добре дошли, на новата мама + декемврийче!
Valent, ще ни помогнеш, ако зададеш по-конкретни въпроси  Wink

# 241
Честит Рожден Ден, ДЕСИ!!
Да си жива и здрава и много обичана!

# 242
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА

ЧЕРПЯ КОИ С КАКВОТО ПОЖЕЛАЕ

# 243
Благодаря за топлото посрещане! newsm03
Малко история. Моето момиченце се роди на 26декември 2004г. в 00:20часа в Болницата в гр.Добрич. Първо детенце ми е. Казва се Диляна и си избра името съвсем сама, още докато беше в корема ми. Тогава с татко й, седнали на пода, четяхме красиви и силни имена, на които се бяхме спрели. Когато минахме през името Диляна едно краче силно ме ритна и пак, и пак... След кратки колебания си я записах с това име- не е кръстена на никого.
Винаги е била едно много артистично дете. Преди да проходи, вече танцуваше  newsm44и по принцип обожава музиката/наследствено/. Трудно ми е да опиша с малко думи толкова много неща - защото тя наистина е една цяла палитра.  Heart Eyes Да кажа примерно, че е супер отговорна и подредена, обича реда и го изисква от всички. От мъничка има зашеметяващ сериозен поглед, за това пък усмивката й е несравнима newsm47. Имаме си безброй зъби - поне аз толкова ги виждам, но има да растат още. Много ми е добро детето, през деня обаче. Нощите ни са кошмарни и именно това ме доведе в този форум. Нямам обяснение и решение на проблема със спането - събуждаме се, плачем, гърчим се, а понякога просто стои и гледа, без да заспи ... и така три часа. Това ме тревожи много, защото си е така, откак се е родила.  Cry
Но сега ще спра дотук, за да направя "визията възможна" и да го видите това чудо на природата!
До много скоро!

# 244
Честит рожден ден Деси!
Много здраве и щастие ти пожелавам!  bouquet  bouquet  bouquet
Добре дошла и на новата мами и Диляна! Hug Hug Hug
Не мога да дам никакъв съвет за нощното неспане щото на нас рядко ни се случва.Другите да помагат Heart Eyes
Ние прекарахме един срахотен празник.Купихме на Дани телефон,гъсеничка която се бута и същевременно може да се дърпа и една подскачаща топка ,само дето на него не му идва на акъла да се качи на нея и да подскача newsm78Баба му/свеки/му подари комплект за пясък /нищо че имаме вече ама Whistling/Тати като се върна и отидохме на сладкарница и там падна едно дивеене па пързалката и возене на количките.Накрая деня завърши с як рев щото тати къпа детето,но ми и главата WinkСпа човека като къпан Laughing
Тази вечер заминаваме на Шкорпиловци за уикенда.Без Дани който е откомандировам у свеки SadМалко ми е мъчно че няма да го вземем,ама него ще го заведем на края на месеца за 1 седмица на Китен.
Лека почивка на всички от мен!

# 245
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕСИ!
Бъди здрава и винаги засмяна!

Здравей и на новата мама и малката Диляна!
Надявам се да намерим решение на вашия проблем. Кажи по-точно за да си играе ли се буди или от страх, при вас ли спи и т.н.

Аз вчера купих на Марио приказки и цял следобед четохме, но не действат приспивателно , а на против  Joy

# 246
Деси,честит рожден ден!Да си жива и здрава,все така хубавка и усмихната,Габи само да те радва,а мъжът ти все на ръце да те носи!Най-незабравимият ти ден,според мен,е минал,визирам раждането на любимата ти дъщеричка,но все пак ти пожелавам да прекараш прекрасен рожден ден,с много приятни изненади и усмивки!

ВАЛЕНТ,добре дошла при нас!Много ми хареса краткият ти,но съдържателен разказ,изпълнен с много любов към малката ти "перличка" Диляна!
И аз не мога да ти дам някакъв съвет относно вашия проблем,но за всичко друго ние можем да ти бъдем полезни!

Мами,какви мислите за автобронзантите и можете ли да ми препоръчате някакъв хубав,за де стана жълта.Много съм бяла,на солариум не мога да ходя,защото имам проблем с гърдите,а на слънце не искам да се излагам,че е вредно за кожата,а и не мога да се пържа,просто ме хваща нервата.

# 247
Честит Рожден Ден Деска! Бъди здрава, обичана, щастлива!

Добре дошла на Valent и на Диляна!

Къде са всички тези дни, що не пишете бре? Днес по случай заплата взех на малкия една кола дето в нея се слагат на опеделено място/ щото само там пасват кон, крава, куче и шофьор, и като ги сложиш муaчт , лаят и там не знам си какво, колата може сама да върви и пеее. Радва й се много за сега, но очаквам пак да стане всяко чудо за 3 дни.

Пък да ви се оплача, отказах фирмено ходене на концерта на Стинг , и 3 дни в Слънчев бряг с платени нощувки , пътни, билет за концерта, абеее малко ще си захапя дупето от яд, но какво да се прави, положението е такова сега, сигурна съм че ще си наваксам като му дойде времето, аз валат няма да остана:))

Абе мацки, като бяхме във Феите, що не казахте ще ми се е сцепил панталона на задника Twisted Evil така съм си ходила знаете ли до къде Laughing, и съм се дупила на ляво и на дясно Embarassed ужас , една жена ми каза на улицата ,но почти пред нас.

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 16:19 от rai4ka

# 248
  • Бургас
Тази вечер заминаваме на Шкорпиловци за уикенда.

Приятно изкарване на Шкорпиловци! Ако знаеш и на мен как ми се ходи... Баба raika (Райна) живее там, баш на мегдана  Laughing - ако я видиш, прати й целувки от мен и децата!

Valent, малката при вас ли (не) спи? Моята Саня прави нощни стачки като вади зъби или ако сме я изтървали и хапне нещо, което да й провокира алергията. В такива случаи я взимам при нас и най-често се успокоява. Имало е вечери, когато и това не помага - отиваме малко в другата стая, гледаме телевизия, хапваме ябълка, гушкаме се и се успокоява и заспива...  Имаше един период пък, когато точно ние й пречихме да спи - ставаше й тясно при нас - нагаждаме се по настроенията на принцесата.

Много съм бяла,на солариум не мога да ходя,защото имам проблем с гърдите,а на слънце не искам да се излагам,че е вредно за кожата,а и не мога да се пържа,просто ме хваща нервата.

Такава си хубава на "банската снимка"! Я си стой бяла, че ще се развали контрастът  Simple Smile

една жена ми каза на улицата ,но почти пред нас.

Е, може чак там да се е случило, щом много дупене е имало по пътя... Да не ти пука!
А защо се налага да пропуснеш Стинг - притесняваш се да пътуваш ли?

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 16:26 от raika

# 249
А защо се налага да пропуснеш Стинг - притесняваш се да пътуваш ли? 

Ми малкия няма кой да го гледа Cry, баща му е на работа, майка този месец не може да дойде,  Laughingако някоя от вас може да го гледа - давам Laughing

# 250
  • София
Честит РД Деска! Дано скоро да те зарадва хубав подарък Wink

Валент, добре дошла на теб и на малката Диляна. За неспането - докато още работех синът на моята шефка беше така... Спеше по 2-3 часа на нощ... Неможеше да спи детето... Не стана ясно от какво. А беше вече големичък - на ок. 3г. Сега незнам как е положението, но тогава беше така - от раждането до тогава почти са нямали нормална нощ... Повечето от докторите, с които са говорили, казали че се получава така при някои деца (ако са по-чуствителни и впечатлителни примерно) но се израствало с възрастта и лечението било търпение... Намери ли нещо по въпроса във форума?
Ходите ли до Варна понякога?

rai4e, кога трябва да е концерта?

# 251
Райче давай го - сериозно, ще се справим, знаеш че ще ти го гледам,
Деси мила моя в темата за 2 юни един час се чудя имаш ли рд или нямаш, Е ДА СИ МИ ЖИВА И ЗДРАВА, незнам какво да ти пожелая - много хубав човек си, пожелавам ти такава да си остаенш наздраве мила моя  bouquet  bouquetпривет на новата мама, и на мен аадски ми допадна постинга и............все си мисля....ама сега да не ме помисли от първия път за луда но да и леят куршум или някоя баба да и бае водила ли си я...моля те разкажи ни по подробно за проблема или ако си пуснала тема за него ни дай линк да прочетем и да мислим дружно, и още веднъж добре дошли, чакаме снимки Hug Hug Hug

# 252
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ И ВНИМАНИЕТО  Hug

# 253
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИ  bouquet Пожелавам ти здраве,щастие и много любов Hug

Добре дошла на Валент и на малката Диана Hug

Хайде и аз да се разпиша,4е не съм се вясвала от 100години Embarassed
Но съм доста ангажирана относно решението ни с още няколко майки/някой от които пишат във форума/да помагаме на децата от домовете в околността Grinning
ина4е с малкия сме добре,запо4на да се опитва да повтаря вси4ко след мен,а е толкова луд и бесен,4е понякога незнам от къде 4ерпи таз енергия да дивее по цял ден ThinkingКупихме ново гърне,та имаме някакъв напредък Mr. Green
относно спането,ами напоследък нещо май запо4на да ни се налага през ноща с рев докато не го вземем да спи при нас,а в момента в които го сложим между нас е отнесъл плувката и се е успокоил Twisted Evil

# 254
  bouquetDобре дошла на Валент и на Диляна!  bouquet
Чакаме с нетърпение снимки на малката сладунка
При вас ли спи, ама как така от раждането не спи през ноща, а докторите какво казват по случая?

раичка Mr. Green
хехехехе Joy ама наистина ли  hahaha ще падна от смях... лелеле Joy колко сте гадни, нищо да не и кажете ...тц тц тц  hahaha Laughing направо си представям как по улиците бременна ми се дупари с разпрани гащи  Joyкискам си се докато пиshа hahaha Joy Mr. Green

Ванилке
виж тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=fa423900bc1c9c001682 … opic=104245.0;all
точно и аз се ослushвам за такъв продукт, че тук се е видяло лято няма да има Sad

Аз два дена побърках Емката, имах разни бизнес срещи / лелелеле как се изказвам само Crazy Laughing/ ама татито го нямаше, и оставях Емката в един magazin като ЦУМ при една приятелка да я гледат... първия ден и стопи лагерите от реване, беше в шок приятелката ми като я помолих и за вчера... пак вчера даже беше за доста повече от преди, ама Емката вече се беше сприятелила с половината продавачки в околията, и се чстваше като у дома си като отидох да я взимам Simple Smile
С други думи никакъв празник не сме празнували, но пак на всякъде имаше предизборни концерти и раздаваха балончета всякакви цветове / според партията  Crazy/ та сме се заредили за седмица напред с балончета да си се радваме  Whistling Party Laughing
Поздрави от нас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт