Честито на рожденичката!
Много да я слушат вкъщи!
Добре дошли, на новата мама + декемврийче!
Valent, ще ни помогнеш, ако зададеш по-конкретни въпроси

и по принцип обожава музиката/наследствено/. Трудно ми е да опиша с малко думи толкова много неща - защото тя наистина е една цяла палитра.
Да кажа примерно, че е супер отговорна и подредена, обича реда и го изисква от всички. От мъничка има зашеметяващ сериозен поглед, за това пък усмивката й е несравнима
. Имаме си безброй зъби - поне аз толкова ги виждам, но има да растат още. Много ми е добро детето, през деня обаче. Нощите ни са кошмарни и именно това ме доведе в този форум. Нямам обяснение и решение на проблема със спането - събуждаме се, плачем, гърчим се, а понякога просто стои и гледа, без да заспи ... и така три часа. Това ме тревожи много, защото си е така, откак се е родила. 

Баба му/свеки/му подари комплект за пясък /нищо че имаме вече ама
/Тати като се върна и отидохме на сладкарница и там падна едно дивеене па пързалката и возене на количките.Накрая деня завърши с як рев щото тати къпа детето,но ми и главата
Спа човека като къпан
Малко ми е мъчно че няма да го вземем,ама него ще го заведем на края на месеца за 1 седмица на Китен.

, баща му е на работа, майка този месец не може да дойде,
привет на новата мама, и на мен аадски ми допадна постинга и............все си мисля....ама сега да не ме помисли от първия път за луда но да и леят куршум или някоя баба да и бае водила ли си я...моля те разкажи ни по подробно за проблема или ако си пуснала тема за него ни дай линк да прочетем и да мислим дружно, и още веднъж добре дошли, чакаме снимки

Купихме ново гърне,та имаме някакъв напредък
Dобре дошла на Валент и на Диляна! 
ама наистина ли
ще падна от смях... лелеле
колко сте гадни, нищо да не и кажете ...тц тц тц
кискам си се докато пиshа

/ та сме се заредили за седмица напред с балончета да си се радваме