Аз отдавна не съм писала, но имахме тежка седмица - първо мъжът ми беше болен, сега вирусът се прехвърли на мен и от треска не мога да си стоя на краката. Добре, че вчера свеки взе децата, защото не съм в състояние да ги обгрижвам... Направо не ми се мисли какво има да става ако и те се разболеят

Виждам, че Смайли съм я изпуснала, а много спешно исках да я питам нещо за ушните термометри... Ние си взехме на Taurus и в една тема открих, че и тя ползва такъв и е доволна. Аз явно още не мога да свикна да работя с него - исках да я разпитам за подробности, тънкости и др.

Балът в сряда мина страхотно! Нямам снимки, но пък мога да се похваля, че получих награда от учениците "Роза без бодли". Преборих се с две от най-популярните учителки в гимназията
А другите абитуриентки как са? 
Момичета, не вадете кърлежите сами!!! Гадините са толкова заразни, че не бива дори да се пипат. За олиото и аз съм чувала, че вече не се препоръчва като метод. Най-добре е медицинско лице да свърши работата. После май трябва да се направи някаква ваксина или изследвания...
За предпазване миналата година използвах OFF-спрей и не съм имала инциденти.
fastuche, радвам се, че премеждието вече е зад гърба ви. Сега недей да мислиш за лоши неща, че може отново да се получи срастване и т.н. Ти си имаш вече обица на ухото и съм сигурна, че преглеждаш редовно малката. Между другото и аз имам съмнения за леко срастване при Саня. Да си стъпя на краката и ще я заведа при педката.
Ванилийка, аз също давам глас за консултация с още един пишколог!

). Проблемът с ушния термометър е, че май и при възрастните не е особено точен - когато съм здрава стойностите са нормални, но като вдигна температура при няколко измервания в съвсем малък интервал от време (примерно минута) дава 37.4, 37.8, 38.5. Изобщо не мога да разбера каква ми е температурата! Уж изпълнявам указанията за издърпване на ухото и т.н. Какво друго може да бъркам?
Baby Neptune - Discovering Water (Windows Media),
за ужас на татито
...