Луди, бесни сме глави - Козирози и Стрелци - ДЕКЕМВРИ 2004

• 16 010
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте!
Аз отдавна не съм писала, но имахме тежка седмица - първо мъжът ми беше болен, сега вирусът се прехвърли на мен и от треска не мога да си стоя на краката. Добре, че вчера свеки взе децата, защото не съм в състояние да ги обгрижвам... Направо не ми се мисли какво има да става ако и те се разболеят ooooh!

Виждам, че Смайли съм я изпуснала, а много спешно исках да я питам нещо за ушните термометри... Ние си взехме на Taurus и в една тема открих, че и тя ползва такъв и е доволна. Аз явно още не мога да свикна да работя с него - исках да я разпитам за подробности, тънкости и др.  newsm78

Балът в сряда мина страхотно! Нямам снимки, но пък мога да се похваля, че получих награда от учениците "Роза без бодли". Преборих се с две от най-популярните учителки в гимназията  bowuu А другите абитуриентки как са?  Wink

Момичета, не вадете кърлежите сами!!! Гадините са толкова заразни, че не бива дори да се пипат. За олиото и аз съм чувала, че вече не се препоръчва като метод. Най-добре е медицинско лице да свърши работата. После май трябва да се направи някаква ваксина или изследвания...
За предпазване миналата година използвах OFF-спрей и не съм имала инциденти.

fastuche, радвам се, че премеждието вече е зад гърба ви. Сега недей да мислиш за лоши неща, че може отново да се получи срастване и т.н. Ти си имаш вече обица на ухото и съм сигурна, че преглеждаш редовно малката. Между другото и аз имам съмнения за леко срастване при Саня. Да си стъпя на краката и ще я заведа при педката.

Ванилийка, аз също давам глас за консултация с още един пишколог!

Последна редакция: пт, 26 май 2006, 11:50 от raika

# 166
Тук съм!!!  Joy
Дарата тая сутрин ни вдигна в 5.55 и сега още спи  Crazy

Райка, аз малко се разочаровах от този термометър в последствие. Моята температура я мери без грешка, но явно накрайника не може да влезе хубаво в ушето на Дара и не отчита както трябва. На няколко пъти ме подведе покрай високите температури след онязи тъпа ваксина и се наложи да си купя друг. Пак взех дигитален, но за мерене под мишницата. Цената му беше 18-20 лева /не помня точно/.
И тауруса ще влезе отново в употреба, но по-натам.
Ще се радвам да споделиш впечатления от твоя!

марси, виждам, че и ти си тук. Утре ще ти звънна. приятно изкарване на абитуриентската!

# 167
Маймунка, ако искаш, не се тормози да взимаш ДВД-записвачка. Имам си вкъщи, купих на мъжо за Рождения му ден. Така че, ако искате да записваме нещо -  Hug

# 168
Алексче, проблема е, че новите филмчета ги нямаме на дискове. Сваляла съм ги от нета! Така че няма как да ти ги дам пък ти да ги запишеш. Споко!

# 169
  • Бургас
Смайли, аз за Саня също имам дигитален термометър - мери ректалната температура за 10 секунди. (В листовката пише, че по принцип измерването под мишницата може да има до 2 градуса отклонение  #Crazy). Проблемът с ушния термометър е, че май и при възрастните не е особено точен - когато съм здрава стойностите са нормални, но като вдигна температура при няколко измервания в съвсем малък интервал от време (примерно минута) дава 37.4, 37.8, 38.5. Изобщо не мога да разбера каква ми е температурата! Уж изпълнявам указанията за издърпване на ухото и т.н. Какво друго може да бъркам?

# 170
Здравейте!
Смайли и  аз тази сутрин станах доста по-рано от обикновено и сега много ми се спи.

Относно тези филмчета, аз имам цялата колекция на ДВД / на английски/ и ако искате мога да го пратя на някой с ДВД за да го запише. Досега не съм ви предлагала, защото съм в Дупница, но май така ще стане по-бързо.  Wink
Сега любимо филмче на Марио му е талъсъми ООД  Mr. Green, на Моцарт и сие не обръща никакво внимание  Confused
Марио ми е леко сополив, но за сега не слагам никакви капки, дано се размне без повече усложнения.

# 171
Дани, би ли изброила точно, кои филмчета имаш от поредицата Bаby Einstein? Може да се наложи да изпратиш само тези, които нямам, плиййзззззз  Praynig Praynig Praynig

# 172
Baby Einstein Collection. Various quality, but all very acceptable for computer use.

English language. 

There are non-English releases here, but the English track is used.  There is very little launguage spoken in most of these so they should be usable by non-English speakers.

Video:
1) Baby Bach - Musical Adventure (Windows Media),
2) Baby Beethoven - Symphony of Fun (Windows Media),
3) Baby Dolittle - Neighborhood Animals (Quicktime),
4) Baby Dolittle - World Animals (Windows Media),
5) Baby Galileo - Discovering the Sky (Windows Media),
6) Baby MacDonald - A Day On The Farm (Windows Media),
7) Baby Mozart - Music Festival (Windows Media),
Sunglasses Baby Neptune - Discovering Water (Windows Media),
9) Baby Newton - Discovering Shapes (Windows Media),
10) Baby Shakespeare - World of Poetry (Windows Media),
11) Baby Van Gogh - World of Colors (Windows Media),
12) Baby Einstein - Numbers Nursery (Windows Media).

Audio (MP3; tagged for Windows Media library):
1) Art Time Classics,
2) Baby Bach,
3) Baby Beethoven,
4) Baby Mozart - Concert For Little Ears,
5) Baby Vivaldi,
6) Classical Animals,
7) Holiday Classics,
Sunglasses Playtime Music Box. 

Smajli izteglihme gi ot tuk   http://thepiratebay.org/details.php?id=3344770, no за около 3 седмици, така че ако искаш ще ти пратя   

# 173
4) Baby Dolittle - World Animals (Windows Media),

6) Baby MacDonald - A Day On The Farm (Windows Media),

9) Baby Newton - Discovering Shapes (Windows Media),

11) Baby Van Gogh - World of Colors (Windows Media),

Дани, тези четирите ги нямам! Можеш ли да ми ги пратиш? Ще ти бъда много благодарна! Кажи какво ти дължа за услугата!

При нас са голям хит, особено Baby Dolittle - Neighborhood Animals, Baby Neptune - Discovering Water и Baby Monet - Discovering Seasons.
Моцарт, Бетовен и Бах вече не са й чак толкова интересни, но пак ги гледа за разнообразие.

# 174
  • Бургас
Аз пак да кажа - като започне голямото записване на DVD-та нали ще се обадите? Искаме филмииииии  Praynig

# 175
Смайли, ако не се лъжа всичко е на едно ДВД така че ще ти пратя цялата колекция, за услугата не ми дължиш нищо  Hug
Може ако имате време /както и аз де/ като се връщате от Благоев да отбиете за секунди до Дупница или ще ми дадеш адреса ти и следващата седмица ще ти го пратя по куриер.

но за да не говоря на изуст, защото отдавна не съм го пускала този диск и трябва да питам Данчо къде е ще ти звънна когато имам точно инфо. Сега съм на работа и не мога да дам точен отговор.
Само да ми дадеш телефона си.

# 176
Райка, за мен няма  проблем да ти пусна и на теб филмчето, защото ти си мнооого далеч от София, и тъй като там не се знае кога ще се доберат до записвачка ...... Дай си адреса

# 177
Смайли, не можело да се събере всичкото, и тъй като на Дара са и омръзнали Бетховен и Моцарт тях няма да ги качвам.
Райка ти имаше ли някой от филмчетата? Ако не ще ги запишим на 2 ДВД-та.
Някакви претенции за носителите, като марка или нещо такова?

# 178
Със Смайли уговорихме записване другата седмица (дано не ни мине котка път... като тук нямам предвид котките на Смайли, разбира се Wink), но ако добавим и тези от Дани_л, ще се получи още по-добра колекция.

Вчера Ежко нямаше Т, макар да имаше малко разстройство, но решихме, че няма нужда да го водим пак на доктор, снощи обаче имаше 38, сутринта - 37,3, ама още въобще не е акал... май ще отидем при заместващата нашия любим доктор (който сам е болен в момента) лекарка и малко ми е притеснено... за първи път при различен човек... ама може това 'разнообразие' и полезно да се окаже

# 179
  • София
Здравейте! Солени целувки от морето (от Поморие и Слънчев бряг)! Вчера направихме много приятен плаж,дори се къпахме  grinning039  Nature Sunny за ужас на татито Shocked, но днес за съжаление   Nature Partly Sunny...
Много бързо оздравяване на всички болни бебовци!

Общи условия

Активация на акаунт