Луди, бесни сме глави - Козирози и Стрелци - ДЕКЕМВРИ 2004

• 16 005
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Ей,човек да ти завиди благородно бе! Wink

# 181
Ах, морето....
Поморие ми е любимо градче,
Дороти дано времето да се оправи и да си изкарате страхотно!

# 182
Здравейте от родна земя! Hug
Пътувахме повече от чудесно със самолета, почти всички пътници похвалиха Диана, а стюардесите й нададоха купища подаръци  Sunglasses
За сметка на това снощи детето така се дра, пищи само "мама, мама" и не ме пуска да изляза от стаята.  Cry Едвам заспа накрая, дано не се повтаря  Praynig, особено тази вечер, тъй като съм абитуриентка, правя 10г от завършването и ще се събираме, макар и в камерен състав.  Flutter
Скоро ще се включа пак и сме на линия за сбирки  Heart Eyes

# 183
ШОШИ,и за така като бях 3 дни на морето Дани само при мен иска,като види,че се отдалечавам започва да се дерееее...Повече отпреди.Явно вече вдяма,че не сме едно цяло и може да остане и без мен.
ДОРОТИ,скоро и ние ще се присъединим към вас,ама няма да имам време за плаж,пак ще си ходя бяла като... Whistling Sick

# 184
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте
можете ли да ми обясните по-подробно къде се намира Казабланка на Красно село? Утре сме канени на гости в роднини на мъжът ми, а Габи вампирясва на чуждо място, особено когато е топло.

# 185
  • 42.016399,23.101179
Привет от мен и много поздрави от Смайли!!!
Много се радвам че успяхме да се видим с нея, Дара и Румен макар и за малко. Дарата е голяма сладурана и много ллъчезарно дете, а как се катери само по стълбичките на пързалката, голяма смелчага е,  ние тоя номер скоро няма да го направим. А Виктория докато се пресрами и заиграе стана време да си ходим, не успя да си покаже номерата, ама нищо  следващия път. Смайли като се прибере ще ви покаже сннимки.
Иначе сутринта детето се смили над майка си, след тежката вечер и ме остави да поспя до 9ч., а не до 7ч. както обикновенно.
6o6i, ами добре дошла на родна земя. Надявам се това с пищенето за мама да е само период който ще мине по бързо. На моменти и ние го правим тоя номер.
Маймунка как е Ежко, надявам се че вече е здрав, както и че повече няма да има болни дечица.

# 186
Здравейте,
ех, друго си е при мама, няма чистене и готвене  Wink и бол свободно време.  Flutter
Ванилийка, Марси, мерси за милите думи, момичета  Heart Eyes Дианата уж е ветеран със смяна на обстановката, но тоя път малко в повече й дойде на милото мишле.  Heart Eyes
Днес бяхме цяла вечер на едни готини катерушки и пързалки, голяма игра падна и заспа от раз  Laughing Ако има мами, желаещи да ходим натам, свиркайте, много е приятно, единствения недостатък е, че са близо до булевард и съответно е "леко"  мръсно и прашно. Но за децата е кеф безподобен!
Лека вечер!  Hug
Ванилийка, това ти ли си на аватара, мадам?  Party

# 187
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Шоши къде са тези пързалки?

# 188
Шоши, добре дошли и до скоро, надявам се!

Марси, да, Ежко е по-добре, макар че и малко очичките му се възпалиха и т.н., но май вече всичко отминава, днес изобщо нямаше Т... сега обаче е оказа, че бавачката е доста болна и за утре ще се оправим, ама вторникът се очертава доста сложен ден... а аз се надявах тази седмица доста неща да свърша, които не успях заради болен Ежко и заради това, че тя не е идвала от една седмица, помоли ме да отиде на някаква вила... ама това са бели кахъри, разбира се...

Деси (и мкп, разбира се), ние днес случайно се озовахме в Казабланка - да, хареса ми това място, макар че идеално чисто чак не е... а и ние бяхме по обяд, така че на пясъчника, който ми навя доста плажни асоциации, беше голям пек... ние всъщност взимахме двд-записвачката от района... от един близък магазин и със сандалки се сдобихме - на денди, аз им харесвам нещата... Деси, а вие открихте ли го, или не го търсихте - ако тръгнеш да го търсиш зад пазара, като тръгнеш от пряката до Фантастико, ще го откриеш, макар че аз не бих разпознала кой точно е блокът на Москвич, но ако питаш за този блок, всички там го знаят и това е зад него, като градинка към новострояща се сграда и пише 'Вход за градината' - това е казабланка, въпросната градина...

# 189
Здравейте и от мен! Много не съм писала, но то няма време от скитане по улиците.
Вчера случайно се видяхме с МКП на улицата, ние с Вики отивахме на пазара. Двете госпожици Ванеса и Вики се гледаха много странно и си дъпраха играчките. Ванеската е голяма сладурана....
Ние вече имаме 12 зъба. Вчера случайно ми даде да й погледна в устата и ми се изправи косата - 4 кътника порастнали видях, по 1 бр. от всички страни. Кога растат кучешките? Последни ли, че ми се струва, че има и един, дето се показва...
Целувки на Ежко, да се оправя бързо.

# 190
Маймунка, мерси! Да, и аз се надявам до скоро. Целувки на Савко и да се оправя бързо!  Hug
Деси, в Младост1А или пък Младост 2 да се води  newsm78, до Нова Деница. Изнамерих снимка дори  Grinning Вижда се само част, доста е голямо.

# 191
Шоши, добре дошли  bouquet

Привет мацки
трябва да наваксвам  Wink
и аз гледам да не влизам, че всеки път се забравям в този форум  Heart Eyes
Имаме нов комп, ама бг то нещо не работи, и писа през онзи сайт където автоматично превежда всичко на кирилица, и не ми е много забавно писането така  Tired
Иначе през седмицата ходиме на аеробиката с Емката, после в парка, ама се скъса да вали тука никаколко дена, прогизнаха ни крачолите еиии аман ви казвам  Crazy Wink
Утре ми се оцертава страсно натоварен ден, и ако вали   ooooh! просто не ми се мисли какво сте я правя бамедмка   Tired
А иначе тя пак от петък има почти постоянно 37.-37,5.Т. но нито касля, нито хрема, та сте я видиме тая работа, нищо не и давам, струва ми се низка Т. за лекарства... изчаквам   Tired

# 192
Привет на Шоши и Диана, много готино местенце сте открили, изглежда е само за малки дечица  Wink
Алекс, след първите кътници следват кучешките зъбки. Марио вече има и кучешки зъбки.
Ели, честит ви нов компютър   typeuu.

Момичета какво ядат вашите дечица? Марио иска само мако.

# 193
  • у дома
Здравейте и от нас девойки!

Добре дошли на Шоши и Дидката на родна земя..    bouquet Пожелавам им хубаво лято и спокойна почивка .. А това на снимката изглежда като картинка от Дисниленд... не съм виждала в БГ подобна площадка .. със заплащане ли е? Охраняема?

Хубави новини и от оздравяващия  Ежко , а защо се възпалиха очичките?

Привет и на Ели от Чешко! Къде се загубихте с Емката?  newsm78

И ние скиторим тези дни много - мамите от нашата махала са се кооперирали и са докарали пясък в занемарениея пясъчник в нашата градинка. Освен това се боядисали и катерушките и имаме даже нова люлка.. И да видите колко дечица се събраха ...  голяма игра пада ..

Честити  нови зъбки на Вики!  tooth

# 194
АЛЕКС,Вики ти е направила приятна изненада с тези зъби!При нас кучешките и кътниците излезнаха комбинирано,ама вече и 16-ят се е показал.Мисля,че мога да си отдъхна малко.

МАЙМУНКА,кофти е така да си планирал нещо и всичко да се провали,от опит го знам,аз много го мразя това.

ШОШИ,много хубава ми изглежда площадката,ама май няма грам сянка...Иначе за сутрешна игра е супер. Е,супер е да си при мама и тя да те обича PartyАха,на аватара е новият ми бански.

ЕЛИ,ЧЕСТИТ ВИ КОМПЮТЪР!!!,а каква е тази температура,да не вадите зъби?

Покрай нас няма новини.Поговорих с Минимо относно моя въпрос за пишките и се отказах,иначе трябваше днес да сме на операция.

Общи условия

Активация на акаунт