Луди, бесни сме глави - Козирози и Стрелци - ДЕКЕМВРИ 2004

• 16 001
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
6o6i, добре дошла и приятна почивка   bouquet
Ели, честит нов компютър, ама не го жали толкова, че ще ни липсваш  Flutter
dani_l, благодаря ти за предложението! Аз имам само Baby Mozart с хубаво качество, другите ми 2 филмчета са в mpeg-формат и качеството е повече от скромно. Искам да те помоля да ми пишеш в ЛС колко пари трябва да ти изпратя за дискове и транспорт, да ми дадеш адрес за пощенски запис и след това и аз ще ти пратя адреса си за доставка  Wink
Ние от днес се стягаме за ясла. Боледуването ми миналата седмица ме забави и сега имам само една седмица за всички изследвания... Но като си представя, че следващият понеделник ще мога да изчистя вкъщи без някой да ми виси за крачолите и да ми мрънка направо ми порасват крилца  Laughing
Кога ги извадихте всички тези зъби, бе хора! Саня започна на 3 месеца, а сега изостава с цели 5 зъба и като знам с какви мъки излизат, направо тръпна в неочакване...

# 196
Райка, много сложна комбинация  ooooh!, писах ти на лични и чакам точен адрес  Wink
Саня ученичка, стискам палци всичко да е наред.

Ванилийка, newsm10 страхотен БАНСКИ!!!!

# 197
  • софия
Здравейте,местенцето,което ШОШИ е открила е до бензиностанция Темпо,точно до Била Младост.Аз живея на 5-6мин. оттам,но сме ходили не повече от 3-4 пъти.Много е слънчево,до булеварда е,и наистина няма грам сянка.Иначе има интересни съоръжения за игра.Ако някой идва нека ми се обади.

# 198
Здравейте и от мен!
С кое да започна ... с хубавите или с лошите новини ...
Хайде с лошите...
Дара ПАК е болна! Цял ден е с температура, почти не я сваляла. Ходихме при педиатърката и тя милата толкова безпомощно ме погледна ... Сливиците пак са зле, червено гърло ... Носа не тече обаче, няма и кашлица. Явно е зъб - поредния кътник! За сега е само на хомеопатични и тантум верде за гърлото. Преди да заспи сега й дадох Калпол. Не спира да реве, пищи направо от болка. Такова чудо не ми се беше случвало от коликите, цял ден ми е в ръцете. излязоха малко с баща й, защото за малко беше ведра.
Утре имаме час при Екатерина Чамурлийска - хомеопат. Големи надежди залагам на нея. Нямам сили вече, и без мисли останах от притеснение.
Днес не е яла НИЩО, ама съвсем буквално НИЩО. Пищи! Повърна малко водичка, която успя да изпие.

Хубавите новини са във връзка с дисковете. Днес Неви успя да ми донесе записвачката и дисковете станаха успешни.
Давайте поръчки на кой колко и какви да записвам.
Списъка с наличните е следния:
 - BABY NEPTUNE - DVD
 - BABY BACH - DVD
 - BABY MONET - DVD
 - BABY MOZART - DVD
 - BABY BEETHOVEN - DIVX
 - BABY DOLITTLE - DIVX
 - BABY LANGUAGE - DIVX

Това всичкото се събира на 5 диска. Като получа и диска от dani_l, ще мога да размножа и него.

Иначе абитуриентката изкара много добре и изобщо гостуването в Благоевград беше чудесно.
Аз се прибрах благополучно към 6. Очакванията ми се сбъднаха - жените са на ниво, перфектни мацки, а мъжете са чичковци с кореми, някои и плешиви вече  Wink А уж жените остаряват по-бързо  Joy
Марси, изпратих ти снимчици днес  Wink

Ванилийка, супер си!  Hug

# 199
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Нели на 5 DVD или 5 CD се събират филмчетата?
Искам и аз. Мога да пратя дискове по сестра ми веднага щом кажеш, че е удобно

# 200
Eto ги двете шофьорки - Вики и Дара

И мама-абитуриентка с остатъка от класа ни

Деси, естествено, че за ДВД става въпрос!
Аз утре ще купя дискове и когато ги запиша, ще кажа. Няма нужда да ми давате предварително празни! А и покрай Дара не знам кога какво що...

# 201
  • у дома
 Ванилийке, на мен по ми плакне очичките бодито, а не банския .. много му отиваш.. пу-пу  Flutter хайде, сега чакаме снимки и от плажаааа

Смайли, Чамурлийска и на мен ми я препоръчваха, а мисля че и Джейд  (къде се загуби тая девойка  ooooh! ) я посещават и са доволни.. така че стискам палци да се разделите с болестите настоящи и бъдещи утре в кабинета й!!!

Браво на шофьорките!!!! Мънички принцески ..
А абитуриентите - мадамите разкошни  Peace , а мъжете ... хммм, явно са случили на съпруги  Joy

# 202
Смайли, ами ти все пак най си ни харесваш, но не съм съвсем съгласна за мъжете - аз чак плешиви не виждам, пък и забелязвам само един очевиден чичко... ама нали съм все пак по-голяма от вас, може да ми младеят  Wink а този по средата все пак е учител, може би класен, нали? сори, аз уж смятах, ама ти донесох май по-малко дискове, но се радвам, че записите са тръгнали добре!

Горката Дара, да, наистина тъжно мрънкаше и когато аз я видях... Ежко пък днес, за неговите навици, доста добре похапваше, ама сега пак си легна с 38 Т и вече течащ нос Confused

А Янче къде се загуби напоследък, да не би към Варна да е поела вече? или може би сесия? или пък на мен нещо ми се сливат и губят дните и не се сещам точно кой кога какво е казал тук...

а за двете малки шофьорки направо нямама думи, много са сладки, пу-пу! Марси, Вики подстригвана ли е досега?

# 203
Смайли, на Дарата взимали ли сте й секрет от носа и гърлото за стафилококи? Горкото мъниче....  Sad  Когато Вики се разболя 2 пъти за 1 месец, педито ни взе секрет, оказа се точно това и го лекувахме с едно кремче. Стискам ви палци бързо да оздравява.

# 204
  • 42.016399,23.101179
Смайли много ти благодаря за снимките, успях да ги разгледам.
Лоша работа с Дарата, тея болести край нямат ли. Дано тази докторка успее да ви помогне, и нашата приятелка бързо оздравее.
Радвам се че си изкарала хубаво на абитурентската, някои мъжете наистина изглеждат трагично за разлика от дамите. Аз този петък съм на такава среща и очаквам да видя същото.
Аз също искам всички филмчета, когато оздравее Дарата ще се разберем как ще ти е удобно да ми ги пратиш.
Маймунка няма ли да оздрравявате и вие вече, да не би зъбки да му пробиват на Ежко. Виктория се роди такава дългокоска, иначе сме я подстригвали веднъж вече, ама татко и не дава повече да и режа косичката.

# 205
  • София
Маймунка, тука съм, но само чета тия дни, защото нямам много какво да пиша.

Ужасни новини за Дарата... Sad На каква възраст най-рано могат да се вадят сливици?? Смайли, ще се чуем тези дни, но днес и утре ми е лудница. Абе изобщо до края на тая седмица ми е натоварено, защото края на семестъра и сега трябва да се предават разни работи...

Марси, Вики има страхотна коса! Червеникава ли е или само така изглежда на снимкките? Мая има наистина мнооого сериозна конкуренция се оказа (а а аз не ти вярвах, като ми беше казала Wink )

# 206
Хелоу и от мен!

Маймунка,
този в средата не ни е никакъв класен, а е един олигофрен - съученик  hahaha
А дисковете са 5, защото в списъка е включен и Моцарт, който вече вие си имате  Wink

Алексче, не мисля, че са стафилококи. Този път дори носа не тече, езичето й е все върху растящото зъбче.
Тази сутрин пак не яде.
Янче, що питаш за вадене на сливици?
Хайде, чакам да се обадиш, ама нали не си забравила, че заминаваме на море в събота. Поне за сега са такива плановете, нооооо може и да се отложи естествено.

fastuche, за Чамурлийска четох много противоречиви неща - някои са доволни, други - не, което е напълно нормално все пак. Джейд лекува при нея децата, вчера си говорихме за малко на кю. Ще разказвам следобяд.

Хайде лека!

# 207
  • София
Ха сега здравейте и от нас Grinning

Ние нали вече си имаме вила, и като идем забравяме да си дойдем. Започнах да пробвам Виктор без памперс, обаче като почне да пишка в гащите, изпада в истерия и пищи с пълно гърло. Стисва се и много се чудя дали да продължавам така или да изчакам още малко с махането на пампата newsm78. На гърнето не мога да го пречупя да седне, а седне ли евентуално скача като ужилен. Лошото е, че му се подсече дупето от топлината и то доста. Янче, вие докъде стигнахте с гърнето?

Преди време като свалих въпросните филмчета Бейби Айнщайн, Виктор изобщо не им обърна внимание и направо ги изтрих. Обаче като му пусна на видео филмчето за Пинокио, незнам дали защото е озвучено на български, но веднага му привлича вниманието и си го гледа. Естествено става разхожда си се, играе си, но си го слуша и си го поглежда отвреме навреме. Но то е толкова хубава анимация и толкова добре озвучено музикално, почти през цялото време, че и аз си го гледам. Като му поомръзне ще влезе в действие Снежанка, Талъсъми ООД, Шрек, Тарзан и цялата колекция, която си я имаме в наследство от Калоян  Grinning.

Бързо да оздравява Даричка   bouquet

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 17:40 от asa

# 208
  • София
asa, ами ходи си. Даже вчера ми и каза че й се пишка и почна да сочи гърнето, ама аз докато я събуя и се беше изпикала. После пък (по-късно) тичаше гола из вкъщи и отиде до гърнето, стъпи с единия крак вътре и така се изпишка... неможе сама да седне Simple Smile Иначе като я сложа и върши по нещо и после е адски доволна и само го сочи и си пляска и пак го сочи Simple Smile Много е смешна.  Ако е пишкала казва много пискливо "пииии", а ако е другото вика "акум"... Сега нямам време и я слагам като се присетя, но все още си ходи с памперси. Като свърша у-ще ще се пробвам по гащи да видим как ще реагира... Засега върви много добре, но ако почне да пищи и т.н. мисля да спра с опитите.

# 209
здравейте и от нас.

и аз не сьм се включвала скоро , защото при нас нищо интересно. все едно и сьщо - по цял ден вьнка , омазани в пясьчника , после се " кьпем " на градската чешмичка , носим си хавлийка да се подсушим и така чистички  Joy отиваме да си приберем каката от градина. записах яна днеска на френска детска градина - за три месеца през лятото. ще е до обяд и после ще си я прибирам. много е доволна . от 7.06. трьгва. сега почвам да сьбирам документи и изследвания да и правя.
днес за пьрви ден се прибрахме марто да спи в кьщи и аз така хубаво се наспах с него -  от 1 до 5  smile3524
и ние за сега ходим успешно на гьрнето. още обаче се назландисвам с махането на пампа за през деня.  Embarassed
малките шофьорки много готини  newsm01 .
Смайли, ти естествено изглеждаш най добре от всички.  4470  а  дарата бьрзо да се оправя , че морето я чака   smile3549
Ежко и Емката и те бьрзо да се оправят.
6o6i, добре дошла . до кога сте тук. може пак да си направим една среща в софия този пьт с тебе и без деца Mr. Green
Юле, казвай от кьде си купи банският , че и аз трьбва да си купувам. харесах си вчера един на Reebok , ама да видя и други.
Смайли, аз искам всичките филмчета и от тези дето дани ще праща. нямаме никакви  от тази поредица. може да си ги взема на концерта и тогава да ти донеса и дисковете.

Общи условия

Активация на акаунт