Ели, честит нов компютър, ама не го жали толкова, че ще ни липсваш

dani_l, благодаря ти за предложението! Аз имам само Baby Mozart с хубаво качество, другите ми 2 филмчета са в mpeg-формат и качеството е повече от скромно. Искам да те помоля да ми пишеш в ЛС колко пари трябва да ти изпратя за дискове и транспорт, да ми дадеш адрес за пощенски запис и след това и аз ще ти пратя адреса си за доставка

Ние от днес се стягаме за ясла. Боледуването ми миналата седмица ме забави и сега имам само една седмица за всички изследвания... Но като си представя, че следващият понеделник ще мога да изчистя вкъщи без някой да ми виси за крачолите и да ми мрънка направо ми порасват крилца
Кога ги извадихте всички тези зъби, бе хора! Саня започна на 3 месеца, а сега изостава с цели 5 зъба и като знам с какви мъки излизат, направо тръпна в неочакване...
, писах ти на лични и чакам точен адрес
страхотен БАНСКИ!!!!
, а мъжете ... хммм, явно са случили на съпруги
Когато Вики се разболя 2 пъти за 1 месец, педито ни взе секрет, оказа се точно това и го лекувахме с едно кремче. Стискам ви палци бързо да оздравява. 

. На гърнето не мога да го пречупя да седне, а седне ли евентуално скача като ужилен. Лошото е, че му се подсече дупето от топлината и то доста. Янче, вие докъде стигнахте с гърнето?
Иначе като я сложа и върши по нещо и после е адски доволна и само го сочи и си пляска и пак го сочи 
.
а дарата бьрзо да се оправя , че морето я чака