Луди, бесни сме глави - Козирози и Стрелци - ДЕКЕМВРИ 2004

• 16 000
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Привет банда Grinning
Смаили,
много готини абитюрентки сте, супер, виж мъжете и мен ми се виждат чкхичковци Simple Smile
Ух ама с Дарата много кофти положението, дано всичко мине по бързо. Hug

За памперсите  от както сме се върнали и аз Емката вкъщи я оставям без памперс, 2х дена изобщо не вдяваше какво става, и защо толкова и се пуля и какво се иска, сега обаче много добре знае когато пика, и почва да ходи разкрачена като заба и идва при мен да забележа че и се е случило нещо, обаче доста издържа, най малко час изобщо не пикае, понякога и цяла сутрин остава суха, та незнам дали не пишка защото се стиска или е нормално, навън сме с памперс, и спи с памперс, иначе си играе без него вкъщи, на гърне и тоалетна обаче не сяда, скача като заек, и се тръшка и не и не... та и аз се чудя има ли смисъл... ама засега ще я караме нататък, дано до края на лятото и дойде настроението за гърне Simple Smile
В кухнята на таракота един ден беше направила локва и седна там и пляскаше вътре, щото като подскачаше се подхлъзна Simple Smile) един път ми е акала под простора Simple Smile) докато и сменях гащите, и тя изфиряса... чакам я чакам... не идва, отивам да я търся ... iii изненада Simple Smile
Успокоявам се че така им е на хората с животно вкъщи, ходят след него с парцал, габички, препарати Simple Smile

малките шофьорки много готини Flutter Hug

Тук днес такъв дъжд ни наваля докато се приберем, като мокри котета бяхме, Емка беше много възбудена от дъжда които ни биеше в лицето, хем страх хем кеф виждах в очите и Simple Smile)
Утре 9/13 градуса за Чехия... искаме в Бг Simple Smile якетата тази година май няма да ги прибираме...

Поздрави за сега от нас  bouquet

# 211
Добро Утро!

Смайли, Райка днес ще ви пусна дисковете по пощата, но след работа. Тези дни бързах за фитнеса и ги забравях в къщи, за което голямо сори.

# 212
АААА благодаря на всички за комплиментите около снимката! Hug

Ели,то и при нас се смръчка днес времето. Духа ужасен вятър, чакаме буря. Брус и Бекси /котараците/ още от сега са се паркирали в банята и чакат да затрещи.

дани, не се притеснявай за диска, имаме време. Съмнявам се, че ще пристигне преди да заминем за Ахтопол. Ако искаш изчакай да се върнем, но той и в пощата няма да се загуби де. Както прецениш.

Дара днес е добре,но продължава да не яде. От три дни е на едно плодово пюре, което изяде зорлем вчера следобяд. Днес я оставих сама с купичката с кисело мляко с бисквити, но не яде. Намаза си 2-3 лъжици по косата и приключи. Не знам как ще я караме ...

Вчера посещението при хомеопатката мина добре. Говорихме цели 2 часа за какво ли не. Чак се изненадвам, че могат да се зададат толкова много въпроси  Simple Smile Пита и за Дара, но много и за мен. На края даде хомеопатична ваксина на Дара, за да се изчисти от онази гадната ММР, след която започнаха болестите, даде и едни капки да ги пие пред деня, сипа ми и на мен някаква течност в устата, от която вчера и днес се чувствам все едно съм взела приспивателно и сега чакаме резултати. Уплаших се само като каза, че сега мога да очаквам реакция като след онази ваксина при Дара, а тогава беше страшно.
И така ... надявам се да сме тръгнали по правилния път!

Аз сега нямам настроение за сваляне на памперси и гърнета, а и си мислям че не е сега момента. Дара е във фаза на отрицание, станала е мрънкаща и агресивна дори. Тръшканията са все по-често явление, ако не стане на нейното.

Хайде целувки от мен!

# 213
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Нели май всички малчовци са в някаква отвратителна фаза. Дано отмине бързо, че вече почвам да изперквам мака че не съм по цял ден с Габи. Напров незнам как издържате.

# 214
Смайли, няма проблем, ще го пусна като се върнете от морето. Тъй като филмчетата са DIVX съм качила също цар лъв трите серии и 101 далматинци.

# 215
  • Бургас
dani_l, благодаря! Ще чакаме куриера   bouquet
Смайли, дано останете доволни от хомеопатичното лечение!
Аз днес пак не зная къде ми е главата. След последните проблеми с Боги се стараех да го пускам на градина само в краен случай, докато дочакаме преместването му на 5. юни. Вчера отиде, защото правех изследванията на Саня за яслата. Следобяд питам учителката, дали е имало проблеми, а нейните думи бяха "Дишай спокойно!" #Crazy Едва вечерта Боги ми разказа, че е бил наказан, защото не искал да спи на обяд - оставили са го сам на стълбището по пижамка, без очила и дори не са го пуснали в тоалетната и се е напишкал  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Просто умът ми не го побира! Другите учителки тук ще потвърдят, че нямаме право да гоним учениците от час, защото може нещо да им се случи. А това дете няма дори пет години!
Тази сутрин Боги естествено си остана вкъщи, а мъжът ми отиде и е вдигнал грандиозен скандал - щом няма друг начин за нормална комуникация. Аз при тези учителки повече никога няма да пусна Боги, но дано им свият малко сармите, че да има полза за другите деца! Ужас!

# 216
Райка мила изумяваш ме с тръпението си - аз съм доста избухлив човек но деня в който някоя учителка остави Виктор сам на стълбище по пижама да се напиша ще и е фатален - ако искаш да дойда да "поговоря" с тях от твое име че вече адски се ядосвам на отношението към Боги сериозно #Cussing out #Cussing out
Смайли....Нелоооо..............много ми е мъчно за Дарата - мамка му стара - ей виж децата които познавам лекувани с хомеопатия са много по добре от нашите - винаги съм ви казвала че подкрепям хомеопатията и че чакам момента в който ще ми псиен и Виктор ще бъде поверен само в ръцете на хомеопат - такак че чакам да ни разкаваш с подробности всичко около вашето хомеопатолечение за да действам и аз, а това за разпитването е най важно при хомеопатите - така наречената история на раждането май му викат и само по него могат да ви псотъавят точните диагнози и леченния - стискам палци, мисля си за Даринка и я цуни от мен - доведи ми я на гости да го поохраня малко това дете че мъка ми е вече Hug Hug

# 217
РАЙКА,мале,как се ядосах като прочетох за Боги!Баси,това учители ли са или са дебили???б  #2gunfire Това ли единствения начин за наказание,то си е направи унижение и детето прекрасно го разбира!Направо умът ми не го побира...

Кристинка
,какво стана с Виктор,че нещо съм пропуснала,какви са резултатите?
 СМАЙЛЕ,като че ли чичковците не са от вашия випуск!А мадамите са кипри.Всички ли имат деца?
Мерси за бодито!
МИНИМО,в онзи магазин имаше само 2 такива бански,черен и розов,вече ги няма.

# 218
И аз не пропуснах да се снимам с Милко Калайджиев.
Да напиша и аз нещо за мероприятието,на което бяхме тази събота.Беше готино,но нямаше нито една по-известна певачка,освен Мира,която,между другото е мн.отслабнала и изглеждаше много добре.Милко Калайджиев бе довел и новото си откритие,което очакваме да видим по Пайнер в най-скоро време.
Булката беше хубава,но красотата й не се вижда много добре,защто фотоапаратът ми ми правеше номера,ту снимаше с такава светкавица,като че ли му е за последно,ту изобщо без светкавица  Синомки по-късно,че излизат огромни,а на Дани му се приспо

# 219
# 220
Райка пуснах дисковете с Еконт, струва 3,90, утре по обяд ще са у вас  newsm10

# 221
Привет банда
измръзнахме днес ви казвам... ужас...

Райка
ама от приключенията с Боги козината ми настръхва ще знаеш #Crazy ... ужас не ами трилър и половина тази детска градина, ама това тази старата дето е набеден за лошо дете ли? newsm78
Малееее мале мале... не мога да повярвам, честно ти казвам, аз направо незнам какво щях да направя... ужас, горкото дете, ама тея имат ли акъл въобще да се чудиш и маеш къде са ги учили тея методи на възпитание... и защо... защото не искал да спи, направо в полицията бих отишла, честно ти казвам, то се е видяла че няма смисъл да говориш вече с тях... лелелеле уффф нямам думи Sad #2gunfire #2gunfire #2gunfire

------------------------------------------------------------------------------------------------
ей тази статия четох наскоро, много ми хареса
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-05-26&article=147599
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Непрестанните критики от детството пораждат комплекси
Тялото ни не познава срама и вината. Това са понятия, които служат на обществото да ни контролира. Срамът е чувството, че си неадекватен, недостатъчно добър и сбъркал в действията си. Той е вътрешният ни инквизитор, вампирът на собственото ни сърце, чиято единствена цел е да се чувстваме страхливи, глупави, необичани, нищо неструващи и лоши. Когато се срамуваме, ние навеждаме глава, провесваме нос и притваряме очи. Ако имаше начин, бихме нахлупили и шапка невидимка.
Чувството за срам е плод на сериозни възпитателни усилия................

# 222
  • 42.016399,23.101179
привет и от нас!!!
Днес мойта шофьорка като видя снимката с Дара, започна да се прави веднага че кара кола, да сочи с пръстче Дарата и да вика"Дака, Дака".
Та радвам се че "Даката" се пооправя, дано за морето вече да е напълно здрава.
Eli cz заливах се от смях като четях за номерата с пикането и акането на  Емката, голяма сладурана е.
raika много лоши неща с баткото. И аз не бих търпяла и бих вдигнала страшен скандал не само на учителката, а и на началниците и. Тези за какви се мислят, да си търсят друга работа като не могат да работят с деца.
dani_l, можеш ли да запишеш и на мен филмчетата. Тя Смайли ми обеща, ама не искам да я претеснявам и нея с разправии по куриер. Другиден заминаваме за Кюстендил и в неделя ще се приберем, а винаги минаваме през Дупница защото пътят  е по хубав.Така че ако имаш възможност и не те притеснявам можем да се отбием.

# 223
Честит прзник на всички дечица!  Hug Бъдете живи и здрави, с грейнали очички като звездички  Heart Eyes
Ще празнувате ли някъде? Аз още нямам идея  newsm78

# 224
Хора, какво ще правите днес??!? newsm78 Да направим едни феи след обед ако нямат други мероприятия? или нещо друго хрумва ли ви? нещо не ми е до тичане по парковете вече. Айде някой ако измисли нещо да пише Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт