Смаили,
много готини абитюрентки сте, супер, виж мъжете и мен ми се виждат чкхичковци

Ух ама с Дарата много кофти положението, дано всичко мине по бързо.

За памперсите от както сме се върнали и аз Емката вкъщи я оставям без памперс, 2х дена изобщо не вдяваше какво става, и защо толкова и се пуля и какво се иска, сега обаче много добре знае когато пика, и почва да ходи разкрачена като заба и идва при мен да забележа че и се е случило нещо, обаче доста издържа, най малко час изобщо не пикае, понякога и цяла сутрин остава суха, та незнам дали не пишка защото се стиска или е нормално, навън сме с памперс, и спи с памперс, иначе си играе без него вкъщи, на гърне и тоалетна обаче не сяда, скача като заек, и се тръшка и не и не... та и аз се чудя има ли смисъл... ама засега ще я караме нататък, дано до края на лятото и дойде настроението за гърне

В кухнята на таракота един ден беше направила локва и седна там и пляскаше вътре, щото като подскачаше се подхлъзна
) един път ми е акала под простора
) докато и сменях гащите, и тя изфиряса... чакам я чакам... не идва, отивам да я търся ... iii изненада 
Успокоявам се че така им е на хората с животно вкъщи, ходят след него с парцал, габички, препарати

малките шофьорки много готини

Тук днес такъв дъжд ни наваля докато се приберем, като мокри котета бяхме, Емка беше много възбудена от дъжда които ни биеше в лицето, хем страх хем кеф виждах в очите и
)Утре 9/13 градуса за Чехия... искаме в Бг
якетата тази година май няма да ги прибираме...Поздрави за сега от нас

Едва вечерта Боги ми разказа, че е бил наказан, защото не искал да спи на обяд - оставили са го сам на стълбището по пижамка, без очила и дори не са го пуснали в тоалетната и се е напишкал
Това ли единствения начин за наказание,то си е направи унижение и детето прекрасно го разбира!Направо умът ми не го побира...