Луди, бесни сме глави - Козирози и Стрелци - ДЕКЕМВРИ 2004

• 16 015
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Кристинче, миличка, не се отчайвай! Стискам палци и се моля за вас, малкото ти човече да се оправи бързо. И не си лоша майка, дори напротив.... Целувам ви много.

# 76
Криси,стискам палци бързо да се оправи Виктор PraynigНе унивай,на вси4ки ни може да се слу4и,но това не ни прави лоши майки Peace
Ей мацки,мен цял ден ме цепи глава,ама ми писна от свеки Cry
ето копвам ви за да видите за какво става въпрос:
От в4ера сутринта свекърва ми ми дранка врели не кипели,4е мъжа ми има връзка с моята приятелка #Crazy #Crazy #CrazyПо-принцип винаги се държим доста свободно пред вси4ки,не само пред нея.И тя много добре го знае това Twisted EvilНо онзи ден се била ядосала,4е мъжа ми бил седнал до нея и запо4нали както обикновенно да се подбазикват и той се облегнал на нея.Само да поясна,4е и аз бях долу с тях Mr. Green
Та така,в4ера слизам аз долу при нея и тя като запо4на да ми ги приказва едни-4е,ако искам да я послушам като майка,да си пазя семейството,трябва да и забраня да идва и да им ограни4а контактите #Crazy #Crazy #Crazyщото тя от опил знаела,как стават тия работи.Аз тъпа ли сам,4е не ги ли виждам как се държат.Защо ли сина й бил на последък все нервен,а ето аз не виждам ли защо.Защо тя влизала направо в къщи,а не 4укала или звъняла и аз и казвам,4е така аз съм и казала-та ако спи малкия да не го буди.
За капак в4ера не сам се виждала с нея,а пък мъжо го викнаха да отиде пак на работа нео4аквано и тя като по4на-ти не виждаш ли как така и двамата ги няма днес.Защо сам толкова сляпа,4е вярвам на мъжа ми,4е е на работа и т.н.Да съм и звъняла веднага да я питам,защо не е идвала днес,каде е била и от сорта.
Като се прибра мъжо,му казах какви ги дрънка майка му и той се  Shockedказа ми,ти що не я пита по работни дрехи ли ще ходя на среща и смърдящ на пот hahahaРазбрахме се днес да седна да кажа на приятелката ми за идиотщините дето ги ръси свекърва ми,защото има вероятност като я срещне да и избият 4ивиите и да по4не да се кара с мацката.И двамата знаем на какво е способна #Cussing outПроблемът е,4е тя пред мъжа ми се прави на ни лук яла,ни лук мерисала #2gunfire
Имам огромно доверие на мъжа ми и знам,4е не би имал нищо общо с нея.за нея също съм убедена,4е не би си помислила за такова нещо.Та тя е единствения 4овек на когото мога да раз4итам да ми помага за нещо в къщи или да ми гледа детето.Те двамата с мъжа ми,ако са искали да имат нещо са могли ощееее ехеее преди да съм била с него.
Моля ви кажете ми как да постъпя със свеки,макър,4е още в4ера и казах да не се занимава с глупости и да не се бърка къде не и е работата.

Ето и последния ми пост от преди 4ас:
Току що бях на о4на ставка и понеже се по4на пак с дрънкането и аз и казах,4е сина и знае вси4ко и 4е ако има нещо да си му казва направо на него,а да не ме занимава с глупости Twisted EvilИ тя като ми заяви,4е съм си била изтрила задника с нея като съм му казала #Crazy #Crazy #CrazyЕбаси наглостта #2gunfire

# 77
  • 42.016399,23.101179
Криска, какво става с вас??? Чакам по добри новини.
Йоанка, здравата си го закъсала.Според мен ако наистина сввекито ти усеща че има нещо и иска да ти запази семейството, не с теб а със сина си трябва да поговори. Така поне би направила моята. Това нейното си е чисто изкукуригала работа. Да не я хваща критическата??? smile3511
Смайли, ще чакам да се обадиш този път, ако си идвате за годишнината. Днннес открих ммного прияяятно заведение с пързалка, колички и идеално чист пясъчник, където не ходят със сигурност и домашни и улични кучета.  animal037

# 78
Marci ще те изненадаме и теб някой ден цяла тайфа декемвриичета ,д а видим кога Wink
детенце "сра"д днес асмо 2 пъти и сега спи, дано да сме го пресекли защото аз немога да легна от притеснения Confused
Йоано казах ти и на кю-то ще ко кажа и тук - една дълга сочна и зпаомянща се на свекито ти и готово, стига си трови живота с простотии жено шашава Heart Eyes

# 79
  • София
Мая дне за пръв път свърши "голямата работа" в гърнето. ВИкахме браво и пляскахме и тя беше много довлона... Ама докато я сложа много пищи. после се заиграва и си трае и се хили... кажете някой трик ако знаете против пищенето (от тези, които сте почнали вече с тези процедури)

# 80
Marci, къде е това кафе? Аз съм се уговорила и с мамите от благоевградската тема да се видим, но още нищо конкретно не сме организирали.

Аз снощи бях на спининг /новата спортна мания на Европа/ в Спарта. Супер кеф! Един час караш колело като побеснял, правиш и сумати упражнения за ръцете и корема като не преставаш да въртиш педалите. Натоварването е огромно, потиш се като обезумял, но има страхотен ефект - за сега върху настроението и тонуса, но се надяваме, че ще направим и по някое и друго релефче на бедрата и корема  Wink След това се възнаградих с една парна баня и почивка в стаята за релакс. Днес съм като нова.
Ако има желаещи, ето сайта на клуба: http://www.spartabg.com/

За Дарата какво да кажа  Confused Продължава да ака каша макар и по веднъж на ден. От вчера текнаха пак някакви сополи  Confused Без коментар ...

# 81
  • Бургас
Здравейте! Пишете ни и нас сополиви и посрани  Laughing Дано всички бързо се оправят!
Криси, разбирам, че си много притеснена, но не мислиш ли, че има вероятност педи леко да попресилва нещата. Аз досега не съм и чувала за този така опасен и трудно лечим вирус  Shocked Първо нали за вирусите е характерно, че действат бързо и агресивно и после симптомите затихват. Коварни и упорити са разните там бактерии. Второ - това че ви разиграва така с лекарството си е направо за  #2gunfire Тя и предния път така ви беше наплашила с разни диагнози и накрая всичко се оказа от зъби. Стига си се тормозила, че не си добра майка - ако гледаш детето си в саксия определено няма да си по-добра. То това трябва да стане мъж все пак, а не парцал. Моят съвет е да се консултираш с друг педиатър или с гастроентереолог. И да избършеш веднага сълзите и сополите!!!
Иоана, може свеки да ти се е пообидила, но пък дано това я накара най-накрая да млъкне. Що не й кажеш, че всъщност правите тройка с мацката  Crazy
Може ли и аз да си излея душата. Да, пак Богомил. В сряда след толкова хубавите емоции в училище ме награби едната учителка и взе да ми се кара  #Crazy Посъветва ме да си оправя детето вкъщи и тогава да го водя в градината, защото тя била много заета и не можела да се занимава с него. Споделих с мъжа ми, с роднините, цяла нощ не съм мигнала от притеснение. На другия ден ден свеки предложи да направи оплакване пред директорката, после ако трябва и в инспектората. В началото подходихме леко агресивно, нали атаката е най-добрата защита, но накрая вече не издържах и ревнах - толкова ме е срам, но вече нямам сили да нося това бреме. Директорката омекна и ми предложи среща с психолог от градината. Бях скептична, защото вече имам един подобен разговор зад гърба си - нали ви разказах, пак аз бях виновна за лошото възпитания и поведение на сина си. Този път обаче разговорът взе съвсем различна посока. Думите на психоложката са - явно се касае за интелигентно дете, надраснало връстниците си, с качества на лидер, които обаче трябва да бъдат внимателно насочвани за да не дразни другарчетата си, а точно този екип от учителки толерира по-скоро посредствеността и влияе отрицателно на детето. Гордейте се, че имате такова дете и избирайте внимателно хората, които работят с него. Познайте на кого му пораснаха крилца? Боги ще бъде преместен на 5. юни - началото на новата учебна година при по-подходящи учителки. Дано детето ми най-накрая се успокои  Praynig

# 82
А пък на нас ни честитете гнойната ангина и новия антибиотик!
Това си е отделно от разстройството ...
И аз не издържах, разревах се в кабинета на лекарката. Тия дни сме се виждали само с 1-2 дечица, те бяха здрави, а Дарата пак болна  Cry Джипката се чудеше мен ли да успокоява, Дара ли да преглежда, рецепта ли да пише...
А представяте ли си какво ще е ако я пусна на ясла??!! Въобще не искам и да си помислям ...
Помолих я да измисли нещо - имуностимулатори, витамини, хомеопатия, водорасли ако щете ... За хомеопатията доста се позамисли ... но нищо конкретно не каза ...

Някой от вас пил ли е Аквасорс? Четох една тема за водораслите тук и май нямаше майка, която да не е доволна от продуктите им  Thinking

Райка, миличка майка на недооценен лидер  Hug Хайде дано му потръгне на детенце през новата учебна година, да попадне на готини даскалици!
Със спорта измислихте ли нещо?
Вчера като бях на тренировка в басейна имаше занимания на едни баш на тази възраст. Много сладки бяха - шапки, бански, очила, дъски за плуване. Не може в Бургас да няма готин басейн!

# 83
Нели, много кофти че Дара е с ангина, дано бързо се оправи детенцето. Напълно разбираемо е да се разстройш толкова, защото правиш всичко с цел да опазиш детето си, а то какво става ... Дано само не вдига висока температура.

# 84
  • 42.016399,23.101179
Смайли,  все се каня да се разпиша и в благоевградската тема, ама нещо все няма време.Това кафе всъщност е много старо, но просто аз не съм знаела че има детси кът, а явно и много други майки защото там е мммммного спокойно и малко дечица го посещават. Намирасе на уличката която е на гърба на НТС и води до "Купола", само че дворчето е отзад, влиза се от страната на 15 ет. блок и стига почти до кннижарница "Перун". Харесва ми това че е спокойно и много чисто, днес цяла сутрин изкарахме там и накрая си тръгнннахме с рев. Не е нужно да си носиш и играчки защото там има много кофички, лопатки и гребла. ако се организирате нещо обадете се  phoneuu
raika няма ли да свършат вашите неприятности, да му ядат ушите на  Боги. Да си седи в къщи госпожата , като не може да се занимава с деца. smile3512
Yanche зь гърнето, писала съм и друг път, ние се лъжеме с целувки или че ще и дам нещо.  Сега нали пък се учим да се издържаме в легенче, за да можем да вземем стерилна урина и Вики много пищеше, оставих я за няколко дни и започнах да издържам всички играчки под ред и след това им виках брааво и ги целлувах, докато тя сама не пожела да я издържа и нея. А бе общо взето трябва да се правим на майммуни, ти сама най добре знаеш какво харесва Мая и на кой номер ще се ввърже. Успеххххх smile3550

# 85
  • София
 Зорът е докато я сложа... После й давам джиесема ми и е доволна щрака пее и с ехили.... ама докато я сложа е нечовешко ищене вс еедно я коля... Не ми се ще да я насилвам и ми е адски гадно че се държи така... да вдим следващите дни как ще. Ако продължава така незнамд али да не спра! Sad

Смайли, е честито... Само това оставаше Sad Sad Sad Незнам какво да кажа ... освен баналното "Оправяйте се бързо!" ... И Гого скоро беше с гн.ангина... и аз незнамз ащо ти го казвам... надявамс е да се поуспокоиш малко...

# 86
  • 42.016399,23.101179
 Мале, сега прочетох и за ангината, лоша работа Смайли, а бе нещо как ни е тръгнало на всички. Последния път когато Вики беше с възпалено гърло я водих при Билев и той ни изписа "HOMEOVOX", това са хомеопатични хапчета за гърло, само че се смучат и аз и ги стривах на прах и и ги давах с няколко капчиччци вода. Иначе са много хубави.
Ние пиеме водорасли, давам ги на Вики още от както се е родила, всъщност и аз ги пиех през цялата бременност.Давала съм и и чиста афа и пробиотици след като е пила антиобиотици за въстановяване на чревната флора  и коластра. От есента до сега всеки ден пие поедна капсула зелена енергия. Аз лично съм много доволна от тях и ще продържавам да и ги давам въпреки че доста хора са настроени доста скептично към тях.

# 87
  • Бургас
Някой от вас пил ли е Аквасорс?

Райка, Със спорта измислихте ли нещо?
Не може в Бургас да няма готин басейн!

Давах на Саня водорасли 'Зелена енергия", май са на Аквасорс. Добра хранителна добавка са, вдигнаха ни хемоглобина, но не можеш да очакваш чудеса с имунитета.
Аз пак казвам, смени за известно време педиатърката с хомеопат. Ние единствено по този начин разредихме посещенията по лекари. Между другото личната ми лекарка се напъваше да дава хомеопатични лекарства, но ги предписваше на принципа на антибиотика - за такива симптоми - такива лекарства, а сега децата ми пият съвсем различни лекарства дори когато симптомите им са еднакви.

Много съм надъхана за плуване, но хигиената в летния басейн е  Sick Още седмица-две и тръгваме на плаж!

За нашите мъки с Боги - пак казвам, черпете опит на наш гръб! Бъдете много внимателни когато избирате ясла/градина! Има ужасно некадърни учителки! Не съм вярвала, че нещата са толкова зле... А от това страдат децата ни  Sad

Една смешка: Вчера съседчето ни (2-ри клас) си донесе лексикона да го попълни Боги. Разбира се, аз попълвах графите, а "шефът" диктуваше. Много ме развесели въпросът "Какво мразиш?" Боги отговори - "буболечки, мръсни чорапи и отровни гъби..."  hahaha Joy Laughing

# 88

Еее, Нели, съжалявам, представям си какво тие, но ще мине, и тази ангина ще избутате. Да те успокоя, аз като малка съм боледувала всяка седмица, лекарствата съм ги пиеала като бонбони, но като станах голяма, да чукна на дърво, не съм боледувала на легло от години , може би повече от 10, всеки грип го карам само с хрема, нищо не ме лови, истина ти казвам, в най големите епидемии, за един ден ми минава и то на крак. Дано Дара с времето да си изгради имунитет. Като ви дойде време пийте някакви чайчета, спомням си че Котешка стъпка беше за повишаване на имунитета, хомеопатични капки, разбира се съобразени с възрастта й, ти си знаеш де. Ами дано се оправите много скоро. А тази лекарка бива ли я , така както ти ги назначава антибиотиците и ангините, нещо не ми се нрави на мен, що не я водиш и на още един доктор , ей така, да я провериш преди да почнеш антибиотика.

# 89
  • София
Здравейте,мили момичета и пораснали бебчовци!
Ние от два месеца сме извън София и ужасно ни липсвате. Ние сме добре. Пътуването и смяната на климата ни се отразява чудесно. Нямам възможност да вета всичко-надявам се че всички сте добре. Много целувки! Ще пусна снимки при рърва възможност

Общи условия

Активация на акаунт