Не унивай,на вси4ки ни може да се слу4и,но това не ни прави лоши майки 

По-принцип винаги се държим доста свободно пред вси4ки,не само пред нея.И тя много добре го знае това
щото тя от опил знаела,как стават тия работи.Аз тъпа ли сам,4е не ги ли виждам как се държат.Защо ли сина й бил на последък все нервен,а ето аз не виждам ли защо.Защо тя влизала направо в къщи,а не 4укала или звъняла и аз и казвам,4е така аз съм и казала-та ако спи малкия да не го буди.
Разбрахме се днес да седна да кажа на приятелката ми за идиотщините дето ги ръси свекърва ми,защото има вероятност като я срещне да и избият 4ивиите и да по4не да се кара с мацката.И двамата знаем на какво е способна
Проблемът е,4е тя пред мъжа ми се прави на ни лук яла,ни лук мерисала 
Ебаси наглостта

След това се възнаградих с една парна баня и почивка в стаята за релакс. Днес съм като нова.
Тя и предния път така ви беше наплашила с разни диагнози и накрая всичко се оказа от зъби. Стига си се тормозила, че не си добра майка - ако гледаш детето си в саксия определено няма да си по-добра. То това трябва да стане мъж все пак, а не парцал. Моят съвет е да се консултираш с друг педиатър или с гастроентереолог. И да избършеш веднага сълзите и сополите!!!
Посъветва ме да си оправя детето вкъщи и тогава да го водя в градината, защото тя била много заета и не можела да се занимава с него. Споделих с мъжа ми, с роднините, цяла нощ не съм мигнала от притеснение. На другия ден ден свеки предложи да направи оплакване пред директорката, после ако трябва и в инспектората. В началото подходихме леко агресивно, нали атаката е най-добрата защита, но накрая вече не издържах и ревнах - толкова ме е срам, но вече нямам сили да нося това бреме. Директорката омекна и ми предложи среща с психолог от градината. Бях скептична, защото вече имам един подобен разговор зад гърба си - нали ви разказах, пак аз бях виновна за лошото възпитания и поведение на сина си. Този път обаче разговорът взе съвсем различна посока. Думите на психоложката са - явно се касае за интелигентно дете, надраснало връстниците си, с качества на лидер, които обаче трябва да бъдат внимателно насочвани за да не дразни другарчетата си, а точно този екип от учителки толерира по-скоро посредствеността и влияе отрицателно на детето. Гордейте се, че имате такова дете и избирайте внимателно хората, които работят с него. Познайте на кого му пораснаха крилца? Боги ще бъде преместен на 5. юни - началото на новата учебна година при по-подходящи учителки. Дано детето ми най-накрая се успокои
Джипката се чудеше мен ли да успокоява, Дара ли да преглежда, рецепта ли да пише...
Хайде дано му потръгне на детенце през новата учебна година, да попадне на готини даскалици! 

Незнам какво да кажа ... освен баналното "Оправяйте се бързо!" ... И Гого скоро беше с гн.ангина... и аз незнамз ащо ти го казвам... надявамс е да се поуспокоиш малко...
Още седмица-две и тръгваме на плаж!
Препоръчани теми