Луди, бесни сме глави - Козирози и Стрелци - ДЕКЕМВРИ 2004

• 16 014
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро Hug
Моми4ета,дано да си останем вси4ки само със съмненията за глистите на де4ковците Wink
Моми4ета имам проблем със свеки Twisted EvilТая нещо отка4а тотално.Моля ви и вас за съвет #CrazyЕто темата която пуснах:
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=3.0

# 61
Здравейте!

Ели, приятно пътуване! Дано на Ема да и мине бързо ожулването и синината.
Минимо, радвам се че вече няма температура малкия сладур.

Аз се мотая с тези изследвания, вместо да идем до ХЕИ с Марио, ние обикаляме магазините за сандали. Тук в Дупница няма никъде хубави обувчици за момченца, направо съм разочарована. След около 3 часа мерене на какви ли не модели, от който нито един чифт не ми хареса или тези, които ми харесваха му бяха голями или малки му купих едно лятно костюмче и нова чаша за вода на Нуби. Досега не искаше и да налиже вода, веднага плюеше или се давеше (давах му със сламка, от обикновена чаша и с шише), но с новата чашка кефффффф, цяла вечер само я надигаше и пиеше.
Момичета давайте съвети. Като се върнахме от Гоцето Марио го е страх от почти всичко - шум от различен произход, от сянката му, от грамотевици, от пералнята, не иска да стои въобще сам в стая, постоянно се стряска и е залепен за мен, даже и през ноща, ако не го държа за ръчичката се събужда и започва да плачка. 

# 62
Добро утро и от мен. Вече си знаете, че аааа гост съм мкр, нали? Първо, да се извиня на Деси, че не успях да й изпратя никакви материали. Точно на следващия ден решиха да ме местят в нова стая, че да съм им по-удобна за логаритмуване. На вторият етаж успявах да се поскатая, но сега са ме заобградили всички долни експлоататори и полагам тежък робски труд. Та по този повод едно известно време нямах компютър и нямаше как да пратя нищо. Деси, трябваше да се пробваш самосиндикално, информация по темата има много, но нищо, друг път ще свиркам по-рано.

Второ, с тежко сърце се разделяме с нашата любима приятелка Емката и я изоставяме на произвола на съдбата и безотговорната й майка. Надяваме се, че няма да ни повреди любимката, че както е тръгнало  Wink Heart Eyes Ели, много се радвам, че се запознахме, наистина ще ни липсвате много, дори и ти  Mr. Green Heart Eyes Лек път и ви очакваме нетърпеливо пак! Нацелувай Емката от мен и Ванеса.

По отношение на глисти, острици и прочие влечуги - съмнявам се някое от децата да има подобен проблем, по-скоро имат изкукуригали мами  Wink Смайли, Дара има ли други симптоми освен раздразнителността, която е обяснима, все пак детето трябва да живее с теб  Mr. Green

Чао за сега, отивам на тръстиката, ще гледам да се включа по-късно пак.

# 63
може би не трябва да се спира разстройството , за да се изкарат по-бързо гадините..
хехе fastuche, глистите много трудно ще излязат с аките. Възрастните индивиди живеят в червата, но ларвите са анаеробни за разлика от своите родители и се разпространяват чрез кръвта из целия организъм и най-често в белите дробове. Както и да е ...
Няма да чета повече и да си пълня главата със щуротии!

Разстройството на Дара продължава. Хапва само лечебна храна. Въпреки заръките на педито, аз й правя кашата със сок от дренки / Wink/, пие шипков чай. Една приятелка ми даде изсушени корички от нар, за да й направя чай - изпитано средство от нейните деца.
Дадохме проби за изследване. Резултатите чакаме в неделя  Rolling Eyes

Ний си счупихме количката днес и сега ще висим в къщи ...

Защо ви е количка? Ние отдавна използваме нашата само на дълги разстояния иначе обикаляме градинките пеша.

По отношение на глисти, острици и прочие влечуги - съмнявам се някое от децата да има подобен проблем, по-скоро имат изкукуригали мами  Wink Смайли, Дара има ли други симптоми освен раздразнителността, която е обяснима, все пак детето трябва да живее с теб  Mr. Green
Миленски, пак ме развесели страхотно, душа! Аз съм си навързала хиляди симптоми естествено  Joy, но ще стискам зъби до неделя!

другата седмица го дават доста топло. ако искате да си напаравим пак една срещичка.  Whistling  може и тук.
Другия уикенд /27-28.05./ съм абитуриентка. Имам 10 години от завършването и ще ходим в Благоевград.
После заминаваме на море.
Естествено всичко зависи от здравословното състояние на Дара и не смея още и да си помисля за никакви пътувания.

# 64
Момичета давайте съвети. Като се върнахме от Гоцето Марио го е страх от почти всичко - шум от различен произход, от сянката му, от грамотевици, от пералнята, не иска да стои въобще сам в стая, постоянно се стряска и е залепен за мен, даже и през ноща, ако не го държа за ръчичката се събужда и започва да плачка. 

ние бяхме така като се прибрахме от франция . не се притеснявай . на нас ни мина за 10-тина дена. просто повече го гушкай , не го насилвай да прави нещо , ако не иска и ще отшуми проблемьт  Hug

Смайли , верно бе - срещата   doh  ми нищо - ще я отложим наща за след морето ви. таман ще имате да разправяте как е там.
при нас както се очертава ще ходим чак септември , че татито има много работа преди това.
хайде сега всички да си кажат кьде ще ходят на море -  newsm53  .  ние - на Албена.

# 65
А ние в Ахтопол. И през август - в Билбао, Испания.
Сега решихме да изкараме скромно в една къща в Ахтопол за десетина дни, защото мислим да си поръчваме нова спалня и гардероб, трябва да направим и козметичен ремонт на апартамента като циклене на паркета и т.н. Да не говорим колко кинти ще хвръкнат за Испания  Confused

# 66
  • София
Ние ще сме във Варна през по-голямата част от лятото, но Мартин като е свободен може би ще ходим и малко на юг (Каваци или Смокиня, Царево, Ахтопол, Синеморец).

# 67
момичета аз съм с лоши новини, детето ми е много сериозен вирусен гастро незнам си какво немога да го запомня, на почти гладна диета е, за 5 дена е свалил кило и половина, предписаха му скъпи и неоткриваеми хапове и е на път да се обезводни въпреки униклано многото количество теч1ности които му давам,
та вируса на моя син  му изяжда нещи си в червата и организма му не смеля храната - както я погълне така си я изкарва, от 10-на дни е ,забелязах промяна в изпражненията му, и по начесто бяха но реших че е от салатите които всяка вечер иска да яде, после мислех че са глисти - а сега сме на път да влезем в болница ако не успея да го оправя с диетата и хапчетата, не е спал цяла нощ, аз съм каталясала и с кръвно 180/80, да неговорим че бабата на Дамян която живее с нас е заумирала - много е зле и днес сутринта влизам - тя спи - супер нетипично за нея, помислих че е умряла милата и съвсем луднах....
ох немога повече да пиша, с цялата си претенция че съм добра майка, се оказва че този път не съм обърнала достатъчно внимание на детето си и нещата доста са се влошили, защото това е от 10-на дни, но беше самокашаво изпражнение и наистина мислех че е от боклуците които се опитва в извънмое присъствие да яде, оказа са 100 пъти по сериозно и днес Дамян щеше да ме бие, хора немога да спра да плача, ходя помагам и гледам децата по домовете а какво сторих на собственното си Cry Cry

# 68
Ох, Криси  Cry
Горе главата, мила! hug В никакъв случай не си лоша майка на детето! А това, че помагаш на толкова дечица в нужда, е просто прекрасно и адски човешко!  Heart Eyes
И какви са тия неоткриваеми хапове, които ви изписват?  Shocked Ако мога да ги купя оттук, сряда летим към София, кажи.  Heart Eyes
Всичко ще се оправи, целувки хиляди на Вики, той е герой и ще му мине бързо, ще видиш, че няма да се стигне до болница  Peace

# 69
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Криска кажи какви са хапчетата, ще се опитам да ги намеря

# 70
Деси Шоши мерси но педито като и звъннах и ревна че тези хапове са неоткриваеми - нещо с Н бяха но рецептата е в мъжо реши да ги смени с сироп за 4 лв имащ го в всяка аптека, незнам що го правят тез лекари, за втори път се случва да има по евтин и по добръ вариант на ;ечение а все изписват скъпи и нетолкова безопасни лекарства, в аптекат момичето ми е приятелка и като и казах какво търся тя ми вика ама за Виктор ли - аз казвам да - тя вика ама то е за деца над 7 години и е много силно и опасно лекарство - то толкова ми трябваше - та накарах педито да го смени -мамка му многонеразбрано пиша, съжалявам

# 71
Криси, успокой се мила. Важното е, че сте открили проблема макар и със закъснение. А пък и тези симптоми могат да са и от лека настинка. Стига си се обвинявала, и това с лошата майка си го избии от главата. Дано нещата бързо се оправят.  Praynig

# 72
  • 42.016399,23.101179
ей, Вики1 наистина лоша новина, все се надявах да не е нещо сериозно. Много ти се е насъбрало.
Но ако искаш да помогнеш на детето си трябва да се успокоиш и да престанеш да се обвиняваш. Естествно че си добра майка и нямаш вина за случилото се. Стискам ви палци и се надявам всичко да се оправи и много скоро  да ни кажеш че и двамата сте добре.

# 73
 WinkЗдравейте!
Аз новачката отдавна не съм писала,но с удоволствие се включвам отново.По въпроса за морето благодарение на Минимо се ориентирахме и взехме решение за Албена,но все още не сме взели решение за конкретен хотел.Някоя от вас сигурно е ходила в Албена?Някакви впечатления за конкретни хотели?Препоръчайте?
Предварително благодаря!!! Wink
Мила Вики1 не се отчайвай.Не само че си добра майка,но дори прекрасна не те познавам лично но по прочетеното от теб не се съмнявам,че си добър човек и добра майка.Що се отнася за хаповете дали пък във здравния форум не могат да ти дадат съвет къде да ги намериш.Тук в Пловдив е такава провинция,че често се случва скъпи и рядко предписвани лекарства да липсват,но съм убедена в столицата ще намериш.Кураж.Вярвам, че бебо ще се оправи под твойте нежни майчини грижи. :  Nature Sunny  Докато пишех разбрах че проблема се е оправил ще видиш че всичко все така ще върви към подобрение.

# 74
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
По-бързо да оздравяват всички малки човечета /както иболните от големите/. Нещо в последно време много неприятности имаме. Сега съм се заровила да пише едни заявления  - около 60 бр., които трябва да предам утре.
Ние се ориентирахме към почивка на юг. За сега е Гриин нещо си до Китен, но очаква още няколко оферти.
Миленче не се притеснявай  и без това не ми остава време за нищо.
Нели в охиса съм ги оставила да теглят торентите и другата седмица ще записвам ДВД-та. Има  един малък шпиндел /мисля че са към 25/ ще записвам докъдето стигнат.

Общи условия

Активация на акаунт