А относно ангините--много внимавайте,защото моя син ми е правил 2пъти фебрилни гърчове точно при ангини-няма да ви обяснявам какъв ужас съм изживяла...А гърч се прави при 38.6-39.0 ,не при много висока Т.Пожелавам бързо оздравяване!!!
Ще видим ...

А също и това за чревния вирус на Вики много ме натъжи, ама се надявам, че всичко отминава, нали, Криси? На мен идеята за планината много ми допадна, трябва да измислим нещо! Аз съм сравнително свободна през втората половина на юни.
пооправя му се и чревния вирус - мисля че ве по добре, мислех даже утре с мен в парка да го вземе - а вие що не дойдохте днес да се видим бе хора
айде давайте график за да го мислим кога да идем по женски с децата на село - нали знаете че обичам да ви правя нестандартни и готини преживявания
Криси пак ще превеждаме по сметката, нали може?

Неви, ние не ядем през нощта - слава богу, но мисля че е добре децата да поемат мляко до към 500 мл на ден и ако Ежко не го пприема през деня какъв е проблемът да си го пийва вечер/нощем?
То моите познания не знам доклоко могат да са от полза, но май с епрепоръчва през нощта стомахчето да почива поне няколко часа - но пак си е до детенцето . Ако гоните килограми - не знам какви правила важат ... 

Надявам се то да му привле4е поне малко вниманието 

Остави това,ами като танцувах с някой друг а не с баща му,той идва и по4ва да ни разделя и да бута 4и4о си или другия ни познат.Абе ревност пуста
не ме дава на никой
Пак за наше у4удване заспа в другата стая,като се има в предвид,4е не може да заспива на друго място.Утре ще ка4а снимки на играещото 4ове4е
направо ни скри шапката 
И 4е трябва да се отделим от мацката,щото сме се били карари заради нея 

. милата дара . пожелавам и бьрзо пак да е добре и да лудее 
. аз с тези двамата не мога да се погледна. малко ти завиждам , да знаеш ( благородно де ).
.
- ще си прескачат от едното в другото.

(макар че май наистина няма нет, за да си види днес пожеланията), Честито и на Елена_мл и на всички други празнуващи! На мен и двете имена много ми харесват, а ето днес ще ходим на 2 рождени дни на момиченца - 2 и 4 г., но никое не се казва Елена, нито Константина 
така че маймунка не се притеснявай за записвачката), а сега ме чака глобалното чистене отново и една купчина гладене. На всичкото отгоре майка ми обяви, че ще дойде на гости с приспиване(без коментар), баща ми се прави на интересен ... Добре, че е поне спининга!
Не знам да има някой болен наоколо точно пък от ангина. Джипката ме "успокояваше", че има ужасно много вируси по това време и съответно много болни деца.