"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 2

• 139 054
  • 748
  •   1
Отговори
# 60

Това предстои по-нататък.

Много ми е хубав с очила. Има едно детско излъчване. Ох, този Толга ме изкарва от равновесие. Embarassed Embarassed Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 11:41 от Anileda7

# 61

Чакам с нетърпение тази сцена.

# 62
Ади:hibiscus: благодаря!Откакто открих турските сериали имам доста безсънни нощи но всичките си заслужават .Добре че рускините ги превеждат бързо а и аз се справям с езика /знания останали от ученическите години/.Някой съм почнала и не довършила защото ми се е изгубил първоначалния замисъл-почва някак леко и завладяващо и после така се променят че се чудя какво гледам и спирам.Но този има много логични събития а и всички образи са ми много интересни.Главните герой са много харизматични а общите им сцени са много сполучливи.

# 63

smile3525Ади,   smile3525meri-71smile3525 kotelina,   smile3525 Димана,   smile3525labrex,   smile3525densi,   smile3525Newly,

smile3501 love001 smile3501

Харесват ми коментарите на рускините под всяка снимка. Затова и си позволих да ги цитирам:

Казваме: "Не обичам", но  сърцето ни плаче!

Ние казваме: "Мразя", само за да повярваме в това!

Казваме: "Сбогом", с надеждата да видим отново любимия!

Казваме: "Отивай си" за да не  видят сълзите ни!

Ние казваме: "Никога", когато знаем, че това ще се случи отново!

Ние казваме: "Спри да обичаш", когато се страхуваме да признаем чувствата си!

Казваме: "Забравих", когато мисълта за любимия не излиза от главата ни!

Казваме: "Ние сме изтрили номера му", когато го помним наизуст!

Ние казваме: "Това свърши", когато всичко е само в началото!

Понякога не можем да кажем: "Обичам", защото се страхуваме да чуем отговора!

Искаме да останем сами, когато имаме нужда от подкрепа!

Надяваме се, когато няма шанс!

Чакаме, когато знаем, че вече сме забравени!

Сънуваме, знаейки, че това никога няма да се случи!

Ние не оценяваме онези, които са наоколо, докато не ги загубим!

Изхвърляме адресите, галейки плика с писмото!

Казваме, че ще помислим, знаейки предварително отговора!

Търсим нещо ново, знаейки, знаейки, че без старото не може да се  живее...

Ийт - Остани с мен - това е всичко, от което се нуждая.

Щастлив съм, че те имам в живота си, Нур ...

# 64
Еми, Hugмерси за този пост. Супер си го обобщила.
Днес ми е много натоварен ден, но не ми пречи да се взирам в темата и да ви чакам да пишете, защото аз вечер не мога да смогна с къщната работа и почти не влизам в темата. Правя го през деня, когато съм на работа. Wink Embarassed
Готини снимки и всичко. Дори по обяд си пуснах една много драматична серия и ви казвам, че въпреки знам какво става, ме стисна гърлото от болката, която изпитват двамата точно от тяхната безнадеждност. Как са го измислили всичко тези сценаристи не знам, но е много завладяващо и истинско та чак до болка.

# 65
Привет!

Днес пак хубави снимки сте сложили. newsm51

Емилия, HugБлагодаря от сърце за обобщението, което си направила от рускините.  lovekissТе наистина много разсъждават върху смисъла на сюжета и следят зорко всеки персонаж.

Ади, Hugхубави снимки, благодаря! newsm51

# 66
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Тоя хайван Ийт е за ожалване направо  Whistling. Жена му не стига че е ревнива до болест ами и куха от всякъде  ooooh!
И естествено пак една камара случки и Нур се отказа да му съобщи за бебето  Whistling

# 67
Много му се дразня на Ийт, че не може да откаже нищо от прищевките на Иджлял.
И на Нур ме е яд, че чака и тя не знае в кой удобен момент да каже за бремеността си.
Това им разминаване много ме ядоса, макар, че сериалът щеше да отиде в друга посока. Две жени под един покрив и всяка със своето дете, дърпайки Йит към себе си ,щеше да бъде като в харем.
Добре, че не се случва нещо подобно.
Но ми стана много мъчно за Нур, която чувствителна от всичко, което се разиграва пред очите й е два пъти по-чувствителна от хормоните на бремеността и от целия натиск около себе си.
А Ийт с неговата гордост назидава Нур и не мажа де разбере колко много я наранява и колко милата не заслужава такова отношение, чистата й душа не заслужава да бъде под такива обстрели и манипулации.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 21:34 от Dimana-nova1

# 68
Ами че то си е харем, поне засега. Само дето Иджлял не знае на този етап. И мен ме дразни Нур с тази нейна нерешителност да каже на Ийт за бременността си. Интересно дали би направила аборт, защото е сърдита на таткото, или би си отгледала сама детето. Май нито едното, нито другото. Влюбена, чак загубена. Иджлял е прекалено ревнива, но иначе ми харесва. Горкият Джахид, трудно се живее в сянката на по-малкия брат.

# 69
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ами че то си е харем, поне засега. Само дето Иджлял не знае на този етап. И мен ме дразни Нур с тази нейна нерешителност да каже на Ийт за бременността си. Интересно дали би направила аборт, защото е сърдита на таткото, или би си отгледала сама детето. Май нито едното, нито другото. Влюбена, чак загубена. Иджлял е прекалено ревнива, но иначе ми харесва. Горкият Джахид, трудно се живее в сянката на по-малкия брат.
Вали  Hug че той Джахид май от дете си е свикнал да е в сянката на брат си  Peace. Никой не му е крив че му личсва смелост и дързост да вземе живота си в свои ръце  Naughty. Така, че след като живее от уменията на Ийт като автомобилен инженер, ще следва неговоте правила  Thinking

# 70
Здравейте!

Отново "пооткрадвам" малко от работното време за сериала и темата.
Ядосах се снощи на Нур, че не каза за бебето, но и я оправдавам. При такова поведение от страна на Ийт тя изпитва някаква несигурност в неговото отношение. Тази несигурност по-късно Ийт много добре я определя каква е. Та не иска той да й се сдобри, заради бебето, а да й разбере същността и защо е решила да се снима.

Лъкатушенето в поведението на Ийт много ме дразни, защото е следствие на силни думи, казани му от леля, от Ижлял, от Елмаз, от Джахид и т. н. Много често, когато той се сърди на Нур ,изниква спомен от нечии казани думи за Нур, които са или неверни, или много изкривени, с цел скарването им.
Това си мисля за техните отношения. То в целия сериал, точно това им пречи - какво са казали другите за всеки от тях.
Стана много дълго и като че ли не се изказах правилно, но това са ми мислите от снощи, които не ме пускат и тази сутрин.

Хайде едни усмихнати Амине и Толгахан.

Я тук един младеж да ви покажа

# 71
Не мога да не ви покажа този сладкиш Мерт/не знам как му е името в реала/

Мерт и братчето му в реала

# 72
waveyПривет! wavey

Заформили сте толкова интересни коментари, че не се удържах. Аз също съм бясна и на Ийт и на Нур в тези епизоди,  cryно какво да се прави като са заобиколени от толкова змии - усойници, които непрекъснато се множат. Фарат също ще покаже бавно и полека злобата си. А нашите гълъбчета - какво да правят?

bash Ийт продължава да вярва на  #Sniper леля си, той не може и да си помисли, че жената, която го е отгледала може да е толкова жестока и лицемерна интригантка.

Джахит му е брат и Ийт се вслушва в мнението му. 

Ийт не обича  noИджлял, но я цени като майка на сина им. Чувството за вина, което изпитва, относно катастрофата и 3-годишната кома на Иджлял не му дава покой, затова и се опитва да угоди на бившата си съпруга.

Ийт се чувства виновен и пред Нур, обича я до полуда, страда заедно с нея, вижда на какви унижения е подложена, но стиска зъби, мълчи и чака Иджлял да оздравее! Разкъсван от всички, той изкарва гнева си  на Нур.

А Нур  Embarassed продължава да се чувства виновна пред Иджлял, опитва се да угоди на всички и естествено тя и Ийт остават потърпевши.

И като споменем и факта, че и двамата са еднакво горделиви, но добронамерени, еднакво инатливи, но обичащи се ... hug с две думи - оправдавам  ги.  newsm53

„Любовта е приятно чувство ... Любовта  е истинска, както кръвта във вените. Само че кръвта във вените на човек оживява, а  любовта убива ...“ – руски сайт

„Избираме се не случайно един друг. Срещаме само онези, които вече съществуват в нашето подсъзнание. Най-напред рисуваме любимия в нашето въображение и едва тогава го срещаме в реалния живот.“ - руски сайт

PS  -    Пойраз Байрамоглу – Мерт Козан

# 73
  • Bulgaria
Късно разбрах ,че има темичка за сериала.
Нур-не го разбирам това момиче. Как не и е неудобно да живее заедно със Иджлял. Знам ,че двамата с Ийт много се обичат ,но така ли не можа да и наеме жилище ,а не да бъдат постоянно под напрежение. Много наивна ми се струва Нур ,прекалено добра е с Елмаз ,дано след като разбра що за човек е тя ,да е опомни...
Ийт-между чука и наковалнята.... От една страна го разбирам ,Иджлял е майка на детето му ,той още не знае май ,че тя си спомня всичко и се възстановява. А от друга страна -любовта и топлината с която го обгръща Нур. Много трудно решение ще трябва да вземе
Иджлял- много е ревнива ,ако разбере истината ,сигурно ще направи опит да убие Нур  Grinning Grinning Grinning Майка и правилно постъпи ,като и разказа ,че тя е виновна за разривът в отношенията и с Ийт .....
Това е накратичко  Laughing Laughing Laughing

# 74

А сега да свалим малко напрежението smile3503

Говорихте за промяна в себе си. Казахте, че сте станали по-общителни, че се връщате в познатата обстановка и отново ставате себе си. Колко важно беше това за теб?
Не искам да говоря за това, но най-голямата промяна е във вярата и духовния живот.

Приятели, приятели, колеги ... Какви са разликите между тях за вас?
Колегите могат да ви бъдат добри приятели, но приятелството с хора, които познавате от детството, с които живеете, може да бъде много различно от приятелството със социалните хора.

Липсват ли ти  годините, когато си бил модел?
Понякога - да, но не и на работа. Сега правя това, което винаги съм искал да направя. Сега мога да кажа, че живея като мечта, която винаги съм обичал. Доволен съм от моята позиция. Липсват ми приятелите от онези времена.

Веднъж сте имали връзка с първата красавица на Турция, сега Алмеда, тя е и участник в конкурса за красота. Говориш ли, познавам красотата?
Дори и да не казвам, това че съм с тях го доказва. Но те избраха мен.

Т.е. ти не бягаш след момичетата?
Непрекъснато и безумно - не, преди връзката с Алмеда.

Значи тя те кара да бягаш?
(Смее се) Полагах усилия.

Какъв тип сте? Ревнив?
Всеки има чувство на ревност. Но ние можем да контролираме нашите чувства. Аз съм такъв човек, който сдържа ревността си.

Показали ли сте, че ревнувате?
Не казвам, че трябва да се крием. Трябва да знаете точното място и мярката ...

Какво правиш, когато успееш да отделиш време?
Последният път, когато бях в Лос Анджелис прекарах много време на плажа, четях книги, защото тук нямам време да чета. Трябва непрекъснато да изучавам сценария и да запомням 80 страници на седмица.

Веднъж казахте, че жените искат да видят до себе си силен мъж ...
Да, но е важно да разберем това. За някои, силата е свързана с материални блага, за други с духовност.

Добре. Каква жена иска мъжът?
Тази, която го прави любим. Която ще му даде спокойствие. Жената, която непрекъснато мърмори, е най-големият враг на мъжа.

Ще отидете в чужбина?
Да, вече живея в Лос Анджелис. Почти се преместих там.

Има много имена в киноиндустрията, които бързо изчезнаха, каква е тайната на вашия успех?
Много е важно да познавате аудиторията си. Работя много и внимавам за работата си. Възприемам и приемам зрителя. И, разбира се - добър късмет.

Няколко души казаха, че вече няма да правят сериали, вашето мнение?
Докато ме търсят, няма да престана да бъда актьор. Веднъж реших да стоя от другата страна на камерата, като продуцент. Тогава си помислих, че играя добре. Тогава защо да се откажа от това,  с което се справям добре. Това се заби в главата ми, когато се заселих в Америка. 60-70-годишните актьори са невероятно ценни, Кристофър Лий умира на 90-годишна възраст, но на  83 играе в екшън филми и прави филми с невероятно големи бюджети. И като видя това, не искам да бъда този човек, който рано се отказва от игра, като обръща гръб на актьорството..

Важно ли е да сте добър човек във вашата област?
За мен е важно, добрите хора да получат признание, но, разбира се, не казвам, че лошите губят. Важно е да бъдем пример за другите. Това е моята цел. Не се стремя към прекалено успешни проекти. Аз просто искам да работя в любимата сфера, да уважават работата ми и да живея в мир със семейството и приятелите си.

Научихте ли много от живота си?
Имах много уроци, много удари, научих много. И все още се уча. Войната между добро и зло не свършва. И няма да свърши.

Най-големият успех досега?
Успехът е много красива дума. Но за съжаление днес сте успешен, но утре вече не сте. И думата "успех" е относителна, за мен това не означава нищо, но за други това може да означава много. Човек трябва да се развива, вярвам. Най-големият успех е моят конкурс "Top Model", който спечелих през 2005 година. Благодарение на постоянството и мотивацията, днес съм пред вас.

В едно от интервютата си казахте: "Момичетата обичат силните мъже", в какъв смисъл? Физически, морално?
И двете. Разбира се,много зависи и от момичето. На някои момичета се нравят  физически силни мъже,  на много от тях – пък  морално устойчивите. Има и такива, които искат физически силни и морални. Те искат човек, който може да ги защити. Никой няма да иска слаб мъж.Най-важното е да бъдеш добър човек.

Колко се интересуваш от красотата си?
Никога не съм си казвал: "О, колко съм красив," или да се въртя с часове пред огледалото - не е за мен. Не го оценявам.

И какво оценяваш?
Разбира се, колко добър е човекът.

Има ли неща, които пропускате, защото станахте известен, неща, които сте спрели да правите?
Не, за мен славата не се превърна в проблем. Аз правя това, което искам до ден днешен.

Как запазвате физическите си данни, защото винаги сте във форма?
Почти всички ми казват, че винаги съм в добра физическа форма. Надявам се, че наистина е така. Аз се грижа за моето душевно състояние и физическа форма. Аз наистина се интересувам от това, което използвам. Ще добавя, че в живота ми няма място за цигари и алкохол. Също така не съм любител на нощния живот.

Вие сте много спокоен и балансиран човек ...
Успехът идва с търпение, усърдие и хладнокръвие.

Общи условия

Активация на акаунт