"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 2

• 139 114
  • 748
  •   1
Отговори
# 570

Цитат
Като ще тънем още в блатото, айде малко слънчеви усмивки за компенсация!

labrex, тия слънчеви усмивки (особено на Толга) ме заковаха пред екрана, не мога и работа да подхвана. Току-що сколасах елхата да украся. Децата ще ме изгонят, започнаха да стават алергични щом ме видят пред тв или комп.  badcomp

Благодаря за хубавите колажи!  newsm51

Ето няколко усмивки и от мен!

Ненадминат майстор на гримасата! Лицето и очите на Толга разкриват толкова чувства, че дори и без да говори можем да надникнем в душата му.

# 571
Διμιτρα ,за епизодите напред се пише в спойлери !
И да не е спам- гледам Джахит и в 15ч в Изкушение. Злодей е  Laughing
Мими, как се развива този сериал? Заслужава ли си? Там се появява и Каан от Черна любов, бил добър, не мога да повярвам

# 572
Еми, благодаря за снимката на Бурак и се радвам , че съм те развеселила, ама така де- защо да не поглезим женските ни сърца с гледки на красиви мъже...

# 573
Браво Димана, тази последната снимка е на Кенан, доста добре изглежда в Черната перла, но определено по-добре го обличаха като Ийт

# 574

Скрит текст:

Цитат
Като ще тънем още в блатото, айде малко слънчеви усмивки за компенсация!

labrex, тия слънчеви усмивки (особено на Толга) ме заковаха пред екрана, не мога и работа да подхвана. Току-що сколасах елхата да украся. Децата ще ме изгонят, започнаха да стават алергични щом ме видят пред тв или комп.  badcomp

Благодаря за хубавите колажи!  newsm51

Скрит текст:
Ето няколко усмивки и от мен!

Ненадминат майстор на гримасата! Лицето и очите на Толга разкриват толкова чувства, че дори и без да говори можем да надникнем в душата му.

Нали? Направо очите им светят на последните две снимки, много са искрени и истински усмивките! Peace Отиват му очила на това момче, аз пък на тая снимка залепнах!  Heart Eyes bouquet

# 575

Цитат
Еми, благодаря за снимката на Бурак и се радвам , че съм те развеселила, ама така де- защо да не поглезим женските ни сърца с гледки на красиви мъже...

Нади, на нас май ни стана навик да се глезим по нощите. smile3503

labrex, , смили се ... Praynig ако пуснеш още някоя снимка на Толга наистина ще си осъмна пред комп. clock  Последната, която си публикувала ми е любима, нищо, че в оригиналната снимка до него се е залепила Алмеда (така ли се казваше съпругата му?). Ама някой като мен предвидливо я е резнал!  smile3553

# 576

waveyЗдравейте, момичета! wavey

Спокойни, позитивни и приятни почивни дни!

Wine Glass beer car003 photo

Нещо ново от Толгахан:

Толгахан  е присъствал на  Festival Marka в Анкара.

Тема на фестивала -  нови пътища, нови начини за подобряване на града, където Толга е изразил своето мнение.

"Благодаря ви, Анкара"

И ново от Амине:

# 577

Цитат

Нади, на нас май ни стана навик да се глезим по нощите. smile3503

labrex, , смили се ... Praynig ако пуснеш още някоя снимка на Толга наистина ще си осъмна пред комп. clock  Последната, която си публикувала ми е любима, нищо, че в оригиналната снимка до него се е залепила Алмеда (така ли се казваше съпругата му?). Ама някой като мен предвидливо я е резнал!  smile3553

Дааа, Еми, отварям тема- съпругата на нашето момче- както разбиам май никой не я харесва. Как изгоря този хубавец. Къде я намери тая фукла.Само се бута най-отпред на всички снимки, толкова подло гледа и неестествено.
И виси по снимачните площадки- да не й открадне някой мъжа, глупава. Да го остави да си върши работата, а тя ще се пръсне от ревност. На снимките на Черната перла правила някакви панаири, както пишат клюкариците де- дано се осъзнае Толгахан, че лошо му се пише.

# 578

Цитат
Дааа, Еми, отварям тема- съпругата на нашето момче- както разбиам май никой не я харесва. Как изгоря този хубавец. Къде я намери тая фукла.Само се бута най-отпред на всички снимки, толкова подло гледа и неестествено.
И виси по снимачните площадки- да не й открадне някой мъжа, глупава. Да го остави да си върши работата, а тя ще се пръсне от ревност. На снимките на Черната перла правила някакви панаири, както пишат клюкариците де- дано се осъзнае Толгахан, че лошо му се пише.

Нади, аз също не харесвам Алмеда, но нас никой не ни пита.  newsm12 Но като гледам Толга усмихнат и щастлив до нея от все сърце му пожелавам щастлив семеен живот.

А ето и снимки от Beyaz show и коментара на рускините.

Скрит текст:

Gulnara Safina
Неужели она действительно думает что она супер красавица, а на этом фото и подавно.Это просто какой то кошмар.
....
согласен есть неудачные фото но я оченнь много фото посмотрел Альмеды.... согласен что все на любителя но фото фото рознь есть фото для домашнего просмотра есть для души или фотосессия но мне не одна не понравилась    конечно на вкус и цвет товарища нет ...но фото Альмеды это ......одно кривление...

Alexander Zelenov
Какой ужас!!! ну и зачем спрашивается? Она что актриса или имеет отношение к группе, она к мужу отношение имеет, а не к группе и творчеству..
.....

Я вообще не понимаю,зачем ее выкладывают,она что Оскар завоевала или подвиг совершила,ну вышла она за него замуж и что,пусть живет и радуется.

# 579
Ето Еми, и руските друзя не я харесват, а той се усмихва, какво да прави горкия пред обективите.
Но да се върна на моя друг любимец Бурак, с твое позволение, - там нищо не мога да кажа. Тая Фахрие е просто чудесна, страхотна двойка са.Gift Heart

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 21:35 от nadibuchi

# 580

Нади, newsm51 хубава е и твоята двойка, но аз си предпочитам Нур и Ийт. Тяхната безумна и изстрадана любов ме разтърси. А в Толгахан, когото видях за първи път на екран в този сериал, направо си се влюбих като ученичка. newsm19

# 581

Нади, newsm51 хубава е и твоята двойка, но аз си предпочитам Нур и Ийт. Тяхната безумна и изстрадана любов ме разтърси. А в Толгахан, когото видях за първи път на екран в този сериал, направо си се влюбих като ученичка. newsm19

Еми, и аз много ги харесвам. Аз не харесвам жената на Толгахан и затова ти показах жената на Бурак, като сравнение. Нур и Ийт са прекрасни, колко плаках за тях тези последните серии 58 и 59 след затвора. Ти знаеш за какво говоря да не издаваме пред другите. Ийт там е толкова различен, като помъдрял, но и доста измъчен- страхотен. И аз много го харесах още първите серии, затова започнах да гледам сериала. Заради него. А колкото до чераната любов започнах защото ми стана любопитно за какво американците са му дали ЕМИ. И изведнъж гледам едни кафяви очи и клепки, сърцето ми спря...

# 582
Привет в късна доба и от мен!

Емилия
, Hugабсолютно споделям усещането ти за нашия сериал, Толгахан и двойката ни.

На тази снимка е като изваян. Има красиво телосложение и страхотни крака. Когато гледах серията с тази снимка не знам колко пъти връщах, за да гледам как ходи и по-точно как слизаше по тези стълби, все едно танцуваше, така вървеше. Беше прекрасен.

Нади,  Hugнаистина ли Черна любов е получил ЕМИ? Тогава някой от артистите получил ли е индивидуална награда? Ако знаеш нещо повече, моля, напиши в спойлер, че не ми се шета в другата тема, за да прочета.

Аз отново се отплеснах по сериите напред, гледам по-спокойно и въпреки, че знам какво става пак силно се вълнувам. Не ми се е случвало до сега такова нещо. Толкова съм увлечена по сериала, сценария и Толгахан Embarassed Embarassed Embarassed
Сега съм на предела на силите и отивам в страната на сънищата. Лека нощ от мен

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 00:41 от Dimana-nova1

# 583

Много й е приятно да я носят hahaha hahaha hahaha

# 584

Привет! wavey wavey wavey

Май ни стана навик по нощите да си коментираме!  newsm09

Цитат
На тази снимка е като изваян. Има красиво телосложение и страхотни крака. Когато гледах серията с тази снимка не знам колко пъти връщах, за да гледам как ходи и по-точно как слизаше по тези стълби, все едно танцуваше, така вървеше. Беше прекрасен.

Димана, на 100% съм съгласна с думите ти. Само ще допълня - направи ли ти впечатление какви нежни ръце има. "Манекенчето на мама" - много си го обичам!  love001

Нади, аз нали не  зная нищо за Бурак, реших, smile3555 че това е екранната му половинка и затова те засипах със снимки на Ийт и Нур, но не съжалявам, тази красота трябва да се гледа непрекъснато.

Димана, аз я режа отвсякъде. Не ми харесва тази жена! rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт