"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 2

• 139 091
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, хубави материали и снимки на Толга видях, да е жив и здрав, успешен и щастлив! Снощи пийнах чашка винце за негово здраве! Simple Smile И, ако му е добре с тая недолюбвана от нас Алмеда, нека си е с нея, важното е той да е добре, да прави хубави роли, а ние да му се любуваме! Peace bouquet

С още един красавец (двамата май често обикалят заведенията Peace), който много харесвам и исках да се залепи за Туба, ама не би......

Скрит текст:

Изглежда щастлив с нея:

Надявам се nadibuchi да не ми се сърди много, дето не я пощадих! Simple Smile bouquet
Labrex, споко... важното е, че си сеэ постарала  да намериш снимки, но аз пак да клъвна, тя или му виси на ръката или на гърба, кво да ти кажа много е щастлив. Шегувам се, приятно гледане на епизода довечера.

# 616
Скрит текст:
Момичета, хубави материали и снимки на Толга видях, да е жив и здрав, успешен и щастлив! Снощи пийнах чашка винце за негово здраве! Simple Smile И, ако му е добре с тая недолюбвана от нас Алмеда, нека си е с нея, важното е той да е добре, да прави хубави роли, а ние да му се любуваме! Peace bouquet

С още един красавец (двамата май често обикалят заведенията Peace), който много харесвам и исках да се залепи за Туба, ама не би......

Скрит текст:

Изглежда щастлив с нея:

Надявам се nadibuchi да не ми се сърди много, дето не я пощадих! Simple Smile bouquet
Labrex, споко... важното е, че си сеэ постарала  да намериш снимки, но аз пак да клъвна, тя или му виси на ръката или на гърба, кво да ти кажа много е щастлив. Шегувам се, приятно гледане на епизода довечера.

Е как, винаги трябва да е ясно, че :"той е мой"! Peace И от мен приятно гледане на епизода! bouquet

# 617

Сезон 2
Епизод 18

- Всички се подиграхте с мен! Сега е мой ред!

- Фърат ще те убия!

- Приликата на Нур с Инджи е лоша шега на природата! Но вие не сте закъснели с нищо! Тя не е Инджи и не е подходяща за вас!

- Съжалявам, че ви засякох така, но исках да знам как е г-жа Иджлял т.е. всички в имението затова подкарах към вас.

- Ще ме разплачеш, Нур, цялото имение ще ме разплаче.

- Иджлял е много добре, по-добре от всякога!

- Много се радвам!

- Лъжци, всички до един сте лъжци! Но аз ще ви отмъстя! Ще си отмъстя, както аз си знам! Ще отмъстя на всеки един, ще си го върна!

- Санджактар знае за вас, знае, че сте женени.
- 1 000 000 долара, сумата, която ще заплатиш ако провалиш кампанията!

- Край, всичко свърши, повече няма да се моля на бог да ме спаси. Иджлял е добре, много малко остана! Ще ставам и ще заспивам с любимата си жена! Ще я държа за ръка, няма повече да се крием по ъглите, кошмарът ще свърши, свободен съм.

- Не съм мечтател, разбирам, знам, че няма да е лесно. По-жестоко е да спи в лъжи, отколкото да види истината. Отсега нататък в живота ми ще има само истина. Мисля да потърсим професионална помощ за Иджлял, тя е майка на детето ми и ще си остане важна за мен.
...
- Досега страдаше повече, че не я задоволявам като съпруг, че не й обръщам внимание. По-добре веднъж да я заболи от истината и този фарс, в който живеем да спре.

- Скарани сме, но ще се сдобрим и Нур ще направи онова, което отдавна трябваше да се случи. Ще напусне онази работа. Първо тя ще ме зарадва, а после аз  нея. Това е, свършиха мъките!

- Нур, ей, разсеяна си, аз съм тук.
- Заплеснала съм се.
- Какво има, Фърат ли те измори или говори с другия?

- Не, не, откъде ти хрумна, той дали ще ми проговори, как мислиш?
- Не знам ако не му стига боят.
- Не говори за това, става ми неприятно.
- На теб или на мен, миличка? Както и да е. Дошли сме да празнуваме! Това, че оставаш без работа. Пошегувах се, няма да останеш без работа, имаш мен. Сега ще го отпразнуваме, а пък после ...
-  Ийт, не зарязах работата! Не можах!
- Защо не напусна? Добре, само ти си съвестна, а аз съм един безчувствен тип, не знам какво е, способен ли съм да оставя тези хора без работа...
- Ето, разбираш ме, аз ...

- Тези хора няма да останат без работа заради теб. Ще намеря работа на всеки един.
- Скъпи ... няма да имам досег с г-н Керем ...
- ... но теб не те интересуват служителите, мислиш само за собствената си кариера. Искаш си работата, твоята работа.
- Ийт, недей, отново си изпълнен с гняв!
- Хайде стига, не те интересува, че съм ядосан!
- Скъпи, моля те недей така ...
- Аз те разбирам, имаш право да се ядосваш, обещавам ти, че няма да се срещам с г-н Керем. Работата ...
- Без кое не можеш – без работата си или без онзи, когото пак ще набия.
- Ийт, съвземи се.

- Слушай ако не напуснеш работа ...
- Какво ще стане, заплашваш ли ме? Откъде този хъс и егоизъм, аз ти отдавам право, а ти тук ме нападаш. Винаги успяваш да ме накараш да мисля, че все пак аз съм права, дори в този случай, да господинът ми предложи брак, но вече знае, че сме женени, въпросът е приключен, а ти все още спиш в една спалня с бившата си жена, аз търпя с месеци, а ти дори не позволяваш да прекрача прага на компанията му.

- Отново го правиш, отново подли сравнения, бях дошъл да говорим за друго, но ти не може да не вгорчиш и най-хубавата вечер.
- Ийт и ти ме задушаваше с егото си, но ти самият беше добре, така ли?
- Ти тровиш връзката ни с онова глупаво моделство. Искам вече да дишам спокойно, не мога повече.
- Какво означава това, Ийт, почакай ....

- Аз ще победя! Подиграхте ми се, сега е мой ред ..  няма да има прошка за никого, ще ви съсипя всичките до един!

- Знаеш, че онзи нещастник предложи брак на жена ми. Не говори ами направи нещо, Нур няма да работи за него!

# 618
Скрит текст:

Скрит текст:

Изглежда щастлив с нея:

Е как, винаги трябва да е ясно, че :"той е мой"
! Peace И от мен приятно гледане на епизода! bouquet

Привет!

Е, ама сте много прави! Peace Той е неин, но не се знае до кога. Съжалявам да го кажа, но познавайки мъжете от зодия Стрелец почти съм сигурна, че няма да е последната. Освено това,гледайки тя наистина как непрекъснато го държи, целува, хваща го непрекъснато за ръката, точно както Иджлял го прави с някакво чувство на притежание, което както разбирате ще стане досадно някога. Тази все още доста млада и незряла жена ще му строви доста животеца на нашето момче. Дано не съм верната пророчица.

Емилия,благодаря за подробното резюме на тазвечершната серия.  newsm51 love001

Тази серия е доста важна за бъдещите събития. Разминаването между Нур и Ийт се задълбочава и врагът започва да крои пъклени планове.

Много ми хареса срещата между двамата когато Нур засече с колата си тази на Ийт. Двамата много хубаво си подсказваха какво се случва. Ийт така хубаво я погледна и многократно й каза, че Иджлял е много добре, че е здрава и то много, а Нур, усмихната му каза, че отива да се разбере за проблеми в работата с Фърат.
Тук бяха прекрасни

Вечерта на срещата им в расторанта очаквах помирение, а те отново като две петлета скочиха един срещу друг. За първи път се ядосах на Нур. Тя досега почти винаги подхождаше разбирайки Ийт и му отстъпваше, сега се заинати.

# 619

Цитат
Какво да  коментираме  Повечето хубави мъже ходят с крокодили   Такъв им е вкуса или искат   невзрачни жени за да не ги ревнуват 

Феми,   smile3525

Цитат
... но аз пак да клъвна, тя или му виси на ръката или на гърба, кво да ти кажа много е щастлив.

Нади, smile3525

Цитат
Е как, винаги трябва да е ясно, че :"той е мой"!

Labrex, smile3525

Цитат
Е, ама сте много прави!  Той е неин, но не се знае до кога. Съжалявам да го кажа, но познавайки мъжете от зодия Стрелец почти съм сигурна, че няма да е последната. Освено това,гледайки тя наистина как непрекъснато го държи, целува, хваща го непрекъснато за ръката, точно както Иджлял го прави с някакво чувство на притежание, което както разбирате ще стане досадно някога. Тази все още доста млада и незряла жена ще му строви доста животеца на нашето момче. Дано не съм верната пророчица.

Димана, smile3525

Споделям напълно мнението ви и се радвам, че сте писали, за да може човек да се разсее и разсмее малко, че както каза Димана: "Тази серия е доста важна за бъдещите събития. Разминаването между Нур и Ийт се задълбочава и врагът започва да крои пъклени планове."

Наистина най-хубавото нещо от целия епизод беше срещата на Ийт и Нур по пътя за имението. Двамата се разбират само с поглед. Много малко думи са им необходими, за да изкажат чувствата си, за да си дадат кураж и да продължат напред. А след това в ресторанта отново пламна пожарът на техния гняв, отново показаха себе си и нежеланието да отстъпят и Нур започна сериозно да отстоява позициите си, но и много глуповато да се доверява на другите и да не слуша сърцето си.

Сладури! jumpuu remybussi jumpuu

# 620
Еми, тази сцена, за която писахме беше изиграна от Толга перфектно. Първо показа тревога, когато видя нур да му пресича пътя, после я погледна въпросително и след това показа онази нежност и любов и най-вече, подсказвайки й чрез здравето на Иджлял, че тяхното мъчение ще свърши. той направи едно много загадъчно и леко потвърждаване с глава, през тази любяща усмивка, че го връщах този момент енти път и постоянно му се радвах и възхищавах. Подсказваше , чрез думите за Иджлял на Нур, че идва тяхното време. Беше нещо като техен заговор.

# 621

Еми, тази сцена, за която писахме беше изиграна от Толга перфектно. Първо показа тревога, когато видя нур да му пресича пътя, после я погледна въпросително и след това показа онази нежност и любов и най-вече, подсказвайки й чрез здравето на Иджлял, че тяхното мъчение ще свърши. той направи едно много загадъчно и леко потвърждаване с глава, през тази любяща усмивка, че го връщах този момент енти път и постоянно му се радвах и възхищавах. Подсказваше , чрез думите за Иджлял на Нур, че идва тяхното време. Беше нещо като техен заговор.

Димана, съгласна съм с теб, аз също отделих доста време на тази сцена. smile3521 А за Толга нямам думи, перфектен е във всяка сцена. Колкото повече гледам сериала, толкова повече се възхищавам на Толгахан, на таланта му, на умението да накара зрителите да гледат в захлас и да съпреживяват с него.  Всичко е толкова истинско при Толга, толкова непринудено и с такава лекота пресъздава богатата гама от чувства, които бушуват в душата на Ийт. Аз направо не мога да разгранича героя от актьора. Обожавам това момче!

И само да допълня 23 епизод е 60 минути. newsm68 newsm44 Наистина ще гледаме по-дълги епизоди! Момичетата бяха прави. newsm53

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 23:59 от Emiliya

# 622
Добро утро!
Навън е чудесна снежна картина, точно за Коледа.

Да ви заредя с нещо хубаво и дано денят ви бъде усмихнат, спокоен и ползотворен.

# 623
Привет! Аз се радвам, че Нур си отстоява позициите във връзка с работата. Това е поведение на съвременна жена, не на ориенталка, разчитаща мъжът й да я издържа. А Ийт не е прав в случая. Керем според мен с нищо не е обидил Нур. Той не знаеше, че тя е омъжена. И не заслужаваше да бъде бит. Но това си е Ийт. Другите трябва да знаят по презумпция, че всичко е негово. И май му е много рано да се радва. Няма да си разреши лесно проблемите с Иджлял.

# 624
О,само като гледах предстоящото за тази седмица и какви простотии следва да се случат...
Точно такива истории бяха много модни в латиноамериканските сериали едно време

# 625

В унисон със снежната картина отвън, малко топлина, усмивки и настроение.

cold Nature Snowman cold

Привет и от мен!  kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2

С пожелание за прекрасен ден!  Flowers Bouquet

# 626
Скрит текст:

Скрит текст:

Изглежда щастлив с нея:

Е как, винаги трябва да е ясно, че :"той е мой"
! Peace И от мен приятно гледане на епизода! bouquet

Привет!

Е, ама сте много прави! Peace Той е неин, но не се знае до кога. Съжалявам да го кажа, но познавайки мъжете от зодия Стрелец почти съм сигурна, че няма да е последната. Освено това,гледайки тя наистина как непрекъснато го държи, целува, хваща го непрекъснато за ръката, точно както Иджлял го прави с някакво чувство на притежание, което както разбирате ще стане досадно някога. Тази все още доста млада и незряла жена ще му строви доста животеца на нашето момче. Дано не съм верната пророчица.

Емилия,благодаря за подробното резюме на тазвечершната серия.  newsm51 love001

Тази серия е доста важна за бъдещите събития. Разминаването между Нур и Ийт се задълбочава и врагът започва да крои пъклени планове.

Много ми хареса срещата между двамата когато Нур засече с колата си тази на Ийт. Двамата много хубаво си подсказваха какво се случва. Ийт така хубаво я погледна и многократно й каза, че Иджлял е много добре, че е здрава и то много, а Нур, усмихната му каза, че отива да се разбере за проблеми в работата с Фърат.
Тук бяха прекрасни

Вечерта на срещата им в расторанта очаквах помирение, а те отново като две петлета скочиха един срещу друг. За първи път се ядосах на Нур. Тя досега почти винаги подхождаше разбирайки Ийт и му отстъпваше, сега се заинати.
Labrex, Dimana, радвам се че сте на моето мнение относно г-жа Сайшмън, Само не  смея да отворя приказка за нейната зодия водолей- може да има тук от пишещите някой и да се обиди, сори за което- чувство за собственост, надменност, подлост и т.н. всичко й е изписано на лицето. Още веднъж се извинявам на тук присъстващите водолеи

# 627
О,само като гледах предстоящото за тази седмица и какви простотии следва да се случат...
Точно такива истории бяха много модни в латиноамериканските сериали едно време
Пламс, още колко обрати ни чакат, истинския  сериал едва  сега започва, това до сега беше мъчение- откраднати погледи, сълзи, някакви срещи при езерото, вечни кавги и мрънкащата Иджлял... Най-харесвам тази част, където Нур взема нещата в свои ръце и става сянка на Ийт, но то е по-нататък...

# 628

Само не  смея да отворя приказка за нейната зодия водолей- може да има тук от пишещите някой и да се обиди, сори за което- чувство за собственост, надменност, подлост и т.н. всичко й е изписано на лицето. Още веднъж се извинявам на тук присъстващите водолеи
Пълни тотални глупости, без извинение! Sick

# 629
Сезон 2
Епизод 19

- Иди и се разправяй с жена си, не с мен!
- Ти започна всичко това и аз няма да го забравя!

- Ийт, моля те не вдигай скандали!
- Аз няма да ти кажа нищо повече.
- Как ще успея да те успокоя, как?

- Ще си взема от нея мъжа, когото открадна!

- Не е напуснала работа, докато не ме направи убиец ще продължи да работи с онзи!

- Каква беше тази целувка?
- Стана изведнъж и аз не очаквах, не знам, дори не успях да се дръпна, извинявай. Успокой се!
- Ако не бях дошла щеше ли да се дръпнеш?

- Какво, какви са тези глупости?
- Отговори ми, Ийт!
- Що за въпрос за Бога!

- Докато не ме видя стоеше съвсем спокойно!
- Ти наистина не си добре, не си добре! Знаеш си издънката и вместо да спреш сега я прехвърляш на мен! Използва момента и ми играеш номера, но няма да се вържа, Ийт не се връзва на подобни номера!

- Дотичах като пълна глупачка при теб!
- Нур, Нур казах ти! Нур! Г-жо Нур!

- Приятни забавления довечера!

- Това сега какво е?

- Писна ми, писна ми ....

Нур в дневника си: След толкова скандали, след толкова разправии за първи път усетих с цялото си сърце колко съм изморена. Боже дай ми сили! Колко време още ще трябва да деля любимия си мъж, съпруга си?

- Не отговаря! ... Това не е въпрос, който ще се разреши лесно! Чакам я да се успокои.
- Не, братле, момичето ви е видяло да се целувате!
- Ще ми се пръсне главата ...
- Вместо да й се извиниш си избухнал срещу нея.
- Остави за Бога. Заради любовта си към нея вече не знам кой съм, а тя ми разправя, че ако не беше влязла съм щял да се мляскам с бившата си жена! Не ти дава възможност да се оправдаеш. Знам защо го направи! Всичко е заради онзи!
- Отиваш с Иджлял в болницата и после й казваш всичко, а Нур нищо не знае.
- Даде ли ми възможност да й кажа?

– Толкова ме нервира, че не можах да му кажа, че съм напуснала работата.  ... Вече не мога да издържам да ги гледам двамата заедно.

- Ето ти, ето ти, Нур.

НЕ МОГА ДА ГО ПОНЕСА!

Общи условия

Активация на акаунт