"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 2

• 139 083
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
 Здравейте ! Hug

Ийт - мазохист  да цитирам  но и Нурка е същата щом търпи . Иджлял е болна но оздравя. Може би Ийт е гузен , че се разведе докато беше в кома и се ожени за Нур и затова да търпи лудата  Иджлял . Фърат по нищо не им отстъпва .  Нур трябваше да им  тегли Идна майна на всички и да си вземе мъжа .

Амине Гюлше   не я харесвам  но  горе - долу добре играе .   

повтарям снимката от Емилия  Hug bouquet  обичам  морето  и морския бриз  Crazy

Цитат
По сообщениям турецких СМИ, Ханде Эрчел сыграет в новом фильме с Муратом Далкылычем. Актриса приняла предложение от популярного исполнителя, съёмки проекта начнутся с январе. Напомним, что журналисты уже успели приписать паре роман, однако возможно их встречи были вызваны совсем не романтическими отношениями, а переговорами о совместной работе. Впрочем, одно другому не мешает

кво  и аресват на таз бе  #Crazy     

# 646

femmi, bouquet аз също много се изненадах за Ханде, първо за наградата, а сега и ново участие! Чудя се и аз  какво харесват у нея!

Но рускините пак ме развеселиха с коментарите си!

Под този колаж са написали: Толгахан в 2015 году  Yum

и коментар:"Админ поставил смайл  Yum Yum Yum :...девочки и мальчики  Stuck Out Tongue я тоже облизываюсь, когда на него смотрю" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз бих написала същото.  Joy

Цитат
обичам  морето  и морския бриз

femmi, за теб:

# 647
 Емиии нали мога така ти казвам ? Мерси  bouquet

оххх тука къв бонбон е   Crazy Crazy  штттт ...  да не чуе  жена му  тя е свикнала Joy

клюкат , че  била на сета щото ревнувала от Хандето

Толгахан  има ли  собствена яхта ?

# 648

Феми, ще ми бъде приятно да се обръщаш към мен така, всичките ми приятели ми казват Еми.

А Толга наистина е бонбон! Kissing Heart Heart Eyes Kissing Heart Харесвам го това момче и изобщо не ме интересува какво прави жена му. А ревността й е пословична. Sick Много още ще има да ревнува ... Naughty

Мисля, че това е яхтата на Толга, когато свалях снимките май го прочетох, пък и едно от интервютата е на неговата яхта.

# 649
Цитат
На этой неделе гостями Беяз-шоу будут Ханде Эрчел и Толгахан Сайышман

# 650
Привет! wavey wavey wavey

Ех, че хубава раздумка е станала днес, ама като не мога да се включа, когато си хортувате, а чак след това и се получава малко като "след дъжд качулка", но нейсе.
Та да си кажа за мазохизма, за да стане полемика Peace
Тук искам да кажа, че не се говори за истинският мазохизъм като категория и състояние.
Говоря за мазохизъм като условно сравнение, за да доказа своя теза относно характер.
Затова съм твърдо убедена, че и Нур и Ийт са в този смисъл мазохисти, защото са подвластни на манипулации или по-точно са заставени и сами се заставят да бъдат манипулирани, а когато има манипулатор има и мазохист.  дори мога да нарека манипулаторите и душевни садисти.
В нашият сериал такива примери много.
Търпението, което употребиха и Нур и Ийт беше повече от необходимото и те сами споделяха, че трудно издържат, но правеха, следствие на много фактори и предимно манипулативни. Техните чисти сърда ги водеха по правилен, но трънлив път и бяха в доста ситуации големи жертви на своя избор да търпят, да търпят някой който ги правеше на маймуни, без да се усетят. Е, ако това не е мазохизъм, здраве му кажи.
И в реалния живот е така. Много хора след години разбират колко са ги манипулирали и заради някаква илюзорна причина са се подложили на търпение и някой да ги гази и използва. Това какво е, ако не е вид мазохизъм.
Това според мен не е отрицателна черта, тогава когато човек разбира себе си в цялата манипулация и , че се е подложил на нея.Тогава отрезнява. На наиите сладури отрезняването им беше доста болезнено.
Някой каза, че сериалът тепърва започва и може би е така. бих казала, че вторият етап от отношенията на Нур - Ийт започва. Гледайте! Много обрати ще се случат и предимно драматични.
Както казах и снощи, една такава бърза връзка, скрепена с брак, винаги има доста трусове, докато двойката се опознае и започне да гледа в една посока, а не в посока срещу другия.   

Пожелавам приятно гледане и дано започнем да си "говорим" след края на серията. Peace

# 651
 Лелееее , Ийт се напи като казак   и кобрата ще се възползва  #2gunfire  що са такива тия мъже бе   

Ще го излъже , че са преспали  как мой да вярва толкова  на тая  #2gunfire 

# 652
Не разбирам такива жени, имам и познати, постъпващи като Иджлял. Устройва някаква измислена ситуация,  опитва се да убеди другите в това, което ѝ се иска да бъде и да има, а всъщност не е така и го няма. И какво като излъга Йит, че бил нейн/тя негова, какво като разхвърля дрехи и обувки, за да си мисли Нур, че е имало нещо. Та нали тя самата най-добре знае, че нищо такова е нямало. За какво ѝ е тая самозаблуда?!

Ех, че хубаво ѝ го рекна Фърат на усойницата! Човекът съжалява, че е докоснал дъщеря ѝ, а тя се радва. И на какво?
Не запомних точно думите, но Емилия ще ни ги припомни точно, надявам се. bouquet

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 20:38 от labrex

# 653
  Изневяра нямаше съзнателно . 

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 00:57 от femmi2

# 654

Не мога да издържа пред телевизора и се включих. Това е един от епизодите, който ме кара направо да вия - от гняв, че може да има такива жени като Иджлял. Не зная момичета дали сте гледали следващите епизоди, но тази усойница е замислила такъв коварен план за отмъщение, план, който ще сработи и то с  помощта на Фърат.

Феми, закъса го яко нашето момче....

labrex, ще чакам след сериала коментара ти. Ще видиш какво е намислила Иджлял, тази "самозаблуда" крие коварен план!

# 655
колкото пъти гледам разговора между нур и Ийт на сутринта, или по-точно нейното мислене на глас, всеки път се разплаквам. Няма такова същество като Нур - чисто, благородно и обичащо до глупост. Колко беше изтерзана от съмнения и втрещена, когато видя цялата ситуация в спалнята и как отрече всичко, вярвайки дълбоко на Ийт и  любовта им. Дори се извиняваше на Ийт, че си е помислила неща, които не може да изрече. Не бях очаквала такъв диалог и това ме остави в безмълвие, когато гледах първия път, а същото изпитвам и сега.
Много добри сценаристки, браво!

# 656
 Hug
След онази нощ в гнездото на кораловата змия Whistling
Скрит текст:
Ийт Козан -  smile3560

Иджлял Козан-  newsm36

Айтюл Коброва-  afwitch

Нур Козан-  #Silly

Фърат Нилукялнилукмирисал-  newsm43

Джахид Козан- blahblah
А аз като зрител- newsm08

Като цяло  newsm50

# 657
Сезон 2
Епизод 20

- Как се е напил, Боже как се е напил!

- Главата ми, вие ми се свят.

- Сега ще те излекувам от главоболието, ръцете ми ще те излекуват, тялото ми ще те излекува, любовта ми ще те излекува! Лека нощ, любими!

- Не, не, не ... Иджлял.

- Съкровище снощи ти казах, че това ще е началото на новия ни живот.

- Какво съм направил? Боже, какво съм направил!

- Спомни си по дяволите, спомни си.

- Спомни си, спомни си, не може да си го направил.

- Нур, искаш да кажеш нещо! Станало ли е нещо? Добре ли си?

- Да, да аз вече ще тръгвам.

- Мъжът, когото обичаш, мъжът, който те обича – дори не си го и помисляй!

- Снощи ти стана мой съкровище, снощи в прегръдките ти се родих за втори път, Ийт.

- Не, не ... невъзможно, това не е истина. Иджлял, снощи нищо не си спомням.
- Сега те избива ледена пот, но снощи целият гореше. Ти си моето съкровище!

- Невъзможно, не! Боже, какво съм направил, какво съм направил ...

- Вземи се в ръце Нур! Не се излагай!

- Бог да ме накаже, Бог да ме накаже, проклет да съм! Как можах да го направя? Как можах да го направя?
- Джахид, аз снощи изневерих на жена си! Как съм го направил, Джахид, как можах да го причиня на Нур? Как можах да го причиня на любовта ни? Бог да ме накаже, проклет да съм!

- Как можах да го направя? Ще откача! Какво причиних на любовта ни, не мога да се успокоя, предадох любовта ни! Проклет да съм, Бог да ме накаже!

- Джахид, аз предадох любовта ни, изневерих на Нур, изневерих на любимата си жена, Бог да ме накаже! Как можах да го направя, как можах да го причиня на жената, която обичам? Как мога да се докосна до друга? Как съм се докоснал до Иджлял? Бог да ме накаже! Няма да си го простя, никога! Нур никога няма да ми прости! Няма да ми прости!

- Виждаш ли? Всичко става, както трябва да стане! Това е само началото, първата победа на Иджлял, ще има и още! Дъщеря ми ще изтръгне всичко от лапите на онази и ще си го вземе обратно! Отново ще притежава мъжа си ... Добре е да свикваш с тази мисъл!
- Човекът каза, че няма да си прости, че се е докоснал до дъщеря ти, а ти си нещастница, която се радва на това!

- Кой от нас е по-нещастен, Нур, кой от нас?

- Чуй ме, успокой се моля те, вземи се в ръце.
- Няма да се взема в ръце! Ще ги счупя тези ръце!  ... Да не се обвинявам ли, казвам ти, че изневерих на жена си, изневерих на Нур. ... Отивам при Нур, ще й разкажа всичко – как не я заслужавам, какъв долен човек съм, абсолютно всичко ще й разкажа!

- Стига вече, обади му се и говорете!

- Как ще я погледна в очите, как ще я погледна в очите?

- Ийт, не мога да повярвам, телефона ти е в ръката, звъня ти, не чуваш ли? Пак си без настроение. Извинявай или се сърдиш, въпреки, че аз трябва да се сърдя след снощи! ... Какво ти е? Не си добре!
- Нур!
- Мина ми, слава на бога, погледнах очите ти и ми мина.
- Аз ...

- Спри, нека ти кажа! Трябва да споделя притеснението си или ще се задуша. Сутринта влязох в спалнята ви, заради Мерт, ти беше в банята. Видях ви снощи като се прибирахте, сякаш беше пиян. Ти не пиеш, не се напиваш, но отдалеч ми изглеждаше доста особен. Цяла нощ не можах да мигна, не ме питай защо, не ми е за пръв път, но снощи беше малко по-различно, може би, защото напоследък сме много разгневени един на друг. Не знам, но сутринта станах от леглото много неспокойна.

- Нур ...
- Стой, не казвай нищо, не ме прекъсвай, наистина много ме е срам, срам ме е от това, което си помислих, но ако ме прекъснеш няма да мога да го кажа. Много ще ми се разсърдиш, ще ми кажеш да потъна в земята от срам, но когато видях леглото ви, когато видях дрехите ви как бяха ... Дори не мога да го изрека, но ми стана нещо, сякаш невидима ръка ме хвана за гърлото. Не знам защо, но когато те погледнах, когато видях очите ти ми мина. Много ме е срам, любими, много ме е срам, че допуснах тези мисли в главата си, много ме е срам... Ядоса ми се, имаш право и аз съм ядосана на себе си... Чуй ме, изживяваме трудни дни, караме се по 10 пъти на ден, вбесяваме се един друг, но сложа ли вечер глава на възглавницата си знам, че всичко, което си причиняваме е от любов. Това ни се случва заради любовта ни.

- Аз вярвам в нашата любов, Ийт, въпреки нас самите. Това, което ще ни спаси е нашата любов. Само те погледнах в очите и се отървах от това ужасно съмнение, което спираше дъха ми. Любими, ръката ти трепери, добре ли си? Защо не ме гледаш в очите? Заради проблема с г-н Керем? Добре, сега ти ще се засрамиш. Аз напускам работата, никой няма да пострада, г-н Керем ...

- Нур, трябва да тръгвам, чу ли, имам спешна работа, трябва да разреша един въпрос ...
- Ийт, аз, но Ийт аз ... Ийт ....

# 658
Емилия  Hug май се досещам кви шаги къдри  ще  излъже ,че е бременна  #2gunfire Нур и Ий ще се разделят

# 659
Емилия  Hug май се досещам кви шаги къдри  ще  излъже ,че е бременна  #2gunfire Нур и Ий ще се разделят
Интригата е по-интересна. Само ми даде повод да изнеса лекцията пред потомството как изборът на партньор е важен, не само заради интимността или любовта, а защото си в най-опасните ситуации в живота си с този човек. Когато спиш и си безпомощен и когато се храниш. Нямаше как да завърши добре такова спане в едно легло и в една стая. Неестествено е. Човек и да е светец като Ийт. Но ако е коварен като Иджлял- главата на обидената жена може да роди какво ли не...Интригите са интересни и обръщат хода на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт