WIZZ AIR - 28

• 86 302
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
  • In transit
Долче мисля, че нямат да ти направят проблеми. На отиване във Варна 2/3 от пътниците бяха с по-големи от разрешените размери багаж. Единствено се заядоха с една лелка защото освен силно издутия до пръсване куфар имаше допълнителна чанта. Та тя действа като кит кат чънки обличайки половината си куфар на гърба.
На връщане в Бергамо италианките бяха доста стриктни за размера на багажите. Аз бях с една дамска чантичка тип портомоне. И в двете посоки не я забелязаха даже. Но въпреки това ако бяха казали имах място в раницата за нея.

# 136
Мики, дано не се заядат Rolling Eyes Няма да я пълня чак догоре, но квадратната формата я прави да изглежда по-голяма... Laughing

# 137
  • на село
Здравейте, объркана валидност на личната карта ще създаде ли проблем на летището?
Не.
Благодаря!

# 138
Днес получих нов мейл от Уиз. Пак ми припомнят, че мога да си закупя място. Mr. Green Интересно обаче защо не виждам в този мейл да са написали, че съм закупила и приорити? newsm78 Освен това пише "We see you’ve already purchased a 32kg checked-in bag."- а аз съм закупила 2 бр. голям багаж.
В профила ми в Уиз си излиза коректната информация. Защо така се получава това разминаване? newsm78

# 139
  • варна
Знае ли някой нещо за селфи стик?Дали може в ръчния багаж?

# 140
  • София
Знае ли някой нещо за селфи стик?Дали може в ръчния багаж?

Може.

# 141
Днес получих нов мейл от Уиз. Пак ми припомнят, че мога да си закупя място. Mr. Green Интересно обаче защо не виждам в този мейл да са написали, че съм закупила и приорити? newsm78 Освен това пише "We see you’ve already purchased a 32kg checked-in bag."- а аз съм закупила 2 бр. голям багаж.
В профила ми в Уиз си излиза коректната информация. Защо така се получава това разминаване? newsm78
Не се притеснявай заради тези известия. Те не са индивидуално насочени, т.е. Wizzair изпращат "профилактично" напомняния с такъв текст за тези, които не са си закупили вече места, чекиран багаж, приорити и т.н. Няма как да се следи всеки клиент какво е платил и какво би искал да доплати още. Или по-скоро няма да се впрегне ресурс да следи такова нещо, когато може да разпратят текста до всички, закупили вече билети.
Каквото имаш в профила-това е, споко!

# 142
Zaharinka , благодаря bouquet
Редактирам Grinning След малко мога да чекирам онлайн. Кое точно трябва да разпечатам и нося на летището? След чекирането като си видя местата в самолета и въведа документите с които ще пътуваме има бутон да се принтира ли? И това са бордните карти? newsm78 Blush Необходимо ли е да разпечатвам и нещо друго- например мейла който получих веднага след плащането с кода за потвърждение? Предния път разпечатваше ММ и не обърнах внимание кое, къде и как... Embarassed

Последна редакция: пн, 20 ное 2017, 13:33 от dolce miele

# 143
  • Там, където ме обичат
Здравейте, търся мнения от хора с повечко опит.
Купих билети за лятото, налага се обаче да променя датите на пътуването с 2 седмици.
И започнах да смятам щетите. Simple Smile
Което включва - глобата от 35 евро в посока + разликата в билетите.
Понеже цената на полета в момента (през лятото) е много висока
та се чудех - има ли някакъв шанс за по-добри цени, за да изчакам докато направя промяната?

# 144
  • София
Изчакай, до лятото може да има добри оферти и направо тези билети да ти отпаднат, а да купиш нови на по-ниска цена. Има много време, все ще пуснат някакви оферти.

Таксата за смяна е на човек на посока от по 35 евро + разликата. Не е глоба, защото ако не се явиш, нищо не плащаш.

# 145
  • In transit
Zaharinka , благодаря bouquet
Редактирам Grinning След малко мога да чекирам онлайн. Кое точно трябва да разпечатам и нося на летището? След чекирането като си видя местата в самолета и въведа документите с които ще пътуваме има бутон да се принтира ли? И това са бордните карти? newsm78 Blush Необходимо ли е да разпечатвам и нещо друго- например мейла който получих веднага след плащането с кода за потвърждение? Предния път разпечатваше ММ и не обърнах внимание кое, къде и как... Embarassed
Преди да преминеш към чекирането пак ще те пита дали не искаш да си купиш места Smiley Даваш, че продължаваш нататък ( не помня точно какво пишеше) и то ще ти излезе един прозорец да въведеш националност, номер на лична карта или документа, който ще показваш на летището, дата на раждане и май това беше, след това ще иска да потвърдиш верността на данните. Като потвърдиш те връща на страницата с резервацията, като ти излизат бутони да разпечаташ бордните карти в HTML или PDF. Ако летището има опция за мобилна бордна карта и такава ще ти даде. Разпечатваш тази, която е в пфд и си готова да излиташ. Друго освен нея и документ за самоличност не ти трябва. Kissing Face

# 146
Здравейте, търся мнения от хора с повечко опит.
Купих билети за лятото, налага се обаче да променя датите на пътуването с 2 седмици.
И започнах да смятам щетите. Simple Smile
Което включва - глобата от 35 евро в посока + разликата в билетите.
Понеже цената на полета в момента (през лятото) е много висока
та се чудех - има ли някакъв шанс за по-добри цени, за да изчакам докато направя промяната?
Може да изчакаш, ако има промени в часа ще имате право на безплатни промени. Или цените да паднат и направо да си купите нови билети. Но има вероятност и да се вдигнат, нищо не е сигурно.
Та ти си решаваш дали все пак можеш да рискуваш със старите дати, макар и не идеални или не, дали наложително трябва да летиш или не (примерно ако цената не падне, а се вдигне много)...

# 147
  • Бургас
Здравейте отново. Утре се прибираме от Айндховен. Оказа се, че трябва да вземем с нас кашкавал. Който обаче е рязан от пити, и вакумиран. Четох правилата, не е забранен вноса на храна вътре в ЕС. Така ли е?

# 148
Здравейте отново. Утре се прибираме от Айндховен. Оказа се, че трябва да вземем с нас кашкавал. Който обаче е рязан от пити, и вакумиран. Четох правилата, не е забранен вноса на храна вътре в ЕС. Така ли е?
Нямате проблем

# 149
Мики, много ти благодаря! bouquet bouquet Чекирах успешно, местата са ни пак заедно с детето. И предния път май ги нямаше гигантските букви Mr. Green - и на нас изписва да сме на летището 3 часа по-рано hahaha
Да питам за всеки случай- за Неапол излитат от Терминал 1, нали? Мисля, че цял 1 час от пристигането ми на летището до мястото където се предават куфарите е малко множко Mr. Green и смятам да пристигна там около 2 часа по-рано (както винаги). Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт