Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 190
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Мистик, в далечните 2004-2005г.след лапароскопия, при която се установи ендометриална киста, запушила едната ми тръба, правихме 3-4 инсеминации докато изчаквахме документите за инвитро да ми излязат. Иначе не беше задължително заради тубарния фактор, но така или иначе имахме месеци за опити. Знаеш, че щерката ни е от инвитро. Първото, но успешно, а после - два опита и нищо.
Не знам и аз вече дали ще правим повече опити инвитро, като че ли не, вече съм на 43г., но от естествени опити не сме се отказали. Все пак имам и едно естествено забременяване, за жалост приключило със спонтатен аборт, но поне значи, че не е съвсем невъзможно.

# 301
  • Пловдив
Добро ви утро!

Мисъл на деня
“ Най-великото откритие на всички времена е, че човек може да промени бъдещето си, като просто промени отношението си към живота. „
- Опра Уинфри

Момичета...ММ сега е на вълна втори опит с инсе...и то сега,след този МЦ...Вече ми дойде и нямам много време да мисля,щото нали се ходи на фоликуметрия на 3-4ти ден...

# 302
Добро утро!

Мистик, благодаря за кафето и интересната мисъл. Действайте, щом иска ТМ  Hug

# 303
Мистик, действай, много е важно да хванеш мъжа когато е благоразположен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 304
  • Варна
Давааааай...

# 305
Мистик, чудесно, действайте! И плюс  това е време за коледни вълшебства, дано всички да получим най-искания подарък!!!

# 306
  • Пловдив
Да,ама ще видим док кво ще каже... Rolling Eyes

# 307
Здравейте!

Единственото, с което мога да се похваля аз е с дата за хистерото за следващата седмица. Да ми го махат този полип и се надявам новата година да ни донесе късмет.

Две в едно, честит рожден ден на патерици! Желая ти едно сладко и пухкаво бебе до година Simple Smile
Мистик, браво на ТМ за ентусиазма. Действайте и късмет този път !
Дрийм, при някои мъже е някак си въпрос на достойнство, колкото и да е странно за нас, но не искат асистирани методи. Стискам палци все пак твоят да държи истински на теб и да разбере, че понякога трябва малко да подбутнем природата.

Момичета, стискам палци декември да напълните темата с коледни чудеса Simple Smile

# 308
  • Пловдив
Добро утро!  Simple Smile

Мисъл на деня
“ Ние се държим така все едно комфорта и лукса са основните неща в живота, когато всичко от което се нуждаем, за да сме истински щастливи е нещо от което да сме ентусиазирани „
- Чарлз Кингсли

Как сте всички?

# 309
Добро утро!

Интересна мисъл  newsm78

У дома още не сме украсили. На децата май им омръзна старата украса и ще трябва да купим нещо ново.
Нищо не съм измислила за подаръци. Малкия има и рожден ден преди Коледа и става още по-сложно.

# 310
Привет, аз съм недоспала, ама това не е ново Grinning

# 311
  • В градината...
Амини, някой ден може би ще се наспим.

Лени, аз все се изкушавам за нови украси, като видя по магазините и все ми се ще да ги сменям, ама какво да правим със старите  ooooh!

Мистик, наистина е така. Била съм щастлива винаги, когато е имало нещо, което да ме вдъхновява и обратно.

# 312
  • На остров
Ние сме болни вкъщи.
Щастието е променлива величина и през годините различни неща са и ме правят щастлива.

# 313
  • Варна
Мислиш ли?

# 314
  • Пловдив
Мислиш ли?
Дааа.. след като станат на 3г. Wink

Общи условия

Активация на акаунт