Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Аndonova 83 аз правих ин витро с Д.Я. всички хормони са важни,ако искаш мога да ти пратя допустимите стойности аз ги имам.От мойте изследвания преди ин-витрото с Д.Я

# 661
  • На остров
Бубанка как си?
Аз утре съм на преглед и ще дам кръв за инфекциозни и хормони.

# 662
Здравейте, мили момичета! Hug Тази сутрин се прибрах. Нямате представа каква голяма подкрепа сте ми! Чувствам ви много близки всички! Сърдечно ви благодаря! Hug Чувствам се много добре, заредена с нови сили и много по-мотивирана, наистина, дори забравих случилото се, минало-заминало, няма за какво да страдам, никой не е умрял, живи сме, здрави сме, това е най-важното, всичко друго ще се нареди, откакто майка ми почина, започнах да ценя повече живота и осъзнах за колко незначителни неща съм се ядосвала, болката от нейната смърт ме направи много силна. Не мога да се срина от това, че яйцеклетката ми е некачествена, много й здраве... То каква да е? На 43г. съм, не съм на 33г., нищо чудно няма, очаквах го. Не страдам за минали неща, гледам оттук нататък какво може да се направи, какъв е смисълът да си скубя косите за нещо, което не мога да променя? Разбира се, надявах се, иначе нямаше да отида, то е ясно, не съжалявам, че опитах, съжалявам, че чаках до 43г., но така ми се е стекъл животът, съдба, така трябвало да стане. Повече се притеснявах за съпруга ми, той много се надяваше, хем го предупредих, тези пари с доста труд ги е изкарал, за него наистина ме заболя, но и той прие нещата доста трезво. Твърдо сме решили да опитаме поне още веднъж, после ще решим какво ще правим, трябва да помисля. Момичета, много късмет ви желая! Hug Нещата с плач и отчаяние не се оправят, а с действия. Горе главата! Сигурна съм, че по един или друг начин, кой по-лесно, кой по-трудно, всички ще успеем един ден, стига да не се отказваме! andonova83, аз съм на твоя хал, то никой не знае как може и дали изобщо ще се свали фсх, но има забременели момичета и с високо фсх.

# 663
Благодаря ви много,за всичко аз съм само на 34г Нина такава диагноза,д-р днес окончателно каза че съм за донорска,за сега ще си почивам защото трябва да съберем 7000лв ми каза цена,ще ви следя,на всички успех и пухкав финал,вярвам,че всички някой ден ще прегърнем децата си

# 664
andonova83, според мен си много млада. Консултирай се с повече лекари. В коя клиника си?

# 665
Две в едно, мерси че ме мислиш.

Добре съм, само дето тази сутрин съм с главоболие, а аз много рядко имам такова и леко напрежение в яйчниците,но ходя с разкопчани дънки Blush
Сутринта бях на док.Имам само 3 фол.
1×20 мм и 2×14 мм.Взеха ми пак кръв.
Споделих притесненията си с док.за високото FSH, той каза че е норм.по време на стимулация да се покачи.Каза ми че според Естрад.от кръвните резултати днес ще прецени дали довечера да слагам инжекцията( 5000 или 10000 )или в събота и от там дали в петък или в понеделник ще има пункция.
И че може би ще заложат на 2-та по-малки фол.и ми спомена нещо от рода,че ако се наложи и два пъти ще промият за да намерят яйциклетка,незнам точно какво имаше в предвид де.Аз какъвто съм ,,карък" ,може ли и двата фол.да са празни хихи.Каза още, че задължително след пункцията една седмица болничен ще ме пише,питаха ме с упойка или без,това и аз незная де...май по-добре да е с упойка, нали.
Момичета тези двата ф.могат ли от 14мм.до петък да са узрели и читави,не е ли малко рано?

# 666
andonova,  сподели моля те в коя клиника е 7000 лв. опит с ДЯ.                     bubanka, ако до петък не са готови фоликулите, предполагам,  че ще изчакат още

# 667
andonova83, дори и да е така, възрастта е твоето предимство, има лекарства за сваляне на фсх, разбира се, на всеки действат различно, но дори и да се свали, резултатът може да е същият, щом веднъж се е стигнало до тези стойности, обаче си на 34г., има шанс да се извади качествена яйцеклетка в някой цикъл, докато при мен, няма, или е много нищожен, аз съм с АМХ 0,13, но между нас двете има почти 10 години разлика. Успех! Hug
bubanka75, може да нарасне, моят за 2 дена от 14 стана 18. Не се настройвай негативно, нищо не се знае, може и двата да са "читави". Разбира се, че с упойка, аз ужасно се притеснявах, знаете всички, упойката беше толкова добра, че надхвърли очакванията ми, дори мислех, че не съм заспивала, дадоха ми да ям сандвич, докато го изям и се облека, се разсъних напълно, абсолютно никакви странични действия, както ми каза Пухчето - все едно не е било, чакаха да видят дали имам кръв в урината и си тръгнах. Нямах капка кръв, както и болки, без да си почина, веднага след пункцията, до 20 часа обикалях магазините. Стискам ти силно палци! Успех! Hug

# 668
Ако фсх е висок, не може ли да се пробва опит на естествен цикъл,  или пак няма смисъл?

# 669
Пухче, може, за ЕЦ няма значение фсх, моето не знам колко е било, за пръв път не го изследвах, няма да е било под 20, но въпреки това яйчниците отговориха на стимулацията, сега си мисля, че ще вдигна много фсх при следващия цикъл, ще видим, каквото - такова, за мен е по-важно да си изчистя организма от хормоните от стимулацията, ще си купувам допълнителни добавки. Пробвай, поне няма лекарства, може пък да се получи нещо, много момичета са успели по този начин. Стискам ти силно палци! Успех! Hug

# 670
Да знам,има успели и в Селена,не всички др който са в София са добри,моя приятелка ходеше в София 20години и накрая в Селена се случиха нещата

# 671
Далеч съм от мисълта, че само в София са добри, даже аз по принцип винаги страня от всичко, което е супер хвалено. Просто досега не съм чувала за конкретен успешен опит с ДЯ в Селена.Писали са ми жени успяли в Св.Лазар, в Ню Лайф,  в Надежда, но от Селена никой.Затова попитах.Пак уточнявам, че "говоря" за опити с ДЯ

# 672
Извинявай ако съм те засегнала неисках да прозвучи така,мойто мислене е че не искам да сменям др понеже той ми познава организма най-добрите доста време съм в Селена,но както всички клиники и Селена има успели с ДЯ,както и недоволни и доволни пациенти,както и в другите клиникати,Всичко е на въпрос на късмет,така мисля аз,

# 673
Няма за какво да се засягам, нали затова пишем тук- за да обменяме информация и опит. Просто исках да уточня защо питам. Определено късмета играе важна роля- ако знаех къде е моя, щях да отида направо там, а не да минавам за по-пряко през Турция Smiley

# 674
  • София
Далеч съм от мисълта, че само в София са добри, даже аз по принцип винаги страня от всичко, което е супер хвалено. Просто досега не съм чувала за конкретен успешен опит с ДЯ в Селена.Писали са ми жени успяли в Св.Лазар, в Ню Лайф,  в Надежда, но от Селена никой.Затова попитах.Пак уточнявам, че "говоря" за опити с ДЯ
една кокона20 има, ама почти не пише по други теми.
тя има близначки от дя в селена, ама вече са на 4г.

Общи условия

Активация на акаунт