Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 431
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Много ти благодаря, Пухче! Hug Изобщо не съм се отчаяла, много силен човек съм, преживяла съм безброй нещастия, това даже, дето ми се случва сега, ми се струва бял кахър. Умея да губя, обаче преди това съм свикнала да се боря докрай, дори и за изгубена кауза. Очаквах го, реалист съм, не съм си правила илюзии. Така било писано, така станало, да сме живи и здрави, всичко друго се нарежда!

# 646
И аз се борех, докато не свършиха финансите. Ако имахме достатъчно, сигурно щях да продължа с опити на естествен цикъл- напоследък ми се върти в ума, че така можеше да успея.

# 647
Така е, точно това казах на Фатме, че ако има кой да ми изсипва пари с "кошницата", психиката ми ще издържи на 100% Smiley Успех, Пухче! Рано или късно ще успееш! Hug

# 648
Сиси, жалко, че това не беше вашия опит. Дано следващият да е много по-успешен!!

# 649
Много ти благодаря, Ели! Hug Не се надявам, но съм длъжна да опитам, за да не съжалявам после, а аз ще съжалявам, познавам се.

# 650
Sisi много късмет ,в следващия опит.Много ти се кефя ,на всичкия позитивизъм който носиш, в себеси.Мога да ти кажа само едно-Вярвай ,защото вярата збъдва мечтите❤

# 651
Ех...Сиси...Heart
Браво на теб за силата ти.Пожелавам ти от сърце следващия път да е вашето щастие.
Mersedec ти как се чустваш?
Аз съм на същото мнение за донорската яйц.,че детето ще го чуствам по същия начин мое ,както и ако е с моя яйциклетка,не виждам никаква разлика в това.

# 652
  • На остров
сиси много ми харесва молко си позитивна !силно пожелавам следващиятмопит да е вашият !
Аз навърших 40 преди месец и нещо, този опит ще ни е последен цялостен опит.

# 653
Здравейте момичета!
Някоя от вас да е имала първите признаци на менопауза?
Интересува ме ,ако някоя от вас е успяла да я забави с някакъв вид хранене-диета или друго.Съвети от лекари.

# 654
  • София
Сиси,другият път ще успеете.Вярвам го,който не се отказва рано или късно успява😍😍🍀

# 655
..... , трудно се отказвам, свикнала съм да вървя не по лесния, а по трудния път, няма да съм удовлетворена от себе си, ако се предам веднага. ....
Страхотна си! Дай Б-же повече жени като теб! В този свят жените са силни...така ни се налага!
Сърдечни адмирации!

# 656
Сиси,другият път ще успеете.Вярвам го,който не се отказва рано или късно успява😍😍🍀

Сиси, Биско го е казала толкова точно!
Другият път ще успеете! Само си пази психиката! Hug

# 657
Здравейте скъпи борбени момичета,дойде и моя ред да се запиша в тая тема,от 4месеца доктора ми се опитва да ми свали ЛХ,ФСХ който не подават на никакви лекарства за свалянето им за да се започне инвитро процедура с моя яйцикетка,взехме решение да действаме за донорска яйцикетка,мисълта ми е че тези хормони ЛХ,ФСХ са високи а анти Мюлер ми е 0.16, дали тези хормони някога ще влезнат в норма дали пречат за трансфер на донорска яйцикетка,някой дали би ми обяснил каква е процедурата,незнам нищо,защото до сега не ми се е случвало,на всички вас успех и само положителни тестове, Благодаря ви за отговорите предварително

# 658
Андонова, добре дошла , въпреки че в тази тема никой не идва от хубаво. Доколкото аз знам тези хормони не играят роля при опит с донорска я. По-запознатите момичета ще  внесат повече яснота по въпроса

# 659
Андонова, тези хормони наистина не са от особено значение; те основно прогнозират собственият яйчников резерв и евентуалният отговор при хормонална стимулация. Успех със следващата стъпка!

Общи условия

Активация на акаунт