Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Ана
Аз съм сменяла, но беше преди 5 години и не помня ясно. Даваха някакъв документ, че са съгласни да се поемат. Но най- добре се обърни  към новата клиника-те са наясно с процедурите /Аз така направих/.

# 211
Вече съм с две неуспешни ин витро процедури.
Искам да споделя с вас, че не съм си и представела, че ще е толкова трудно да се мине по целия този път. Път изпълнен с много емоция, вяра, надежда и накрая разочарование. А съм сигурна че в клиниката в която бях екипа даде всичко от себе си за да се стигне до положителен резултат, но уви МОЯ късмет е такъв.
 Искам да се извиня на всички, че ви натоварвам с моите отрицателни емоции.
И аз съм така мила, отгоре на това съм с 3 пункции от които при едната нямаше яйцеклетка.
Много е трудно и дълго това пътуване наистина понякога. Мен и търпението ми се поизчерпа доста. Вече трета година сме по клиники.
Аз се примирявам със ситуацията. Но си правя резервни планове.
Успокой се и гледай да се разведриш с нещо странично.

Успех и късмет от мен на всички момичета  Hug  bouquet
Моля дайте ми малко информация как се сменя клиника по фонда

# 212
Анааа,не мога да ти отговоря,защото нямам опит по фонда, но съм сигурна, че ще се включат по-запознати момичета.                                     Меrsedes, добре дошла сред нас, тук повечето сме наборки! И аз съм на 42г. В момента събираме сили и най-вече  средства за опит с донорски я.Твоят опит къде ще е? Стана ми интересно как отсега се знае точната дата на трансфера ? Нали има подготовка, как знаят точно кога ще е готова лигавицата?

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 08:48 от puh4e05

# 213
Добър вечер мога да ви дам контакти, на българка която е моят координатор за ин-витрото ми в Прага.

# 214
Разбира се, дай!Ще бъде от полза на всеки, който се интересува. Аз например не знаех,че и в Чехия има координатори за българи

# 215
Координаторката е българка от София е,и си живее в България,казва се Звезделина Кара.Организира всичко - донумрнти,преводи ,записване на час в клиники в чужбина.Уникален човек е 😊телефона и е 0895770869

# 216
Последно Звезделина Кара организира безплатни прегледи с професор. Джем от Аджъбадем от Турция.Също така и Д-р Ебру Йозтурк от Бахчеджи от азиатската част на Истанбул. Ние ходихме на консултация и при двамата, когато идваха в България.
Мислех че организира консултации със специалисти от Турция. Явно вече работи и с клиники в Чехия.
И все пак, когато се има впредвид координатор, поне за мен означава някой там в чуждата страна да ни помага и превежда например, както са Севда и Фатме.

# 217
Аз казвам кой ни организира всичко и за Прага,това беше Звезди.Имахме предложения от нея да посетим Турски,Гръцки и др.клиники но ние избрахме Прага,поради причина че ни е близко на около 500км.аз и съпруга ми живеем в Германия.А координатор мога да кажа само за нея. В Прага си ни пое лекар и така,само на първичния преглед имаше преводачка,но се оказа излишна в нашия случай.Преводач вече нямаме, тъй като лекарката говори немски като нас.Та така за моят път до тук,по който ме води 7 месеца Звезделина😊

# 218
Преводач имах предвид, а не посредник. Благодаря! Hug От Турмед също могат да помогнат за всички клиники в ЕС.

# 219
Да Звезделина Кара е от Тур Мед😊

# 220
Да Звезделина Кара е от Тур Мед😊
Aз с Милен контактувам, затова не знаех.

# 221
Аз само съм чувала за Милен.Нищо сега знаете😊

# 222
Милен и Светлана са от Турмед, семейство минало по пътя на инвитрото и успели в Турция. Ние чрез тях ходихме в Бахчеджи при Карликая. Беше организирано безплатно пътуване и преглед при него. Ние се възползвахме и в същия ден прескочихме и за коментар след неуспешния опит в Мемориал.
А Звезди Кара е от Медикал Караджъ, няма общо с Турмед.

# 223
Да може и така да е не споря.За мен не е толкова важно кой къде работи.Исках отношрние и го получих,което считам че е най-важното.Извинявам се ако съм объркала ТурМед и МедикълКараджи.

# 224
Здравейте, много се впечатлих от една статия и реших да я споделя с вас. Ето го линка (става въпрос за успеваемостта на ин витро клиниките от 2015 г. направо съм шокирана.)
https://clinica.bg/1933-%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0 … D1%82%D1%80%D0%BE

Общи условия

Активация на акаунт