Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 661
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Sisi, в правилни ръце си,ще успееш!Желая ти кураж и късмет и скоро да сбъднеш заветната мечта!☺

# 316
Много ви благодаря, момичета! От сърце ви желая и вие да сбъднете всичките си мечти! Hug

# 317
  • София

От 8те се оплодиха 6 на брой. От тях трансферирахме 2, останалите 4 замразих.
В клиниката, която посещавам нямат практика да оставят ембриони до степен бластоцист. Трансферирахме 3дневни ембиони.
Благодаря за отговора

# 318
За Надежда виждам две статистики. Една за МБАЛ Надежда и една за Надежда Репродуктив по-долу.
Има ли някой идея защо ги делят?

# 319
  • София
aми те административно са две отделни неща.
даже на касата някои неща се плащат към мбал надежда, други към мц надежда репродуктив.

# 320
https://Може да звуча параноично, но ми прилича в едната да са надеждните, а в другата безнадеждните.

# 321
  • София
ами не, лабораторията е към мбал например.
манипулационната мисля че също, прегледите, пункциите и трансферите към надежда репродуктив.

те имат и други фирми, например замразяване и съхранение е към биорегенерация.
просто различните дейности са към различни.
ама всичките фирми се намират все в сградата на болницата.

# 322
Здравейте момичета.Днес бвх на гинеколог ,за измерване дебелината на енфометрума ми,след терспията с лекарства.За предстоящото ми ин-витро с Д.Я в клиниката в Прага.Преди стимулацията дебелината беше 2мм.а сега е 7.8мм.Гинеколожката ми каза,че това е много добре.Чакам отговор от Прага,след като им изпратих снимките преди малко,от видеозона,какво следваМного съм развълнувана,и чакам с нетърпение 18.декември-датата на моя ембрио трансфер.Ще споделя с вас всичко😊

# 323
Mercedes, радвам се, че всичко е наред при теб! Тези мм. на кой ден от подготовката са? При моя ЗЕТ на 15-ти ден лигавицата беше 10мм. Като попитах доктора, каза, че всичко над 6мм. е добре

# 324
Mersedes, много късмет ти желая! Hug Дано всичко да мине благополучно! Hug На мен никога не са ми казвали колко ми е лигавицата на матката. Дори не съм знаела, че е от значение или че трябва да питам. Smiley

# 325
  • София
важно е колко е лигавицата на матката, ако не расте добре значи нещо не е наред.
6мм казват че е минимума за трансфер, обаче по-скоро е компромис.
идеалното е мисля над 10мм.
а над 14 пак не е добре, ама не помня защо.

# 326
Mersedes, много късмет ти желая! Hug Дано всичко да мине благополучно! Hug На мен никога не са ми казвали колко ми е лигавицата на матката. Дори не съм знаела, че е от значение или че трябва да питам. Smiley

Сиси, до този разговор стигат всички при подготовка за трансфер. Преди това няма смисъл и не е част от редовите изследвания за ЯР, например.

# 327
Благодаря, Ели! Hug И аз така предположих. Чакам да ми изпратят резултатите от спермограмата на имейл, по телефона ми казаха, че има проблем, не е съвсем отчайваща, с ИКСИ ще стане, малко читави сперм. има, бавно подвижни били, почти не е възможно естествено забременяване, но не е и изключено, може би, затова не съм забременявала 3г., когато при мен бяха добре нещата.

# 328
Сис, съжалявам да чуя за тази допълнителна пречка при вас. Ама и лекарите са малко за бой, досегашните ти. Ти си споделяла колко изследвания си минала и никой не се сети досега да направи най-елементарното на мъжа ти и да ви спести достааа време.

# 329
Благодаря, Ели! Hug То всъщност за спермограмата ние сме си малко виновни, ама карай, така трябвало да стане. Сега пък я пуснахме в по-добра лаборатория, доволна съм, че има читави все пак, можеше и да е съвсем безнадеждно положението, в БГ бяха изписали на мъжа ми едни прахчета, пие ги вече 5 месец + кю10 и омега 3. Андрозитол са прахчетата, някой знае ли дали дават резултати? Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт