Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 599
  • 738
  •   2
Отговори
# 360
  • София
може.

# 361
Може, да, стискаме ти палци!

# 362
Благодаря ви за подкрепата.Ми то ако стане,ще твърдя до края на дните си,че по Коледа стават чудеса Simple Smile

# 363
Възможно ли е септември АМХ да е 0,41, а ноември 0,334?

Вече като, че ли съм загубила надежда и ще се моля за късмет при ин витрото....

# 364
  • София
Стискам палци!

А кои са тия довавки, че ми стана интересно? Чак пък да стимулират тестостерона...

# 365
Една такава добавка, която стимулира ангрогенните хормони, е DHEA.

# 366
Момичета, като чета тези неща, направо настръхвам. Моя приятелка на 36г. успя при Сариев, казваше ми там да отида, обаче аз бях абсолютно против. За каквото и да било, не препоръчвам "Майчин дом", Варна. Осъкатиха миналата година моя позната, уж миома имала, оперираха я, получи кръвоизливи, едва не умря, отиде в Пловдив, там беше доволна, докторите й казали, че дори не са убедени, че е имало миома. Отиди да се разправя в болницата, обаче на епикризата дори не фигурира лекарят, който е извършил интервенцията. Фалшифицират се масово епикризи във Варна. Преди да отида в Турция, се бях спряла на "Свети Лазар" или Л. Димитрова, сега направо се кръстя, че съм се отказала, а да правя реклама на нечия клиника, ама никой не е в състояние да ме накара, ама че неморални хора има, нямам думи! Късмет и успех желая на всички! Hug

# 367
  • София
това амх в рамус или бодимед нали го правят?
ще взема да се прежаля, че чак ми е любопитно какви са ми цифричките.
2-5 ден ли се пуска или може по всяко време?

# 368

По всяко време.

# 369

Може да се пуска по всяко време на цикъла. Тестът е доста специфичен като изб и е добре да провериш в коя лаборатория имат най-много опит с него.

# 370
Възможно ли е септември АМХ да е 0,41, а ноември 0,334?

Вече като, че ли съм загубила надежда и ще се моля за късмет при ин витрото....
Възможно е. Не го мисли толкова, важно е колко фоликула имаш. Аз съм най-безнадежден случай тук, така мисля, моят резерв е 0,13. Още не съм загубила надежда. Стискам ти палци! Успех! Hug

Благодаря от сърце!
Желая ти истинско Коледно чудо!

# 371
Да едната е ДХЕА,а другата М 2 .И да в майчин дом другото ,,светило" там др.Яков ми каза че имам обърната матка.Това никога не са ми го казвали.В тази клиника за репродуктивна мед.доктора остойно на 3 Д ме прегледа,с цялото търпение на света,честно,и каза че нямам обърн.матка.Ох понякога се чудя на какво и кого вече да вярвам.Моето АМХ през август беше 0,8 а на 22.ноември беше 0,61 незная дали не е от хр.добавки.От 1.декември на сама глава пих вит.А+Е за пет дни,и хоп овулация.А да и фолиева к. от 15  месеца.

# 372
  • София

В Рамус имат месец на жената до края декември всички ормони са им мисля -30%, не знам дали важи за АМХ, но може да питаш. Аз доста промоции изпозлвах тоя месец Stuck Out Tongue Purple Heart

# 373
  • София
тия са ми наблизо, затова за тях питам.
хем ми е любопитно, ама хем не ми се ще пак да ме боцкат  Crazy

Скрит текст:
утре съм на пункция  Mr. Green

# 374
Благодаря, E! Hug Бамба, стискам ти палци! Успех! Hug bubanka75, двама лекари има с това име - баща и син. Не знам кой те е прегледал, но бащата е добър - Максим Яков. Успех! Hug

Общи условия

Активация на акаунт