Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 447
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Две в едно , аз откакто свалих килцата винаги усещам в кой яйчник е яйцето.Някак си дискомфортно ми е от нея страна,сякаш балонче имам. Но и няколко пъти кисти съм имала,усещането е същото.
Прегледа ми мина,и се оказах с 3 фоликулчета,но доста малки за 7-ми ден...В левия един -11мм и в десния 2 по 6 мм.Сега трябва да си бия Pergoveris 250 довечера и утре вечер.
И в сряда сутрин пак на преглед.И кръв ми взеха ,да видим как са хормоните.
Доктора каза,че най,най-рано в петък пункция или другата седмица.
Честно казано малко се отчаях,е не че очаквах повече яйца,но поне да бяха с еднакви мм или 4,както ги видя на 1 ден Disappointed Relieved

# 631
Да се отбележа и аз за първи път през 2018 г. , след трансфер на два тридневни ембриона по донорска програма за яйцеклетки през декември, вчера чухме сърчице - бие ли бие:))), едно малко човече расте... Е сега е още една няколко милиметра, но....

# 632
Кеви, честито отново! В следващата тема ще трябва вече да отбележим чакащите мами, да се знае, че и тук ги има!                                                           Mercedes, как си?                                         Сиси, чакаме новини!                               bubanka, Две в едно, и ако има други в стимулация- успех!

# 633
Айде още една успяла в редиците! Браво, Кеви, честито!!!
Кой е следващият? Hug

Да нека има списък и картинки

# 634
От мен картинките,  от вас положителните тестове! Хващайте вълната, та за новата тема да е по- дълъг списъка!

# 635
  • Германия
Момичета, отбелязвам се и аз в стимулация. Опита ми е в Германия.Пункцията е насрочена за сряда. Този път се представям само с 4 фуликула-малко, но от сърце. Ако до сряда порасне още някое -добре ще да е.

# 636
Кеви_ина честито,ех че хубава новина,лека бременност.
Лъки, пожелавам ти успех,дано едното е вашето сърчице.
Лъки ти по какъв протол беше.

# 637
  • Германия
И трите ми опита са по къс протокол. Последните два 3ти ден -Елонва, Меногон( Менопур) -75 Единици, Оргалутран и довечера в 23:55 Овитрел. Преди година и 8 месеца на тази стимулация отговорът беше 7 фуликула, 3 бластоциста отлично качество. Този път обаче 3 фоликула много бързо пораснаха, днес се видя още един, който ги е догонил...та за сега са 4. Каквото-такова. Ако не се получи и този път, без да се замислям минавам на опит с донорска яйцеклетка .

# 638
Ако не се получи и този път, без да се замислям минавам на опит с донорска яйцеклетка .
Донорската яйцеклетка не е толкова страшно нещо! Защо всичко се плашат от това? Даже според мен спестява много време и надежди.... Цялостния процес е по щадящ за жената... 
Мое ще си е детето!

# 639
  • Германия
Ако не се получи и този път, без да се замислям минавам на опит с донорска яйцеклетка .
Донорската яйцеклетка не е толкова страшно нещо! Защо всичко се плашат от това? Даже според мен спестява много време и надежди.... Цялостния процес е по щадящ за жената... 
Мое ще си е детето!
Разбира се!!! И аз стоя твърдо зад това мнение!!!
Няма смисъл да се самозалъгваме. На всичкото отгоре шанса да износим и родим здраво бебе с наши яйцеклетки е малък. Най-голямото наказание е да родя болно дете.... и то защото съм настоявала да е с моите яйцеклетки... Как ще си го простя после?
Имаме вече две момичета, забременели с донорска яйцеклетка и нещата са толкова прости-само трябва да бъдем реалисти и да превъзмогнем егото си.

# 640
  • На остров
 Ние си имаме племенница с донорска яйцеклетка и според мен е чудесно, че вече има такива възможности.
Ако аз нямах нито едно дете и се борех за първо нямаше и да се замислям а директно да пристъпя към донорска.
Много хубаво колко много мами се събрахме в стимулация Simple Smile

# 641
Аз имам дете- единственото хубаво, което получих от бившия си.Но настоящия ми съпруг няма и за да съм щастлива на100%, искам и той да бъде татко.

# 642
Здравейте, момичета! Hug Честито, Kevi_lina! Hug Две в едно, на 43г. съм. Пункцията мина много добре, нищо не ме боли, даже нямам и капка кръв, от обяд до сега се разхождам, упойката беше много лека, не разбрах дори какво става, събудих се, когато ме върнаха в стаята, почти веднага й мина действието. За съжаление, фоликулът се оказа кух, няма яйцеклетка. Д-р Карликая и Фатме - координаторката, влязоха в стаята посърнали, все едно някой е умрял, за да ми съобщят новината. И двамата са много сърдечни, останах с много добри впечатления. Докторът прояви съпричастност, загриженост и отговорност към моя случай. Стори ми се по-разстроен от мен, както и Фатме, аз изобщо не се трогнах, колкото и да звучи чудно, даже бях усмихната и заредена с оптимизъм, д-р Карликая каза, че според него няма смисъл да опитвам повече, шансът ми е много минимален, почти нищожен, а аз му казах, че няма да се откажа, ако той не се откаже от нас, и че колкото и да звучи странно, въпреки лошия резултат, имам предчувствие, че може да се получат нещата, той каза, че щом така съм решила, ще ме подкрепи, после попита съпруга ми какво мисли по въпроса, той му каза, че ще опитаме още веднъж, и така имам уговорка за втори опит, но ще изчакам поне един цикъл да мине, ще видим кога ще е... Изненадващо за всички, изобщо не се чувствам срината, напротив, много се амбицирах, аз съм зодия "теле", трудно се отказвам, свикнала съм да вървя не по лесния, а по трудния път, няма да съм удовлетворена от себе си, ако се предам веднага. Сърдечно ви благодаря за стиснатите палци и подкрепата, момичета! Желая на всички ви успех! Стискам ви силно палци! Hug

# 643
kevi-ina напълно подкрепям мнението ти и момичета забременели с донорска яйцеклетка.Аз съм една от тях😊Много лека процедура,щадящи терапии за жената и най-важното здрав плод.И както и ти пишеш -аз мога да кажа същото ,че бебето ми ща си е единствено и само мое и но съпруга ми, и никой и нищо няма да промени този факт.

# 644
Ех,Сиси...Ясно е, че всички, дето сме се събрали тук,  не сме от хората, на които нещата се случват бързо и лесно, иначе нямаше да пишем в тази тема.Радвам се, че го приемаш разумно и не се отчайваш.Хубаво е, че с мъжа ти сте на едно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт