Лакове за нокти - 115

• 82 037
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Купих си сега три от Нюдовете на Trend it up. Видях ги тук в темата и взех. Сега се лакирах страхотен е 040. Има розови блестящи частички вътре.

# 61

...мисля, но не съм сигурна, че някъде бях чела, че магнитните нямат нужда от топ лак  Thinking

Възможно е, просто нямам нерви да чакам да съхне Smiley

Densi, дразни ме, дразни ме...  Smile Дай една снимка поне да се успокоя Smiley

Някой в Стара Загора да ги е виждал вече? Thinking

# 62
densi, той пясък ли е?! Този ли е?
Скрит текст:
О, не бил от пясъците. Мерси bouquet

# 63
Сега видях тези суотчове, но при мен 040 няма абсолютно нищо общо с показания лак. Изумена съм.
https://www.innenaussen.com/2017/07/trend-it-up-copper-glace.html
Вижте ги сами и преценете. За мен лаковете са страхотни. Аз нося обаче нюдове само когато съм със супер къс маникюр, с какъвто съм днес поради зачупване на нокът.

Не, не е пясък. Няма нито един пясък от закупените от мен 010, 030 и 040. Лаковете са от серията Copper Glace

# 64
Оу, този Copper Glace 010 изглежда страхотно! 050 също!

# 65
Нямаше 050 иначе щях и него да взема. Само да видя колко ще ми издържат, че ако се обелят утре няма начин да ги нося.

# 66
  • Вестерос
Много по-евтино е при теб, направо падам!
Не, не е съвсем така Simple Smile
Този кит се продава между 7-10 долара онлайн и офлайн, преди ДДС. На мен и през ум не ми минава да дам $10 за 3 малки четки, от които ще ползвам 1-2, и то вече дублират това, което имам. Но като го видях за $2 случайно в магазин за дискаунтната стока реших, че си заслужава.
Което не означава, че във всеки един момент тази стока може да бъде намерена на тази цена. Съвсем не Simple Smile
Ако я искаш сега и веднага цената е $10.
Скрит текст:
По същият начин стои въпросът и с (драматичните) намаления на лакове. Ако го искаш веднага си плащаш като поп за удоволствието. Ако ти е все едно можеш да намериш колекциите на ОПИ от последните 2 год за $3-4/парчето. Никой и нищо не ти гарантира, че ще пуснат цялата колекция/всички цветове на сейл. Но като видиш веднъж дваж лакове от ценовата категория на Бътър Лондон/Марк Джейкъбс и подобни за $4-5 се замисляш преди да извадиш  $20 за тях. Но  просто не е вярно, че "при нас" е по-евтино - базовият стандарт на живот е много по-скъп и ако са ти останали стотинки след това можеш да си намериш "глезотийки" малко по-евтино, отколкото в Европа  Simple Smile

Извини ме за непоисканата лекция, но подскачам като чуя "леле, колко е евтино" - да, след като си си платил 30+% данъци, безобразни данъци за недвижими имоти или умопотресаващи наеми, тройно по-ужасяващи здравни застраховки;  безумни цени на детски градини/детски спортове/следучилищни занимални остават някои дреболии, несъществени за оцеляването ти, които са на прилични цени. Това е основната разлика между социална Европа и антисоциална Америка  Simple Smile

О аз нямах предвид цялостно, ясно ми е, че едното е за сметка на другото. По-скоро го казах, че може да се намерят и на ниски цени. Докато тук аз лично за по 2,3,4 лв опи, есси и т.н. не съм виждала. От тези марки имам едно есси за 5лв купено от елитис. Нямам идея как ги пуснаха, а не бяха с изтекъл срок.

# 67
  • София
От Copper Glace  най-много ми хареса 050.

# 68
  • Вестерос
На мен 010 много ми хареса Simple Smile

# 69
050 в последните две седмици три пъти го слагам, дори и в момента чакам да изсъхне. Не ме впечатлява особено, стои съвсем обикновен на моите ръце. 

# 70
Е, що го слагаш три пъти тогава?

# 71
Посегнах към червен, но прецених че ще е по-добре нещо неутрално за утре, затова.

# 72
  • Пловдив
Тези четки на Сали Хенсън не ви ги препоръчвам. Аз си ги взех и ми изкараха около 3-4 месеца и после се разнищиха. От елитис може да се вземат обикновени на по-ниска цена и ще ви свършат същата работа. И мнението за това колко е евтино е на 100% също като моето. Толкова сега в Щатите е скъпо всичко, че 4-5 долара за лак хич не ти се струват малко след като си покриеш основнитв разходи.

# 73
Агент, аз така и не разбрах, ти в Щатите ли си  Blush
Аз нали си взех два Тренда, зелен и цикламен, сега се чудя на коя дружка да ги подаря, едва ли ще ги ползвам, че нещо не ме кефят.

# 74
Lemy, да, но по стечение на обстоятелствата всяко лято си идвам до София с децата.

Абсолютно съм съгласна, че един и същ лак на 2 различни ръце може да изглежда много различен. Бях си купила едни сиви и сини лятото, които директно заминаха при дружка след първи опит за мазане.

Общи условия

Активация на акаунт