Лакове за нокти - 115

• 82 032
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Ди, пак красота показваш.
Най-странно ми стана, че сребристият маникюр го гледах някъде тези дни, вероятно в темата, но не помня кой го е пуснал.

# 46
Ди, пак красота показваш.
Най-странно ми стана, че сребристият маникюр го гледах някъде тези дни, вероятно в темата, но не помня кой го е пуснал.
От темата е! За това и аз ще оцъклих. Да не говорим, че аз лепенки нямам.

# 47
Глухарчетата бяха на Криси, но аз виждам сега снимка с червен лак.
Лилавата комбинация ми хареса!

Да питам... Рано ли е за зимни стикери? И коледни... Рано е май, а? Thinking

# 48
  • София
Ди, Кикамора, много красиво!
От мен флормар  pl432 и златен ГР ice, нещо не ме грабна последният. За сметка на това флормар са със страхотно качество напоследък.

# 49
  • София
От вчера има проблем с качване на снимки в сайта.
Не съм се сетила досега при лакиране и зацапване с лак да ползвам скосена четка.  Peace Много сте идейни! Страхотни сте!  bouquet

# 50
Пепе, много е красиво!
Лилавият ли е Флормар, много хубав цвят.

# 51
Такаааа... Днес получих магнитния лак. Награбих една шепа магнити от хладилника и се захванах. Изводът: Идеята работи, но си трябва по-силен магнит или поне по-силен от тези, които имам аз. Успя да издърпа частичките, но според мен не беше достатъчно. Отделно че, слагането на топ лак разваля положението... А може и проблемът да е в лака. Иначе самият той си беше с добро качество, нищо, че е от стара серия. Дъгата се получаваше в различни посоки, явно е според това как съм обърнала магнита. Слагам две нескопосани снимки с уговорката, че не съм почистила, защото го изтрих после. Smile Ще опитам пак да го направя пак по-качествено и да снимам на дневна светлина, че тук не си личи почти...

мисля, но не съм сигурна, че някъде бях чела, че магнитните нямат нужда от топ лак  Thinking

любим топ - сеш
в последно време почти не се лакирам, но ако все пак го правя, ползвам топ и база на снб, но база също често пропускам  Blush

# 52
  • София
Днес, като се лакирах, ползвах Peel off на Miss Sporty, за да не се цапам с лака. имам го отдавна, а все забравям да го ползвам.

# 53
Леми, ако попадна на Орлито на разпродажба ще свиркам и ще ти купя - тук съм виждала Орлита по $3, което няма 5 лв. Simple Smile
Heart Eyes
Искам и аз!
Simple Smile ОК, Tiffany A, слагам и теб на списъка! 22 лв преди доставката за този лак в моите очи са твърде много пари! Извинете ме, че коментирам досадната финансова страна на хобито Simple Smile

Densi - мерси за темата!!
Пепе - красота (снощи рових за идеи за ливав + златен на пинтерест )
Кикамора - много стилно § семпло!
Сребристият с глухарчетата наопаки беше на Криси Simple Smile На този и маникюр много ми хареса и факта, че ръцете и не бяха огледални копия!

Чистя със скосена четка и разтворител за лак. Ползвах една от необятните си колекции от четки за грим, но преди 2-3 седмици намерих за $2 комплект от 3 малки четчици на Сали Хансен и с къса дръжка определено е по-удобно! Но определено е по-добре да си прецизен, отколкото да чистиш!

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 17:51 от Agent Provocateur

# 54
Да покажа единия лак от Спейс серията на Есенс. Непокривен е и ще му трябва основа, ако изобщо го сложа отново, че не е точно мой тип Simple Smile
Скрит текст:
И друго манкюрче:
Скрит текст:

# 55
  • София
Пепе, много е красиво!
Лилавият ли е Флормар, много хубав цвят.
Мерси, да лилавият е Флормар, PL 432. Но не е толкова перлен, по-скоро има шимър в него.

# 56
  • Вестерос
Леми, ако попадна на Орлито на разпродажба ще свиркам и ще ти купя - тук съм виждала Орлита по $3, което няма 5 лв. Simple Smile
Heart Eyes
Искам и аз!
Simple Smile ОК, Tiffany A, слагам и теб на списъка! 22 лв преди доставката за този лак в моите очи са твърде много пари! Извинете ме, че коментирам досадната финансова страна на хобито Simple Smile

Densi - мерси за темата!!
Пепе - красота (снощи рових за идеи за ливав + златен на пинтерест )
Кикамора - много стилно § семпло!
Сребристият с глухарчетата наопаки беше на Криси Simple Smile На този и маникюр много ми хареса и факта, че ръцете и не бяха огледални копия!

Чистя със скосена четка и разтворител за лак. Ползвах една от необятните си колекции от четки за грим, но преди 2-3 седмици намерих за $2 комплект от 3 малки четчици на Сали Хансен и с къса дръжка определено е по-удобно! Но определено е по-добре да си прецизен, отколкото да чистиш!

Много по-евтино е при теб, направо падам!

# 57
Да покажа единия лак от Спейс серията на Есенс. Непокривен е и ще му трябва основа, ако изобщо го сложа отново, че не е точно мой тип Simple Smile
Скрит текст:
На мен ми харесва как ти стои, не го отписвай още. Пробвай го и с основа, а за лятото също ми се струва, че ще е супер.

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 20:32 от Lemy

# 58
Много по-евтино е при теб, направо падам!
Не, не е съвсем така Simple Smile
Този кит се продава между 7-10 долара онлайн и офлайн, преди ДДС. На мен и през ум не ми минава да дам $10 за 3 малки четки, от които ще ползвам 1-2, и то вече дублират това, което имам. Но като го видях за $2 случайно в магазин за дискаунтната стока реших, че си заслужава.
Което не означава, че във всеки един момент тази стока може да бъде намерена на тази цена. Съвсем не Simple Smile
Ако я искаш сега и веднага цената е $10.
Скрит текст:
По същият начин стои въпросът и с (драматичните) намаления на лакове. Ако го искаш веднага си плащаш като поп за удоволствието. Ако ти е все едно можеш да намериш колекциите на ОПИ от последните 2 год за $3-4/парчето. Никой и нищо не ти гарантира, че ще пуснат цялата колекция/всички цветове на сейл. Но като видиш веднъж дваж лакове от ценовата категория на Бътър Лондон/Марк Джейкъбс и подобни за $4-5 се замисляш преди да извадиш  $20 за тях. Но  просто не е вярно, че "при нас" е по-евтино - базовият стандарт на живот е много по-скъп и ако са ти останали стотинки след това можеш да си намериш "глезотийки" малко по-евтино, отколкото в Европа  Simple Smile

Извини ме за непоисканата лекция, но подскачам като чуя "леле, колко е евтино" - да, след като си си платил 30+% данъци, безобразни данъци за недвижими имоти или умопотресаващи наеми, тройно по-ужасяващи здравни застраховки;  безумни цени на детски градини/детски спортове/следучилищни занимални остават някои дреболии, несъществени за оцеляването ти, които са на прилични цени. Това е основната разлика между социална Европа и антисоциална Америка  Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 21:41 от Agent Provocateur

# 59
Осмичка, прекрасен цвят е и много добре ти стои според мен! Имам такова червило и го нося постоянно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт