Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 43

• 59 940
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Знам, знам. Имам 2 обяснения за това- точене на пари и стимулиране да се намалява вземането на болнични.
Но ме дразни, че всяка болница си има правила. Както за упойките, така и за болничните..и от всичко това страда пациента!

# 91
Аз смених няколко лекаря по зк,докато си намеря нормален.За първи път се записах в 14 седмица,преди това на частно само ходех,така че който и вариант да решиш все ще можеш да си при твоята си лекарка от януари.Според мен изчакай и направо при нея се запиши,защото ако лл ти даде направление,чак след месец можеш да искаш ново и да го смениш,това е единственото ограничение.
Не се водя рискова бременност,опита се в началото да ме заведе такава заради работата,но си работих до 6 месец без проблеми и един ехохраф и изследвания в повече не ме топлят особено.Иначе разликата е само в парите които им отпуска държавата.

# 92
  • Сан Франциско
martitedi, аз не съм напълно сигурна, но мисля четох, че малко белтък в урината на бременните е често срещан, защото бъбреците са натоварени. Обаче всичко зависи от количеството. На мен от рутинно изследване на урината в 32 г.с. ми хванаха прееклампсия, която развих внезапно и без никакви индикации, рискови фактори и симптоми.

# 93
Etereia, а ти лежа ли в болница за прееклампсията?

Само за информация - ЛКК в Майчин дом, София е напълно безплатно.

# 94
За колко време воже да са готови резултатите от микробиологията че с първата съм забравила как беше

# 95
# 96
  • Сан Франциско
Лежах в болница, да, две седмици. С прееклампсията и кръвната ми захар откачи и тоновете на бебето падаха и плацентата загиваше бавно и славно и не хранеше дъщеря ми достатъчно и силни контракции се появиха, които аз въобще не усещах...всичко се стовари наведнъж. Общо взето, сложиха ми системи, биха ми стероиди и ме наблюдаваха 24/7 с пълна готовност да ме срежат, ако тоновете бяха паднали и не се вдигнеха. Избутахме до заветната 34 г.с. и я извадиха със секцио миналата Коледа 😊 - напълно развита и здрава, обаче с размерите на пиле. Сега е по-голяма от връстниците си, просто искаше детето да е Коледно бебе.

# 97
здравейте,искам само да попитам бета чхг направих днес на 25 ден от обикновенно 26/27 дневен цикъл с резултат 0.2mIU/ml.означава ли,че не съм бременна?

# 98
здравейте,искам само да попитам бета чхг направих днес на 25 ден от обикновенно 26/27 дневен цикъл с резултат 0.2mIU/ml.означава ли,че не съм бременна?

Тук има таблица и информация, по които можеш да разбереш:
Скрит текст:

# 99
значи не....

# 100
Според мен е прекалено рано за тест, а и как си сигурна че не си била с по-късна овулация?

# 101
Кога според вас е най-удачно да се започне посещаване на училище за родители? Тъй като по цял ден съм на работа, а в уикендите почти никъде не провеждат такива, дали 45-дневния болничен ще бъде достатъчно време да науча всичко необходимо?

# 102
Предостатъчно Wink

# 103
  • Телиш/Плевен
Idccya, дори да не ходиш на такива лекции, пак ще се справиш с бебето. Simple Smile

# 104
Лале в дъжда, аз пък не мисля така.. Аз мисля, че нищичко не знам. Винаги съм била зле с децата, а и майка ми, бабите ми и свекървата живеят далеч и рядко ги виждам. Съвети и насоки от тях не получавам за сега.

Общи условия

Активация на акаунт