Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 65

• 129 926
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Ruse, Bulgaria
Здравейте момичета и добър вечер. Бих искаа да попитам при нормален резерв, по какъв протокол сте. Или по - точно да задам въпроса, какви са критериите за да определят протокола. Иначе казано на 39-40 съм, с АМХ 1,4.

Благодаря предварително. Хубава вечер на всички :*

# 406
Аз съм на 30 АМХ-5 Имам 5 опита била съм и на ЕЦ и по къс и по дълъг протокол.Единствено ми прави впечатление че, ако си по фонд предпочитат дълъг пр-л.Но разбирасе е и много индивидуално

# 407
  • София
По какъв протокол ще си се преценява индивидуално, нама значение дали си по фонда или не

# 408
  • Ruse, Bulgaria
Не съм по фонда, даже съм по програмата на Медспа, но ми е интересно какви са им критериите за дълъг или къс протокол. Дали има нещо стандартно, или поне някакъв минимум. И дерзая какъв протокол ще ми изберат  Thinking

# 409
  • София
Няма стандартно. Всичко е индивидуално

# 410
  • Ruse, Bulgaria
Няма стандартно. Всичко е индивидуално

Ок, благодаря. :*

# 411
Някой правил ли е скоро хистероскопия .Много съм притеснена.Как минава операцията,какво трябва са нося вода,храна например.Колко време те държат.Ако може марко по подробно да ви кажете.Ще ви бъда благодарна

# 412
Здравейте и от мен.Аз утре съм на цветна снимка.Сутринта съм на изследвания,понеже ще бъде с упойка,после снимката и после имам час за обсъждане на следващата стъпка.До тук всички хормонални изследвания са без проблеми.Спермограмата е ок .Единствено,ако се окаже запушена или огъната тръбата.Въпросът ми е,ако е запушена или нагъната правят ли нещо за да я оправят или директно преминават към инвитро?Аз съм  при д-р Персенска.

# 413
Здравей hrisi73. Аз правих хистероскопия миналата седмица. Най неприятно от всичко е чакането до самата процедура. Аз не съм От сф и трябваше да пътуваме 3.5 ч., за да съм в болницата в 6:30. Приемат те в приемния, попълваш документи, взимат ти кръв, плащаш и чакаш пред приемния за преглед. Мен ме прегледаха към 10:30 и ме качиха горе. Като тръгнах към операционна и видях Перси забравих за всички притеснения. Заспах и се събудих в реанимация, имах леки болки и кървене след като станах. По пътека трябва да си там 12 часа. Освен талон за кръвна група и амбулаторен  картон друго не ти трябва Успех ти желая, а аз пак тръгвам за болницата, днес съм на промивка. 

# 414
А какъв е прегледа в приемния кабинет

# 415
От днес са Дните на донорството в Надежда. Някой ще ходи ли днес?
Аз ще съм там към 11ч. Ще бъда с дивак в жълта раничка, някой ако ме разпознае да ми се обади Wink

# 416
  • София
то днес ще е и навалицата с подаръците  Crazy

# 417
Да, аз ще съм и на двете Laughing Мисля да е за кратко обаче, зависи от човека. Дано поспи по пътя, че иначе ще отида точно за 30 мин и ще се прибирам, защото ще е киселяк...

# 418
# 419
  • София
И аз бях днес  там на пункция и после като излезнах си купих от щанда им една коледна камбанка и гривна. Има много хубави неща, дано съберат много пари. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт