Отговори
# 165
В темите, Сиренке, си взимам почивка от Харвард и се смея от сърце специално с теб и онази, дето не смея да нарека по име.

# 166
  • Наблизо

А за Beautiful Mind - нека наистина се погрижи за закътана работа, защото след детето нещата се променят и дори най-малкият дефект ще започне да ти тежи и ще се чудиш как си го понасяла. А някой с половин критичен поглед може да те срине.

И..нищо не каза.Какъв критичен поглед,на моите дефекти ли?Ми че аз си ги знам вече.

# 167
  • София
И, драги зрители, това беше последното убежище на Еленка - да обясни как си взема почивка в подобни теми исе смее от сърце с тези, дето не й връзват!

# 168
Какъв критичен поглед,на моите дефекти ли?Ми че аз си ги знам вече.
А, глупости. Постой малко тук, ще ти ги кажат специалистите по дефектно мислене, съзнание и живеене.

Айде да ви дам тема за висок отскок. Кое е по-добре: мама на телефона цял ден във форума или мама на работа?

# 169
Какъв критичен поглед,на моите дефекти ли?Ми че аз си ги знам вече.
А, глупости. Постой малко тук, ще ти ги кажат специалистите по дефектно мислене, съзнание и живеене.

Айде да ви дам тема за висок отскок. Кое е по-добре: мама на телефона цял ден във форума или мама на работа?
И двете не са ок.
Но тук перфектни майки няма.  Joy

# 170
Контеса, не отговаряй толкова бързо. Излизам да се поразходя из закътанките коридорчета на Харвард, след 2 часа ще се върна. Имам високи очаквания да видя поне 3-4 лични характерни обиди, иначе се излагате.

# 171
  • София
Мама на телефона и във форума - поне може да прави каквото си иска, вместоо да търпи простотиите на шефа и колежките. Wink

е, как да няма! Ей я на, в Харвард! Обаче се усети, че и тя е във форума, и реши бързо да излезе да се разходи, за да не се развали образът на героиня от една песесен на Тодор Колев от близкото минало за другарката-майка0труженичка-комсомолка.

# 172
  • Наблизо
Мама на телефона и във форума - поне може да прави каквото си иска, вместоо да търпи простотиите на шефа и колежките. Wink
Докато мъжа ти те издържа?Или социални помощи?
Значи права бях - родиш ли,с работата се приключва завинаги,тоест ''Омъжих се,сега ще ям коолкото душа ми иска ''

# 173
В темите, Сиренке, си взимам почивка от Харвард и се смея от сърце специално с теб и онази, дето не смея да нарека по име.
О. Боже, и Волдемор ли има проблем с привързаността между майката и детето?  Laughing

# 174
  • София
Докато мъжа ти те издържа?Или социални помощи?
Значи права бях - родиш ли,с работата се приключва завинаги,тоест ''Омъжих се,сега ще ям коолкото душа ми иска ''
Бинго! Изключително права за втори път! Сега остава и трети път да улучиш!

# 175
Нещо съм се объркала, че в темата ставаше дума за деца до 3 годишна възраст, а то било до 33.

# 176
А, ако детенцето е Мамин Златен, може и до 53.  Laughing

# 177
Контеса, не отговаряй толкова бързо. Излизам да се поразходя из закътанките коридорчета на Харвард, след 2 часа ще се върна. Имам високи очаквания да видя поне 3-4 лични характерни обиди, иначе се излагате.
Simple Smile
Имам определени прозорци от работата и аз.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 21:40 от Анонимен

# 178

А за Beautiful Mind - нека наистина се погрижи за закътана работа, защото след детето нещата се променят и дори най-малкият дефект ще започне да ти тежи и ще се чудиш как си го понасяла. А някой с половин критичен поглед може да те срине.

И..нищо не каза.Какъв критичен поглед,на моите дефекти ли?Ми че аз си ги знам вече.

Казах ти, сама ще го усетиш, иска се да родиш и да пробваш усещането при връщане на работа. След безсънна нощ, когато самокритиката ти е включена на високо ниво, някой да те подкопае лекичко и на работа. Усещането, предполагам, ще е висша форма на удоволствие.

# 179
  • Наблизо
Да,но ти ми говориш за бебе и малко дете.Аз казах за ученик и по-нататък.Какво няма да му спя на едно 6-7 годишно?

Общи условия

Активация на акаунт