Отговори
# 855
Освен ако твой любим човек не е в кома, недай Боже.
Има много нужда от това знание. Но не и за ранното развитие на средностатистическото здраво дете.

# 856
Освен ако твой любим човек не е в кома, недай Боже.
Има много нужда от това знание. Но не и за ранното развитие на средностатистическото здраво дете.
И до това смятах да стигна, но вие не изчакахте значи да ни покаже първо и тогава да правим изводи..

# 857
Абе добре бе, дайте някоя тема по темата. Толкова ли всичко се изчерпа?

# 858

Та това правя и ме вълнува. Пишете.

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 14:35 от Анонимен

# 859
  • София
Абе, нещо този ферман не дава конкретна информация. Очаквах нещо по-добро... и не просто преведено, а да е коментирано. То и аз мога да метна линкове колкото щеш и да преведа някой параграф, ама не е в това работата. Не ми го отваря този линк, та да попитам АСТ, за корелация ли става въпрос или за причинно-следствени връзки?  (моля, не й подсказвайте!)

Очевидно е различно майнд и брейн, ама ако трябва и това сега да си обясняваме, съвсем трагична става работата.

# 860
  • На остров
Въпреки всички против аз в последно време намирам доста детски програми за образователни и приятни.
Даниел Тигър, една в която изреждат различни качества на дадено животно и трябва да се отдаде.  Една на Ае учи на различни цветове, Пчеличка Мая, Бинг.
В сравнение с от преди 18 г ми се струват чудесни.

# 861
Вчера дъщеричката ми нарисува Gumball. За мен анимационните може да са подходящи за даден тип деца- визуално ярки са и може да насърчат опитите за изобразяване. Не са задължително затъпяващи. С изключение на Paw Patrol, който ги хипнотизира, но и от това има нужда.

Синът ми се връщаше от много стимулиращата си градина и по един час вегетираше със Спондж Боб, защото и развиващите занимания уморяват.

# 862
  • София
Всичко това детето го учи и без програми, а с прости подръчни предмети. За животните с обикновени картинки. Има си предмети с характерен цвят, примерно портокалите. Има и животни с характерни черти - кенгурото. Хващаш детето и започваш - не ти трябва програма.

# 863
Да, но откъде ще научи за сините зайци и жълтите говорещи гъби?

# 864
Моят гений, разбрах току що от мейл, рисува елхи със шишарки и артишок (ЖДНБ!). Признавам си, че не бих имала нервите за това у нас, ни най-малко.
Сега очаквам да се прояви след 3 часа по стените у нас.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 20:37 от elenna

# 865
  • София
Отникъде, сега чувам от теб. Мразя да обърквам понятията на децата и на моите не им ги обърквах, за щастие нямаше бебешки телевизионни канали и в това отношение бяха пощадени централно. Случвало ми се е да попитам дете какви цветове може да е кравата и то най-сериозно да ми отговаря, че е лилава. И вместо да си продължим работата, трябва да обяснявам петнайсет минути, че лилавите крави са само в рекламите, а на село кравите са бели, кафяви и т.н. обичайни цветове.

# 866
Да, но откъде ще научи за сините зайци и жълтите говорещи гъби?
От майка си когато му чете фантазни истории Simple Smile

Еленна, нищо не видях от рисунката.

# 867
Не знам защо не работи. Представи си мацаница до ушите, артошоци, бои, листа и въобще: творчество. Топят се шишарки и артишоци във боя и се маца с тях по листа.

# 868
Еленна, не се вижда. Иначе си го представям ясно.

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 14:36 от Анонимен

# 869
Ами явно не мога да се справя с линка. Нищо.
Та, квакерите са наели някаква много амбициона даскалица по рисуване. Моля, цитат от нейно писмо преди няколко седмици:

All of the children worked together so beautifully and they loved adding dots like Yayoi Kusama, "Princess of Polka Dots." Below are photos of her work.

И прилага съответното японско изкуство, от което се вдъхновяват гениите след като им го покаже. И принтове беше сложила в раниците им: https://www.google.com/search?q=Yayoi+Kusama,+%22Princess+of+Pol … =1366&bih=546

Аз, понеже не съм култивирана от малка, не го оцених по достойнство.

Общи условия

Активация на акаунт