Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 049
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 90
Не виждам проблем в думата "метаморфозира", друг е въпросът дали е употребена в правилния контекст.

# 91
От шоуто със сигурност четат тук. Та, довечера искаме Петров и Златков да си ходят. В сряда поне още един да си тръгне. Laughing

# 92
"Боже, ква борба за тоя финал, Боже... Направо хората метаморфозират..."

# 93
  • София
От шоуто със сигурност четат тук. Та, довечера искаме Петров и Златков да си ходят. В сряда поне още един да си тръгне. Laughing

Въпросът е кой ще прави скандалите до петък, ако Шеф си тръгне. Трябва да се разчита само на Миглена.  Whistling

# 94
Петров вече се изчерпа откъм скандали, ако може да се каже така за него. Не остана пощаден човек вътре. Пък и петък бързо ще дойде, ще минат и без него. Grinning

# 95
  • София
Че не беше хубава постъпката на Тото, не беше. Но това се случи веднъж за целия сезон и то под въздействието на алкохол като агресията му беше насочена единствено и само спрямо шефа. За разлика от него, Петров цял сезон демонстрира как се прилага психически тормоз и обиди не към един, а към 99% от хората в къщата. Така че, да, определено предпочитам Тото да остане, незавиимо от избухването му.

# 96
Избухването да му е кусура... Надменността, лъжите... са нещата, които ме карат да не го дишам и да искам да си замине!

# 97
  • Варна
Интересно ми е дали е имало разминаване досега между вота при излизане и този във Фейсбук?

# 98
  • София
Избухването да му е кусура... Надменността, лъжите... са нещата, които ме карат да не го дишам и да искам да си замине!

Ти да не мислиш, че другите там не лъжат за нещата, които казват? Лъжат, естествено, само че не ни натъртват какво са обяснявали. Това изобщо няма как да ми е критерий.
За надменността също не съм съгласна - от преди съм останала с впечатление, че е доста саркастичен човек, така че изразите от рода на "кой е по-по-най" не ги приемам на сериозно.

# 99
  • София

Въпросът е кой ще прави скандалите до петък, ако Шеф си тръгне. Трябва да се разчита само на Миглена.  Whistling

Как кой? Мегз естествено!  Peace

# 100
Съгласна съм напълно с двете мнения на Smile. Покриват се с моето.

Изхвърлянията на Тото ме забавляват, него-също.

# 101
Тото не го бях чувала, но пък ми е симпатичен. Той откровено си каза, че не са му приятни съквартирантите, поне не е лицемерен. Хареса ми в играта със старите български филми - позна заглавията, страхотно отигра ролите. Малцина са неговите набори гледали филми отпреди 40-50 години. Може би наистина е решил да не афишира личния си живот, но се оказа, че от 6 години е с това момиче и искрено се учуди от признанията на Петканови. Тук дори ми се издигна морално.  Laughing А останалите му дърдорения, мисля, че са шеги и пързалки с псевдо-звездите.

Пък и колко да са се напили с Дани. Нали на другия ден казаха, че всичко помнят.  Laughing

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 14:42 от Cafelate

# 102
Кои негови набори? Щото и той малко като кака Енджи ми се струва, че се поподмлАдил...

# 103
Тото изначало показа, че не му дреме особено за тия вътре и за брадърчето, та затова си го почнаха яко с бутонките. ББ веднага посича, ако някой го иронизира или разсъждава самостоятелно. Пък послушковците си кютат и изпълняват. Латерните също са на почит.
И си мисля вече, че пиянската простотия рапъра я поукраси. Мегз и шефа истерясват и додрапаха финал, що и той да не изиграе един бяс. Фалшименто са всички вътре общо взето.

# 104
Кои негови набори? Щото и той малко като кака Енджи ми се струва, че се поподмлАдил...

За разлика от нея, неговите години не са мистерия. Роден е 1991г.

Общи условия

Активация на акаунт