Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 538
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 760
Честита победа на Тото, дано му е на късмет! Представянето му беше разнообразно, понякога дразнещо с типичните за млад човек изхвърляния и лутане в отношението си към другите от "Осанна!" до "Разпни го!", но и ни разсмиваше с кратки етюди, показа умение да се изразява добре, което си е рядкост сред младите, чувствителност и страхотна артистичност. Факт е, че не само 12-13 годишните, но и съквартирантите, и част от нас го харесаха. Надявам се победата му да е за добро.
Браво на Марги, такъв вот е огромно признание за нея като личност. В интерес на истината много малко я показаха  във ВБ, така че може и да не сме прави, че е била скучна. Просто избягваше скандалите (което бих направила и аз, при тая разлика в годините) и поради това не беше в центъра на събитията. Не може да й се отрече, обаче, че не се отказа от никоя мисия и не я заболя нито дясната шия, нито левия прешлен. Е, имаше известно фаворизиране, но и него си е заслужила сама със звездния си статус.
Миглена също си заслужаваше почетното 3 място, доста усилия вложи. Не приемам, обаче, да се счита за пример за подражание на младите хора едно момиче, което някъде по пътя към успеха е загубило себе си. Да, хубаво е да имаш хъс за победа, но не на всяка цена. Другото е обсесия, която, както и да погледнем, си е болестно състояние. Тук я оправдавате, че всички са били против нея, затова се държала така. Не е вярно, те бяха против, защото тя се държеше така и в момента, в който показа що-годе нормално поведение, беше приета. Дано е вярно, че нещо наистина е разбрала, но не съм оптимист. Иска семейство и дете, пожелавам й го и се надявам, да не прати и него за отглеждане при баба му.

Абсолютно подкрепям всяка една дума!
И аз се подписвам,твърдо да !:)

# 2 761
  • София
Мегз ще остане в историята с изпълнението на песен. Grinning Щом харесах виенето на Фики, не е добре работата...

И Галин не ми хареса как рецитира, обаче съм останала с добри впечатления от участието му в "Черешката". Не е от най-умните, но не се е и самозабравил.

# 2 762
  • София
Скрит текст:
Ехо има ли?

Да кажа: Мари_мар, благодаря ти!!!

От понеделник, пак сме на линия - хубав или лош, радвам се че ще има още от любимият ми Биг Брадър.
Колкото и да мрънкаме, винаги го чакаме с нетърпение, гледаме и коментираме ту забавно, ту ожесточено, дори тези които казват, че не го гледат.

И аз съм съгласна с всичко написано от  usmihni_mi_se, и не само за последното мнение, а с всички които всеки път напълно съвпадаха с моето мнение за участниците

# 2 763
Най ми е мъчно за Енджи... Уредила се е да взима луксозни рокли И диаманти под наем, но обувки - не... От както е влезнала разхожда едни и същи Louboutin-ки(от 2012)... И сега, на финала, пак с тях... Да си адреса - ще й изпратя нови за Коледа...

# 2 764
  • out of space

Докато преди 7-8 години имахме Орлин и Део, едни момчета, дето също бяха млади, но не обидиха и се държаха добре, сега имаме пияни рапъри-господи и нацисти.... Дистанционното не ми е решение.

Олелеее, алеле! Наркоман ще даваш за пример! Браво бе жена Fearful

# 2 765
В момента съквартирантите са на участие на Фики.Енджи е качила клипче в историята на профила си в инстаграм.

# 2 766
  • София
Снощи ми се спеше, та сега да се изкажа.Пълен провал, нагласена работа.Този самонадеян палячо,освен че и лежеше по диваните, пиеше и пушеше не показа нищо друго...а,показа -репчеше се на шефа и му налиташе на бой. "Достоен" победител и модел за подражание.Даде, добър пример на фенската му тийн  маса-алкохол,цигари,агресия това е формулата за успех и ВИП. Марги Хранова е истинският ВИП победител.

# 2 767
Аз пък точно обратното- радвам се, че Тото спечели. Видяхме един млад човек с грешките му и хубавите му черти.  На Хранова тази награда не и нужна. Тя беше на курорт. И за това, че три месеца папка, спа и се пази от всякакви преракания да й дадат и приза ли? Честито на Тото!❤️

# 2 768
Най ми е мъчно за Енджи... Уредила се е да взима луксозни рокли И диаманти под наем, но обувки - не... От както е влезнала разхожда едни и същи Louboutin-ки(от 2012)... И сега, на финала, пак с тях... Да си адреса - ще й изпратя нови за Коледа...

Цуни, ти ли си....що не каза бе, човек?
Joy

# 2 769

След Сашето, ми беше все тая коя е любимата звИзда на ББ Wink

Но поне не ни на тресе  Пеньо Joy

# 2 770
  • Бургас
Аз пък точно обратното- радвам се, че Тото спечели. Видяхме един млад човек с грешките му и хубавите му черти.  На Хранова тази награда не и нужна. Тя беше на курорт. И за това, че три месеца папка, спа и се пази от всякакви преракания да й дадат и приза ли? Честито на Тото!❤️
Подкрепям това мнение. Party

# 2 771

Цуни, ти ли си....що не каза бе, човек?
Joy

Щото ще искаш да те водя на ДУБАЙ, на ГЪРЦИЯ... Не всички, които влизат във Вип Брадър, взимат хонорар...

# 2 772
  • Бургас

След Сашето, ми беше все тая коя е любимата звИзда на ББ Wink

Но поне не ни на тресе  Пеньо Joy
Ох,тОЯ  Пеньо още помня как Панайот го правеше мармалад,тогава доста се смях с тях Laughing

# 2 773
Да видим сега в понеделник с кои хубостници ще ми зарадват. Ще има нова тема предполагам.

# 2 774
  • гр.София
У дома всички бяхме за Тото.  И само един от нас е " 12 годишна пикла",  която, разбира се, не е пращала смс-си
Аз си имам любима певица от старото поколение и тя се казва Маргарита Хранова. Но присъствието й там ми беше нелепо и необяснимо. Все пак, радвам се, че стигна до финала.
За друго влязох. Явно тези, дето питат, кой е тоя Тото, не следят българската музика. Аз слушам И БГ радио и знаех, кой е Тото.  А Скандау взеха приза за бг група на Наградите на бг радио това лято.
Сега, въпрос на вкус, кой ги приема и кой не.
Пп. Жени Калканджиева тъпо го подкрепяше-тя основно го оправдаваше.  Защо я канят тази жена, като не я бива да говори?
Докато Илияна Раева беше страхотен защитник!

Общи условия

Активация на акаунт