Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 381
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
Ако има мъжки дуел, а ратай не е Яни или Калоян - почти сигурно е, че Калоян ще го изберат за дуелист. Най-крехък е.

# 286
  • София
Според мен подкрепа би било да опита някак да накара другите да работят, не да бездейства и да ѝ се подиграва, заедно с тях. Но, как ще се цепи от стадото той. Wink Та, никаква подкрепа не видях.
Кога е бездействал? Аз такова нещо не съм видяла.  Rolling Eyes

# 287
Анкетата я махнах без да искам, пак. Моля за извинение! Опцията "премахни анкета"  е над "публикувай отговор" и не ми дава време да реагирам и да натисна отказ, системата я трие след по-малко от секунда. Съжалявам, ако кажете, да пусна обратна? Ако пускам, с колко опции да бъде - кои участници не бихте искали да спечелят формата? Питам, защото тези, които аз примерно не искам, са много. 😂

А Калоян аз не го подценявам толкова, като Ленчето. Може пък да победи Гинчев ли когото и да е на дуел, не се знае. А как ще се радвам, ако се случи!!! Дано!
Ленчето ще е пълна глупачка, ако направи мъжки дуел, де. Абсолютна патка.

Рейна, сам каза Гинчев, че никак не им се работи. А като правеха парника и Дарина се опита да им каже, че наклонът на покрива е малък, защо не ѝ обърна внимание? Даже май влезе в тона на Станко с подигравателното - "ти ли ще ни кажеш, направи си го сама, като много знаеш" ..  Нали е строител, не може да не го знае това. А зле свършената работа е  същото като несвършената, задачата не е  изпълнена. Както и да е, да видим момичетата дали са оправили наклона, че малко ме съмнява. Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 14:20 от Ензим Бéндер

# 288
  • София
А, за парника съм съгласна. И аз не разбрах как и защо го объркаха така. Но като че ли само Станислав се изрепчи на Дарина, че не разбира.  Thinking

# 289
  • София
Леле отварям и гледам 60 нови отговора и се кефя, а то половината са молби за спойлера. 😄

Рая, Рейна, ще си тънем в неведение почти единствени в темата хехе

Тръпна в очакване да видя Иван и Андрей каква хрумка пък сега са замислили за "наказание". Двойният аршин винаги е играел при тях, защо се учудвате. 😝

# 290
  • София
Това е идеята.  Laughing
И аз нямам търпение да видя какво е наказанието.  Blush

# 291
Рейна, може би си права, че само Станко ѝ се изрепчи, но Гинчев можеше да се постарае просто. Могъл е, ама не е искАл, нали. 😂
И аз тръпна в очакване на наказанието, което щяло да съсипе Ленчето - тя хълцайки казва, че е съсипана или нещо подобно. 😂 Досега имаше сълзи само за закланите животни, сега малко разнообразие. 😂

# 292
Гинчев и Станислав в началото с охота, на шега, с ирония се увъртаха около Дарина, беше забавно дори. Но бързо усетиха, че тя за нищо не става и играта загрубя. В случая тя беше права, като никога, ама с умрелия тон, и вечното мрънкане подозирам и аз щях да се оръбя така.
А как хладнокръвно излъга, че не стигнал плата за пердетата  Shocked Това жена на 50 +,  е можеш ли да си зад гърба на такова чудо? Аз не бих. Въобще нейното ратайство се оказва май един преломен момент, да видим и тази гладна седмица как ще преживеят

# 293
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Благодаря на момичетата за спойлерите,сега ще пиша и аз,на свой ред.

Франческа - пълно падение.Въобще не е това,за което се представяше/показваше в началото,а ми беше един от фаворитите.Не мисля,че деградира покрай Елена - по-скоро започна да бъде себе си.
Има нарушаване на правилата и двете кокошки си заслужават наказанието.Франческа била добър човек  Joy Мноого й личи наистина,особено в отношението й към Дарина и Гинчев.

За Елена - симпатична ми е покрай каузата за щаденето на животни,която подкрепям със сърце и душа,симпатична ми е с това,че обича животните повече от хората.Интригите,схемите и лошото отношение към групата ме кара да не я подкрепям за финал.

# 294
Гинчев и Станислав в началото с охота, на шега, с ирония се увъртаха около Дарина, беше забавно дори. Но бързо усетиха, че тя за нищо не става и играта загрубя. В случая тя беше права, като никога, ама с умрелия тон, и вечното мрънкане подозирам и аз щях да се оръбя така.
А как хладнокръвно излъга, че не стигнал плата за пердетата  Shocked Това жена на 50 +,  е можеш ли да си зад гърба на такова чудо? Аз не бих. Въобще нейното ратайство се оказва май един преломен момент, да видим и тази гладна седмица как ще преживеят

Това е адвокат. Какво очакваш?!  Wink Wink

# 295
Ами, това е, някои хора се чудят на жестокото отношение на фермерите към Дарина, а и в темата хора споделят, че не биха я послушали заради умрелия ѝ тон - т.е. заради нея самата, дори и да е права.....
За пердетата беше опит да ги защити, че са си оставили ръцете, адвокат е, да, личи си. Simple Smile Тя, понеже е много организирана, та затова до пердетата не е сколасала да стигне, та да знае, че плат има. Но не е виновна само тя, а всички, ще си търпят последствията от простотията.

# 296
А къде беше тоя плат, че никоя не го видя преди това??

# 297
  • Варна
Леле отварям и гледам 60 нови отговора и се кефя, а то половината са молби за спойлера. 😄

Бройте мЪ и мен. И аз искам да си тъна в неведение. Колкото и любопитно да ми е, предпочитам на лични съобщения да получавам покани за срещи, адреси, телефонни номера и т.н. Не ми е чак толкова жизнено важна комбинацията на четири имена. Simple Smile Както казва Яни: "Абе да сме живи и здрави, останалото..."

Искам да ви попитам и честно си отговорете... дреме ли ви наистина кой ще стигне до финал!? Особено след режисираните циркове, които ни разиграха тук.... (под тук имах предвид формата, а не темата)

# 298
  • ново
А къде беше тоя плат, че никоя не го видя преди това??
Те не са казвали, че плата не стига, това Дарина си го измисли за опраедание пред Бети.

# 299
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен ми е все тази кой ще е на финал,но си имам фаворит и искам това момче,което показа уважение и труд - Калоян,да спечели.
Кой друг заслужава?
Жените - евентуално и само Марина,от мъжете,като глобално представяне без изцепки - Калоян и Алек.
Гечо,Гинчев,Станислав - мрънкалници,арогантни,жената е за слугуване.А пък Яни,кое да му харесвам - притичва от една жена на друга,където му е най-изгодно на момента,искаше да краде яйца,за да си ги яде тайничко сам,искаше да се скатава за работа и най-нахално се опита да завлече и Калоян..

Общи условия

Активация на акаунт