Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 412
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 300
А къде беше тоя плат, че никоя не го видя преди това??
Те не са казвали, че плата не стига, това Дарина си го измисли за опраедание пред Бети.

Да, а Марина се опули по нейния си начин и каза, че не е вярно  Mr. Green Ама защо тогава така нескопосано ги бяха направили? Няма никаква логика, освен ако не е отново саботаж. Но това беше задача на Марина, не е в нейн стил   newsm78 Просто всички бяха против Дарина

# 301
Финалистите ги знам, който иска да знае кои са да ми пишат на ЛС.

# 302
Да помоля и аз за спойлера...
Искам и аз.
И на мен, моля.

# 303
Това е досадно вече, всеки втори пост се моли едно и също. Егати спама....

# 304
Ами, именно, Рая, бяха решили да я смачкат, да ѝ покажат, че за нищо не става. Но кой ще страда повече - Дарина, защото управлението ѝ е пълен провал (на нея за храната не ѝ пука много), или всички останали? Wink

# 305
Ами, именно, Рая, бяха решили да я смачкат, да ѝ покажат, че за нищо не става. Но кой ще страда повече - Дарина, защото управлението ѝ е пълен провал (на нея за храната не ѝ пука много), или всички останали? Wink
Бих рискувала една седмица, но нека се види тая женица корко и е мозъка, опита, мениджърските умения. Алек, например, без никакви такива претенции се справи страхотно

# 306
А къде беше тоя плат, че никоя не го видя преди това??
Те не са казвали, че плата не стига, това Дарина си го измисли за опраедание пред Бети.

Да, а Марина се опули по нейния си начин и каза, че не е вярно  Mr. Green Ама защо тогава така нескопосано ги бяха направили? Няма никаква логика, освен ако не е отново саботаж. Но това беше задача на Марина, не е в нейн стил   newsm78 Просто всички бяха против Дарина
Нескопосно беше едно перде, доста криво, другите бяха горе доло.
Не мисля че беше саботаж това.
Чисто и просто Марина не успя да смогне сама и с пердета и с възглавнички. А тя ши почти през цялото време, но сама.
Щото Дарина беше сложила и себе си в тази задача, но не докосна иглата.
И беше и по лесно да излъже Бети накисвайки че така са и казали че не стига плат отколкото да каже че не се е включила.
А плата , останалия доста плат беше на леглото и Бети го видя.
Дарина даже не го беше видяла че е под носа и, започна да мънка" ами те така ми казаха"
Така че айде да сме честни , не всичко беше саботаж. Дарето си беше гола вода

# 307
Искам да ви попитам и честно си отговорете... дреме ли ви наистина кой ще стигне до финал!? Особено след режисираните циркове, които ни разиграха тук.... (под тук имах предвид формата, а не темата)

На мен не ми дреме, но и нямам нищо против да знам кои са финалистите. Не ми дреме, защото този сезон се оказа много особен. За първи път си останах с първоначалните впечатления за отсъствие на любими или отявлено неприятни участници. Очаквах нещата да се избистрят и да се оформят поне тези две групи, но не. Хората, към които изпитвах повече симпатии, в края на краищата ми отмиляха, а пък тези, които не ми бяха много симпатични, си останаха на това положение и сега горе-долу всички са ми на едно ниво. По-лесно се гледа така. Съжалявам само за Франческа. Харесвах я, но вече не.

# 308
Че Дарина е гола вода, е ясно, но и другите много се изложиха, включително Марина с "арт перденцето" , както го нарече Дарето.  Mr. Green Мен би ме било срам да закача такова перде, по-добре никакво. Гледам, че Яни прави нови пердета, сигурно не е имало изобщо в мъжката юрта. А в женската всичките трябваше да се дооправят, не бяха набрани равномерно. Не е виновна само Марина, разбира се, а и тези, които уж са ѝ помагали, сред които е трябвало да бъде и Дарина, но къде ти... Гледам, че и възглавнички шиеше някой от мъжете вчера, не знам...
Сега да видим каква ще е седмицата на Ленчето, дето ще я санкционират, горката. Mr. Green Само да не я детронират.  Mr. Green
Хрумна ми нещо - за наказание може да накарат Ленчето сама да заколи животно.  hahaha

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 17:26 от Ензим Бéндер

# 309
Леле отварям и гледам 60 нови отговора и се кефя, а то половината са молби за спойлера. 😄

Рая, Рейна, ще си тънем в неведение почти единствени в темата хехе

моите бяха 99 +  Mr. Green  , ама и аз не искам да знам финалистите, така или иначе И/А и сие финалиста не са скалъпили още  Crazy
Аз си мисля, че ще санкционират Елена и Фарнческа, защото не за пръв път "планираха". Дори вчера казаха, че са предупредили, нищо чудно заради това Елена да извика Валерия да вкара и нея. Божито и Дарина също кроиха планове, но еднократно и не за ратаи.
А това, дето показаха епизода с Елена и Владо Николов не ме учуди - на преден дуел бяха показвали доста зли коментари по повод Ивона, точно преди дуела и. Да чуеш такива мили думи преди "битка" няма как да не повлияе на психиката на човек.

# 310
  • София
Неделя гледах само края, можете ли да кажете накратко какво е било това видео с Елена и Владо Николов?

# 311

Хрумна ми нещо - за наказание може да накарат Ленчето сама да заколи животно.  hahaha
Грубичко го раздаваш Wink

# 312
Неделя гледах само края, можете ли да кажете накратко какво е било това видео с Елена и Владо Николов?
http://fermata.btv.bg/video/videos/elena-kam-vlado-doshli-sme-va … -kato-altavi.html
След 30 секунда.

# 313
  • София
http://fermata.btv.bg/video/videos/elena-kam-vlado-doshli-sme-va … -kato-altavi.html
След 30 секунда.

Благодаря.  bouquet

# 314

Грубичко го раздаваш Wink
Е, що, нали трябва да нахрани с нещо този гладен и изстрадал народ там. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт