Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 462
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
ЗА Елена ще се погрижи или драгия зрител, или другите фермери. Тя току що се прости със 100 000лв.категорично.
Абсолютно.И тя го осъзнава.

Тя затова и се разрева. Ние тука обаче ще се правим на солистите на детска изпълнителна група от детска градина "Мечо Пух"... и все едно нищо не сме разбрали...

# 376
Значи когато се обсъжда нарочно изгубване на дуел, предаварително избиране на фермер на седмицата, предварително избиране на ратаи и предварително избиране на първи дуелист схема няма. Когато фермера на седмицата обсъжда с приближените си кои да направи ратаи схема има. Това е логиката на Иван и Андрей.
Фактически наказаха всички жени. Нямаше никакво наказание за Елена. Дори я улесниха защото така или иначе според мен щеше да направи женски дуел (не й вярвам на приказките за Гинчев).
Не разбрах с какво нарушението на Елена е по-страшно от такива ставали и в този сезон и в минали. Важното в случая е ,че поредната жена вътре я очерниха за да може онези във фейсбук с кеф да си излеят цялата простотия и комплексарщина върху момичето. Предполагам това е търсения ефект от опосумите.

# 377
За да бъдем точни и Калоян не разбра обясненията на Яни. Не обвинявам блондитата , не са се срещали с термините греда, рамо... виновен е учителя.
Имаше една готина закачка на най-различни винтове и болтове мъжете знаят всяко име , а за жените всичко е - болт!
Луда сценка , Фр яхна метлата , Гинчев кефи .

# 378
Оххх, меслех, че седмицата на Дарина ще е комедия, тя беше трагедия. Комедия ще е тази седмица.

Франческа-"Аз съм честен човек, но понякога е много трудно"

# 379
Франческа много яко го нареди.

# 380
Защо не му пуснаха на Гинчев да ги чуе двете кукумявки?
Страшни боклуци!

# 381
Франческа е много права в случая. Няма друго предаване в което жените да са толкова унижавани колкото тук.

# 382
  • на село
Обаче това прегоряло сладко- голямо ядене, всеки грабнал по един буркан и набива Smiley

И ратайките са най- добре, няма нерви, няма викове и дразнене, гледат си животните / те си мълчат/, спокойствие .

# 383
  • Разпиляна във въображението
Алек къде е?

# 384
Франческа да спре да вряка щото тя се изложи повече и от Гинчев.
Бесни са че ще трябва да работят.
Какво набърка та жена му, та детето му.

# 385
  • София
Много е лошо да не си владееш нервите. Франческа започна да не й изнася Гинчев и го нахули, а досега му ходи по дупарата.

pandaanie, няма друго предаване, в което жените така да се излагат. От 9 кладенеца вода вадиш, за да оправдаеш всяка една жена, дори Елена сега е онеправдана за теб. Ми зле са, без Марина. Аз също искам жена-победител, но освен Марина, няма шанс.

Виолета и Валерия поне бачкат, опитват, това не може да им се отрече.

# 386
Що бе, аз го разбрах Яни, слагаш 2 платна отстрани и разликата в средата остава за прозорец.
Слушайте сега виШа математика-женска

# 387
  • София
Tary аз как го разбрах? Елементарно нещо им обясни.

# 388
  • София
Що бе, аз го разбрах Яни, слагаш 2 платна отстрани и разликата в средата остава за прозорец,

Елементарно го обясни, да.

# 389
  • Буркина Фасо
те (момите) май си мислеха да изрязват дупки за прозорци. щяха да се пенсионират там  Laughing

айде подмазването започна. Елена е фермер , но Гечо ще командва.

Общи условия

Активация на акаунт