Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 429
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 420
  • гр.София
 Стана Искрено и лично. Мъжът е Мустафа.
Шегувам се, просто много шуро-баджанашко ми стана.
ПП. Спрете се, бе, не мога да публикувам от нови мнения:)

# 421

Да много е яко да ми се преувеличават думите. Би ли ми отговорила логично по какъв начин пращането на две жени ратайки наказва Елена за схемите които уж била въртяла?
наказанието е косвено - няма да има възможност да излъчи мъж за дуелист.
Е наказанията по пол ли ще са? Ако примерно Гечо нещо сгафи наказанието му автоматично ще важи за всички мъже, а всички жени ще са спасени един вид? В това няма логика.
Отделно само преди 2 дни във видеото което пуснаха на разговора между Елена и Владо Николов тя заяви, че ако не пратиш представители от твоя пол на дуел докато си фермер на седмицата значи си пълен идиот. Така, че не виждам никакво наказание.

# 422
Симеон баскетболиста имаше мечта да направи мандра, даже му викаха Мони мандрата.
Дано не се е забъркал с това социално зло, че аз го харесвах. Лежеше, работеше , но в дуелите се концентрираше на  макс. Тогава разбрах какво е концентрация, направо се променяше.
 Ама щом е упражнявала доене , може да е той. Ще страдам . Sleepy

# 423

Да много е яко да ми се преувеличават думите. Би ли ми отговорила логично по какъв начин пращането на две жени ратайки наказва Елена за схемите които уж била въртяла?
Ха те така я наказаха че повече няма накъде.
Наказанието и беше измъкването на така мечтаните парички.Дори и да се добере до финал няма да спечели нито вота на зрителите нитона фермерите.Така си мизерува два месеца.
Мноого добре даже я наказаха Елена.
Тя и затова рева.

# 424
Еееее, най-накрая, откога чакам и дочаках една жена да каже на други жени "Да се обединим, да работим, да не мрънкаме"
Каза го най-малката! С това само изречение спечели моето уважение!

Вече стават абсурдни обвиненията в сексизъм и световна, регионална и фермерска конспирация срещу женския пол! Hands V

Hands V Ти очакваш да ги накажат като в детска градина? "Наказват ги" стратегически, като им променят стратегията. Пояснявам:
Тяхната стратегия започва от уговарянето на Ивона, да направи фермер Елена.
Елена прави ратай Франческа и Гинчев, който ще е дуелист.
Франческа обработва Гинчев да я посочи за Фермер.
Резултат-осигуряват си две сигурни седмици.
На този принцип могат да продължат, Франческа прави Елена ратай и още един мъж, който да е и дуелист и т.н, за тази цел са им нужни хора, които да ги харесват и те започнаха да ги обработват от рано. Франческа-Гинчев, Елена-Яни и т.н.
До края не остава много, така, че имат шанс, не и двете или пък трите, задругата беше И+Ф+Е.

Ако преувеличавам думите ти, то е защото толкова яростно и настойчиво ни убеждаваш в конспирация с/у жените и сексизъм, а аз толкова пъти се опитах да я видя, пък не можах, но еднакво гледаме, но различно виждаме. Аз н
Нямам за цел да те убеждавам, надявам се и ти нямаш такава цел, водим си диалог просто. Hands V

# 425
  • Буркина Фасо
Е наказанията по пол ли ще са? Ако примерно Гечо нещо сгафи наказанието му автоматично ще важи за всички мъже, а всички жени ще са спасени един вид? В това няма логика.
Отделно само преди 2 дни във видеото което пуснаха на разговора между Елена и Владо Николов тя заяви, че ако не пратиш представители от твоя пол на дуел докато си фермер на седмицата значи си пълен идиот. Така, че не виждам никакво наказание.
[/quote]
наказанията не са по пол. това беше заговор между фермер и участник. това е нарушението. и заговорът беше кои да бъдат избрани за ратаи и после мъжа да бъде първи дуелист. наказанието на продуцентите е да не се сбъдне този ЖЕНСКИ заговор.
това е чист сексизъм  hahaha

# 426
И аз благодаря на Нианта, за търпението, с което ни написа обяснението!
И сега ако има не разбрали, не е истина вече
И лека нощ
П.П. На излизане видях промото за утре, ми то Янко и Вила в едно легло, се натискат... Утре ще има пак цветни коментари, така се очертава

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 23:28 от *Mira*

# 427
# 428
  • Вестерос
Сега искаме анкета-кой е мъжа подготвял Елена Grinning
Симо мандрата 💯 С Нора си мяза външно Елена.

# 429
  • Essen
Нещо ми се изгуби схемата на Алек и Вал...да не си започнаха индивидуалната игра вече ?

# 430
Аз залагам на Жорко или майора.  tooth
Майтапя се разбира се, но не можах да се сдържа.  Embarassed
След тези гръмки анонси и закани на опосумите очаквах някакво по-друго наказание, пък то пак женски дуел и ще се чисти конкуренцията на Ленче и Франческа.  Rolling Eyes Дарина е пътник, това е ясно.
Елена 100 000-те хиляди няма да спечели, но поне един Оскар за главна женска роля да ѝ връчат.

# 431
Такаа ето го и разбора за днешния епизод.

Както казах - продукцията се заяде, защото ФЕРМЕРЪТ поиска съвет от ДВАМА ФЕРМЕРИ, в който съвет участва Франческа заедно с Гинчев - евентуалното му отпадане и Франческа пак фермер и така менкане до финала. Божидара - Дарина двама ратаи, които бяха общи врагове на Ивона и ето, че планът им подейства - точно седмица по-късно тя напусна.

Не виждам какво е лошото да искаш да спечелиш пари чрез схеми?! Какво му е неморалното, това е игра - или я играеш като хората, или отпадаш. Не случайно сега сме вторник, а сме на 30тата страница - интереса към Елена досега е бил най-голям и може би ще си остане като такъв. Факт, е че тяхната схема не се получи, но не можем да отречем как хитро и нежно Елена изглади нещата за момента с викането си на Гечо като помощник - това за мен е изкусен и на високо ниво манипулатор, В КОЕТО НЯМА НИЩО ЛОШО.

Горката Франческа - лъже и маже, но спора с Гинчев тя беше права, няма какво да си кривим душата. Гинчев като лелка гледа всички момичета и ги ненавижда как са хванали нещо тежко и го носят, защото според Гинчевец примерно не се държало така - да именно, заяжда се за най-малкото. Сълзите на Елена - според мен не бяха от яд, че изтърва 100 000 лева, просто наистина искаше да избере Гинчев за втори дуелист и евентуално да отпадне/малко трудно според мен/. И не знам защо й вярвам, че не е влязла за парите.

Русите момичета най-добре си бачкат, как пък никой не спомена творенията на мъжете в градината?  Елена има правилна преценка и наистина според мен божа работа да се справят с всички задачи.

# 432
  • Essen
Според мен Елена е за наградите "Златната Малинка", а не за Оскар .

# 433
И не знам защо й вярвам, че не е влязла за парите.
Да, бе да! Сигурно затова месец и половина преди да влезе е тренирала рязане на дъски, коване на пирони, сечене на дърва и кой знае още какво. Естествено, че заради парите е влязла. То пък кой ли не е?  Thinking

Според мен Елена е за наградите "Златната Малинка", а не за Оскар .
А, що? Виж как хубаво си изигра сценката с монолога.

# 434
Аз залагам на Жорко или майора.  tooth
Майтапя се разбира се, но не можах да се сдържа.  Embarassed
След тези гръмки анонси и закани на опосумите очаквах някакво по-друго наказание, пък то пак женски дуел и ще се чисти конкуренцията на Ленче и Франческа.  Rolling Eyes Дарина е пътник, това е ясно.
Елена 100 000-те хиляди няма да спечели, но поне един Оскар за главна женска роля да ѝ връчат.

Точно това имам в предвид и аз. Това, че са обсъждали да пратят Иван на дуел не означава, че Елена точно това е щяла да направи. Тя не е глупава. Абсолютно нищо не печели от един мъжки дуел. При женски дуел отстранява пряка конкуренция и си увеличава шанса да е една от двете жени на финал. Опосумите по скоро й правят услуга.

Общи условия

Активация на акаунт