Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 126
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Защото през цялото време смята и премисля към кого да се присламчи, за да продължи по-напред в предаването и настройваше много тънко хората един срещу друг, понякога чрез чисто откровени лъжи /случката с Алек и Валерия/.

# 871
благодаря, защото снощи като я гледах ,такава студено изражение , без никаква емоция за случващото се , и аз се зачудих дали не съм се поддала на разсъжденията на фермерите, а тя да е невинна  newsm78

# 872
  • Буркина Фасо
мараба фермерки  bouquet
някоя прокудена от вас участничка има ли ? трябва да си надграждам фермата.  hahaha

# 873
Ако Дарина бие Франческа, можеш да си я вземеш.
Франческа според мен също предаде Елена. Прехвърли ѝ цялата вина, обвини я, че тя я е подвела и си изчисти имиджа пред Гинчев и другите, за сметка на доскорошната си приятелка. Сега какво се тръшка, че отива на дуел, срещу Дарина е все пак, не срещу блондитата. Малко зор да си даде и би трябвало да я бие. Мама Дари, болна или не, доста се поизтощи тия дни, а и според мен иска да си ходи вече.
Аз друго не разбирам. Казвате на Елена някой от предишните сезони ѝ бил направил схема. Ама как така? То този някой от къде ще знае предварително срещу какви хора ще играе Елена? Какво точно се визира под израза "направил схема"? Аз за първи път гледам формата, някои неща си ги изяснявам в движение, но не разбирам как може предварително да си изготвиш/да ти изготвят схема, без да се познават хората вътре. Някой ще обясни ли?

# 874
  • Буркина Фасо
Не вярвам на франческа. Тя също кроеше пъклен план, а сега твърди, че Елена е виновна за всичко, а тя просто се е подвела. Но ние имаме очи и виждаме, че има и черно и бяло..
всички кроят планове. само че някой не ги споделят.

Laughing

Да видим довечера защо Бети ще яхне метлата .
просто няма повод да не я яхне.  Joy

# 875
# 876
Фермерът на седмицата няма право да обсъжда с друг участник избора си на ратаи и на дуелист. Пишело го на 8-ма страница от Правилника на Фермата. Веднъж получила предупреждение от продукцията, но продължила да схемаджийства и я "наказаха".
а след това тя го обсъди с всички.. ooooh!

Аз не съм толкова учудена, че не отговарят на историческите въпроси, но бях втрещена от 1!! верен отговор на гатанките!

# 877

И аз мисля, че за това му се натиска.

За жалост, Яни има нужда да бъде забелязан от нежния пол и лесно ще ѝ падне в лапите. Голям е добряк, а те най-много страдат.

И пак не ми е ясно, от какъв зор Елен се натисна на Яни да вземе точно нея на ездата...?

# 878
  • Буркина Фасо

И пак не ми е ясно, от какъв зор Елен се натисна на Яни да вземе точно нея на ездата...?
тя обича да язди кон и го е правила. вдигна си ръката когато попитаха Яни кой ще избере. това може би е допринесло за избора на Яни, а и другите не бяха против.  мен ако ме питаха бих предложил наградата на друг. не яздя кон и нямам намерение да го правя. не ми допада.

# 879
Франческа ме разочарова все повече и повече. Как си "изми" ръцете с Елена, а тя ни лук яла, ни лук мирисала. Това ми е адски долно и въобще не вярвам Елена да я е манипулирала чак до такава степен. Въобще не ми изглежда като изкусен манипулатор, премислящ всичките си ходове с неадекватното си поведение като фермер на седмицата.

# 880
  • Варна
Не вярвам на франческа. Тя също кроеше пъклен план, а сега твърди, че Елена е виновна за всичко, а тя просто се е подвела. Но ние имаме очи и виждаме, че има и черно и бяло..
всички кроят планове. само че някой не ги споделят.

Laughing

Да видим довечера защо Бети ще яхне метлата .
просто няма повод да не я яхне.  Joy

Бетито много ме спича и мен самата само като я гледам с какъв поглед подхожда към изпълнението на всяка една заръка. Напомня ми на смесица от два култови образа на мистър Тери Пратчет. Нещо средно между вещиците баба Вихронрав и леля Ог с нейния едноок котарак Грибо, който когато му доскучее и ходи да тероризира разни вълци, бикове, кучета... гавраджия голЕм. Предполагам ще се разлюти я заради лятната кухня, я заради вълната. Те чепкането на вълна май съвсем отписаха, двете В-та много пот и пръсти хвърлиха, браво на момичетата... но нещо... само на мен ли ми се струва, че прекалено много я затвориха тая лятна кухня... що плоскости наковаха, тук там по някой процеп, наречен прозорец оставиха. Като в пещера ще им бъде, почти денонощно ще са на лампа ако трябва една проста леща да изчистят не ги виждам.

Edit: А и другото, което се сещам, че може да изкритикува. Наклонът на марулките аз лично не бих го направила баш така, че като лисне някой дъжд и да ми наводнява растенийцата в съседство. То вЕрно по-удобно си е да не газиш между редовете и по-високия край да е от външния край, ама я се замисли тая всичката вода на къде насочваш с тоя по-нисък наклон откъм другите растения. Хубаво, че попреминава дъждовния сезон, иначе в блато можеха да си превърнат цялата градинка. Grinning

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 19:25 от Spirit Crusher

# 881
Не вярвам да е заради лятната кухня. Simple Smile За нещо друго ще е според мен. КоминЯ не са довършили, вълната - я изчепкали, я - не. Но, да видим. Simple Smile

# 882
Според мен нищо няма да е свършено както трябва , освен юфката  и най вероятно това е ядосало Бети.

# 883
  • Варна
Ензим, да видим наистина какво ще каже профито Бети. Ние тука само си балалайстваме и се правим, че разбираме от нещата. Grinning ognob обаче много правилно изкоментира, че Бети все има повод да яхне метлата, само трябва да си го потърси повода ако и се приязди метла, виж нейният мУж по снисходителен го раздава, той по прощава дребни грешчици.

# 884

тя обича да язди кон и го е правила. вдигна си ръката когато попитаха Яни кой ще избере. това може би е допринесло за избора на Яни, а и другите не бяха против.  мен ако ме питаха бих предложил наградата на друг. не яздя кон и нямам намерение да го правя. не ми допада.

И аз се чудя защо не оредотстъпи реда си Яни като не може и го е страх

Общи условия

Активация на акаунт