Рим - 18 тема

• 95 442
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Гражданин на света
....Баните на Калакала ме изненадаха приятно - раздаваха 3д очила, илюстриращи как са изглеждали преди. Има ли такива за Форума и Палатина? Ако да, ще ги посетя отново, че преди години нямаше такива екстри и ще ми е интересно.
[/quote]

Привет отново на всички  bouquet Чета, записвам, чета, трия и тотално  Shocked прочитайки последната страница отново имам питане  Joy за тези бани на Каракала, може ли малко повече инфо? Тръгнах от линка на първата страница да разглеждам за билети и пак се обърках, има няколко варианта веднъж някакъв билет от 10 евро после има нещо което аз доколкото разбирам е с 3д за още 8 евро newsm78 кой билет трябва да взема, или може би както при Колизеума и двата?

# 406
  • София
Честно казано можете и сами да се организирате ,сега сметнах на нас самолет,трансфер и хотел със закуска на човек в момента ни излиза 230 лв за три нощувки.

# 407
  • Пловдив
Честно казано можете и сами да се организирате ,сега сметнах на нас самолет,трансфер и хотел със закуска на човек в момента ни излиза 230 лв за три нощувки.
Ееее,то това е страхотно  Peace

# 408
  • София
Ееее,то това е страхотно  Peace
Толкова ни излезе и на нас, като включвам и някой сувенир и по един парцал за спомен. 😀 Гледах сега Райън за началото на май, има  евтини билети. Само за трансфер ви взимат 18, той е най-много 9. Отделно да се влачиш в група не си е работа. Момичетата тук поддържат страхотна тема, изчетох ги, направих програма и напред - кеф ти църква, кеф ти похапване, кеф ти шляене.

# 409
И при нас цената беше подобна, като си избрахме много хубав 4 звезден хотел на улица via nazionale - Eurostars international palace, препоръчвам го!

# 410
Здравейте, момичета. Взехме си билети от сега за август, за Рим- летище Чампино. За първи път ще ходим там и ще бъда много благодарна ако някой ми изпрати информация как да си организираме времето, за да видим максимално много. Ще кацнем в 7:35 на летището на 14.08, а обратният ни полет е в 8:00 на 17.08. Имам много време и ще започна да чета темите назад, но ще се радвам все пак ако някой се отзове с конкретна информация, за да оползотворим времето си на макс. Ще бъда благодарна и да ме насочите към хотел за да може да изберем и да си запазим отсега, докато още има избор. Ще бъдем 4 човека. Благодаря много. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 411
  • Пловдив
И при нас цената беше подобна, като си избрахме много хубав 4 звезден хотел на улица via nazionale - Eurostars international palace, препоръчвам го!
в нач. на юни за две нощувки ми излиза 770лв  Laughing Иначе билетите са по 20Е.

# 412
  • Монтана
Здравейте,
вчера се прибрахме от Рим.Благодарение на тази тема бях събрала много полезна информация и всичко премина много добре.Рим е доста добре устроен и всеки би се справил.Рим е невероятен.Пожелавам на всеки да  посети Рим

# 413
Зависи в кой сезон се ходи. На нас само спането ни е 700 лв (4 нощувки) и то в най-обикновен хотел за началото на юни. А билетите отделно за 200 лв. Да не говорим за храна, посещение на забележителности и по някои и друг сувенир.

# 414
  • Пловдив
И за мен Рим си е скъпа дестинация  Confused

# 415
Не може ли направо да пишете името на хотела, от който сте доволни?

# 416
  • София
Направо пиша, макар че е в пряка пред входа на непрепоръчваната Термини. Като за първи полет в чужбина решихме да не рискуваме с ранния трансфер. А и без това се прибирахме само да спим. Чисто и приятно, много любезна домакиня, удобно за разходки. Само за Ватикана взехме метрото, и то е на една крачка.  67 E за четирима с всички такси.

https://www.booking.com/hotel/it/rossana-guest-house.html

# 417
Момичета,може ли мнение за тая оферта...https://grabo.bg/v-rim-prez-mai-0h653
с доплащанията и без Ватикана сумата отива на 460лв.

За мен лично като цена за периода, в който ще ходите е много добра. По всяка вероятност хотелът няма да е много хубав, но за това е евтино. Ватиканските музеи може да ги посетите самостоятелно, ще ви излезе на половин цена.
Април, май и юни са много скъпи хотелите, изобщо няма сравнение със зимата. Търсила съм и съм ходила и знам, единият път за юни месец ми идваше да се разплача от цени.
Предполагам, че агенцията няма да даде информация за хотела, но все пак питай и ако ти кажат дай тук да го видим дали става.

Самостоятелно, ако сега купите билети 31.05 до 03.06 е 46.50 евро, хотелът на йованка 469 лева, двойна стая пак до Термини. Ако сте двама човека излиза по-евтино.

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 17:32 от Lady Vengeance

# 418
Здравейте, момичета. Взехме си билети от сега за август, за Рим- летище Чампино. За първи път ще ходим там и ще бъда много благодарна ако някой ми изпрати информация как да си организираме времето, за да видим максимално много. Ще кацнем в 7:35 на летището на 14.08, а обратният ни полет е в 8:00 на 17.08. Имам много време и ще започна да чета темите назад, но ще се радвам все пак ако някой се отзове с конкретна информация, за да оползотворим времето си на макс. Ще бъда благодарна и да ме насочите към хотел за да може да изберем и да си запазим отсега, докато още има избор. Ще бъдем 4 човека. Благодаря много. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Като за начало- ще се разхождате сутрин и късния следобяд, вечерта. По обяд е немислимо. Температурите са стопяващи и сладоледа не помага. Вярно е, че от август до август сигурно има разлика, но като цяло- половината ден го отпишете. Вариант е тогава да сте някъде на закрито и хладно. А Колизеума, форум и подобни открити да ги оставите за ранна сутрин или вечер.
Относно хотели и апартаменти- избора е огромен- няма да останете на улицата. Simple Smile Вижте в booking има разни безплатни неща (атракции, билети), ако резервирате през тях (виждат се кои са след потвърдена резервация).

# 419
  • Торонто
И ние мислим да кацнем на 14.08, но с вечерния полет на alitalia,или следобедния на wizz. Не ми се вдигат деца толкова рано сутрин.
Проверих времето - дават го 27°С максимални за деня. Това за мен не е горещо и ако е вярно няма да са ни голям проблем жегите.
Ако обаче е горещо, имате ли предложения кои забележителности са подходящи за обедните часове?
А хотел с басейн в централната част някой да е ползвал?

Общи условия

Активация на акаунт