ОКТОМВРИйчета 2017

• 39 494
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Леле, хора, с тези болести не си е работа! Да не ви хваща нито вас, нито малчовците, а болните - бързо да се оправяте!

Рожденичките - пращам ви въздушна ТОРТА сега :Д ! И много целуФки.

Радост цял ден реве, язък й за името :Д . Направо се скъса това дете, ох, боже... Не е спала от 11 сутринта, само навън с количката като бяхме, какво е това ЧУДО, направо...

# 616
Забелязала съм, че като излизаме на разходка Боги след това вечерта е неспокоен..
Ох, хора, не знам какво беше това чудо вчера, но така се панирах за едни сополи..  по- скоро се тревех да не стигнем до болница. Всички бяхме на крак. Баща ми купува инхалатор. Между другото, много хубав, специално за деца взе от Техномаркет. Майка ми купува лекарства, мъжът ми прави инхалации, дава лекарства. Аз..рева! Wink Той, милия се дави от сополи.
Днес вече малко по- уверено го раздавах. И с аспиратора.зс уста дърпах яката.. поне го облекчава .
Да минава бързо само се моля и скоро да не се повтаря.

# 617
Честито на рожденичките! Живи и здрави да сте!
Аз обмислям погачата, която ще е следващият уикенд и директно без свян ще кажа без деца, че с тези вируси по градините и училищата само това ми липсва да лепне Лорен.

# 618
Аз казах на моите момичета, че питката е по женски. Те ме разбраха правилно и не доведоха деца. Но пък мъжът ми присъстваше и фотографа.

# 619
Мами пак съм аз май разболях малкия. Няма тем но нослето му е мн запушено едвам диша милото пръскам тетрисал и дърпам ама нямам голям успех после ще званя на док. Прочетох някаде да повдигна матрака малко че улеснявало дишането даали така е ок  преди малко хапна и си заспинка

# 620
Аз пък изрично казвам с деца да идват.Все пак е празник и за баткото, на него ще му е скучно без деца.Те и без това играят отделно, никое не го интересува бебето.А и какво да ги правят тия деца майките, ако няма кой да ги гледа?!Имам три приятелки с по 3 момчета...даже и бащата ще дойде, щото нито той може сам да се справя с тримата нито тя...с мъжо сме се разбрали мъжте на отделна маса, все едно не са с нас и готово.Адета е спазен, дето се вика и всички са щастливи:))

# 621
Да. Всеки си преценява според обстоятелствата.
Хубаво изживяване е питката

# 622
Аз пък няма да правя питка.
Две от най-близките ми приятелки са в чужбина, а третата преди три седмици беше в болница заради хепатит. Други приятелки нямам, имам т.нар. добри познати, а с тях не искам, или ще е с наистина близки и стойностни за мен хора, или няма да правя. В случая се получава второто.
На 40 ден водих малкия на чиста молитва, там носих питка, която раздадох. Ето ти я питката.

Ако знаете какви огромни сополи издърпах сега с помпата-прахосмукачка, лелееее...едвам дишаше преди това хайвана, хапна само 40 мл. Издърпах нослето, олекна му и заспа почти на секундата.

# 623
Добре бе от какво ги имат тези сополи вашите бебенца, особенно тези които са без второ вирусоносително дете? Наистина ми е чудно. Бързо оздравяване. За суполите, най-доброто е да си вземете такова за издърпване с прахосмукачка, моята педи беше много против това и аз я слушах, но в един момент и техлих една майна, купих си го и се родихме в точно този момент. Всички другинушким суполо дърпащи не издърпват всичко а бебе със суполи, даже не бебе, а дете което още неможе да духа суполите е много гадно. Да ви успокоя минава,.баткото вече няма такива проблеми, за сметка на това температурите са нашата участ сега. А за погачата, аз много бих искала да си дойдат родителите с децата, обаче лошото е че почти всичките ми приятелки са с деца и в нас ще стане мега лудницата...., ще сме около 20 девойки (не питайте, голяма компания сме) и половината да доведат децата си и мани мани:)

# 624
Моето дете ние го разболяхме. Прехвърляхме си тук един вирус и накрая се лепна на него Sad
Ама сопол да ви видят очите...
Аз имам такова за прахосмукачка, но аз съм прахосмукачката. Отначало не смеех, но вече само да чуя,че хрипа и го почвам. Плаче ,милото, ама няма как.

# 625
А това за прахосмукачката удобно ли е странно ми е някак и се чудя дали ще успея. За сега съм с носко за уста ама остават неуспявам да го изчистя като хората Sad

# 626
Аз с уста ги дърпам, не с прахосмукачка

# 627
Аз с ето такава действам
https://www.aptekaolmed.pl/pol_pl_MARIMER-Aspirator-do-nosa-dla- … ztuka-17173_1.jpg
Издърпва всичко уж, много лесно се използва.
Ема, не знам от къде са тия сополи, по дяволите. Няма контакт с никой друг освен с мен и с родителите ми (а никой не е болен), винаги съобразявам кога да го извеждам и като цяло много го пазя.
Обяснявам си, че е изстинал докато го преобличам или сменям, защото това се случва по 100 пъти на ден. Или е опикан, или е наакан, или е оповръщан...иначе в стаята е 22°, ама само така си го обяснявам, няма от къде иначе.

# 628
И аз ползвам същото.

# 629
Аз с уста ги дърпам, не с прахосмукачка

То това не се ли води прахосмукачка или аз пак не съм разбрала и си ги пиша със задните части ?

Общи условия

Активация на акаунт