Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 114
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Вероятно е коментирано обаче гласът на Васко ми е толкова познат!!  Озвучава ли някой известен герой?

Да на мен също, сещам се само за Мистър Бийн

# 76
  • плевен
Аз мисля,че озвучаваше Алф.Знам,че е от този сериал.

# 77
  • There I was on a July morning
При Врабчев всичко е ОК  Whistling и при операционната сестра  Crossing Arms
Ауу и Огнянова и Банков напоследък са щастливи заедно, може ли такива работи да има в този сериал, значи.  Crossing Arms Mr. Green

# 78
  • Някъде в Матрицата
Рене Артоа в "Ало ало".

Мдаа, да се запиша и аз при дебилите.

# 79

Олеее вярно! Точно!  Благодаря.

Аз си го гледам с кеф филма.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
Добрева каквато е злобарка най-много да изпорти Банков за незаконните гонки и да му навлече неприятности.

# 81
Добрева я направиха тотално хахо, не че преди не беше, ама сега тотално си затвърди образа на 15-годишна тийнейджърка.

Всички се държаха много конфунзно с Наталия, което е разбираемо, но собсвената й майка се държа много нелепо, имах чувството, че всеки момент ще се изпусне какво толкова крие.

Сцената на покрива ме разчувства, Калин беше страхотен! Kissing Heart

# 82
  • тук, на мястото си
И този сезон се крепи на Димо Алексиев  и Йоана Буковска. Добре, че дойде и Юлиян Вергов.
Сцената на покрива беше много силна,  а  целувката между Банков и Огнянова много истинска.

# 83
  • София
Добър епизод Simple Smile
Не вярвах, че ще го кажа, но браво на Коко...  Laughing
Много силно между Банков и Огнянова. На покрива страхотен Калин, а и Наталка. А също от покрива час по-скоро се надявам да засилят Добрева.

# 84
  • София
п.п. Сякяш гледането е задължително!

Laughing

сякАш има значение, защото много са като мен, а благодарение на нас го има и сериалът, защото е факт, че все още се гледа въпреки дивотиите. И се гледа толкова много само защото е български. Аз гледам страшно много сериали от много години насам и съвсем честно си казвам, че ако не беше роден го зарязвах още в началото на първия сезон. Така че да хубаво е да се съобразяват с желанието на болшинството фенове и няма да открият топлата вода ако го направят, защото амиии това е световна практика...

# 85
Aз имам малко "професионални изкривявания", но ми направи впечатление, че "починалият" човек дишаше много ясно и отчетливо. Голям гаф, можеше да си задържи дъха за няколко секунди. 
Иначе ми хареса само целувката, "Извинявай!" и си тръгва без думи, добре беше измислено.
Вместо запис всичко това  Mr. Green

Не е дишал. Снимано е от ръка и заради движението на камерата така изглежда. Не са съобразили.

# 86
  • Там,където се събуждам щастлива.
Къде играе актьорът, който играе Васко? Много добре играе!
Завладяваща целувка. Безброй жени се влюбиха в доцента. Wink

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 01:14 от Kalinka

# 87
Добрева каквато е злобарка най-много да изпорти Банков за незаконните гонки и да му навлече неприятности.
като нищо Angry очаквам го от нея, или по-скоро от сценаристите. Не я харесвам тази девойка - ни като девойка, ни като актриса и това е Simple Smile

Сцената на покрива беше много силна,  а  целувката между Банков и Огнянова много истинска.

чукай на дърво, да не изпортят сценаристите работата. Тия не са в ред, да причинят това на Мазови. Така ли не оставиха една щастлива двойка в тоя сериал? Вярно сме дебили, щом продължаваме да гледаме

# 88
  • София
ето, затова смятам, че една изневяра би трябвало да се разбере от партньора. Да не говорим, че в случая съм на страната на Калин и ако бях на негово място, щях да я разкарам. Ужасно се държа направо. Ама сега ми стана гадно по какъв начин го научи. Аз все очаквах той да ѝ каже.

# 89
  • Пловдив
Уф...изпуснах снощи да гледам.Дали са качили епизода?

Общи условия

Активация на акаунт