Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
За дрехите на Виолета ок, има евентуално някаква цел, но на какво се дължи потресаващата й прическа? И на фризьор ли не може да ходи? Като че ли сама се е кълцала с ножицата и то със затворени очи, отвратително ми е да я гледам.

Просто косата ѝ расте. Докате израсте, прическите ще са потресаващи, късите кичури няма какво да се направят.

В началото пак беше с къса коса, но сресана нагоре. Беше по добре. А и червеното много отива на сините и очи. Сега хич го няма очарованието и от предишните сезони.

# 676
  • София
O, има начин да се пооформи и растящата къса коса да не изглежда потресаващо, все пак всички сме си пускали дълга коса

# 677
  • София
Има ли накъде повече да деградира образът на Добрева? Thinking

Има, имааа. Тъкмо за някой герой си викам повече нЕма накъде... И хоп като фокусници вземат та излъчат още по - голяма гадост. Sunglasses
Нали? Значи наистина може и да стигне до рязането на вените, както го е подкарала.

Или най-накрая да успее да резне нечие мъжко достойнство Grin

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 16:35 от MelindaD

# 678
Когато корема е наравно или по-изпъкнал от бюста, а преди не е било точно така нещата стават леко подозрителни.

https://imgur.com/Hkjd35P

# 679
Когато корема е наравно или по-изпъкнал от бюста, а преди не е било точно така нещата стават леко подозрителни.

https://imgur.com/Hkjd35P
Joy hahaha Ами жената просто си няма бюст , който да покрие няколко месеца от евентуалната бременност , въпреки че обикновено  и бюстът расте при бременност  newsm78.
В сериала пак влязохме в кофти цикъл на безумни идеи на "специалистите" , които  ги измислят .

# 680
  • София
Също и забелязвам, че Захариева в този сезон е все с някакви широки, бабешки дрехи.

Нещо, което ми харесва като последователност от първи сезон май още е, че Калин соли и слага много подправки на храната. Не знам идея на сценаристите, на актьора ли е, случайно ли се получава, но ми направи впечатление.

# 681
Също и забелязвам, че Захариева в този сезон е все с някакви широки, бабешки дрехи.

Нещо, което ми харесва като последователност от първи сезон май още е, че Калин соли и слага много подправки на храната. Не знам идея на сценаристите, на актьора ли е, случайно ли се получава, но ми направи впечатление.

За Виолета това е така - в този сезон носи прикриващи талията дрехи, в първите епизоди носеше прилепнали рокли и изведнъж смени стила. На тази снимка се вижда извивка на корема

Това за Калин е заради Димо, сценаристите не помнят такива дреболии.

# 682
"Тасев ще залюби лесбийката. Тя ще открие любовта с мъже. Вяра съвсем ще се подтисне и ще има връзка с Йосиф. Ще се залюбят в моргата. Виолета ще открадне бебето на Наталия и ще го продаде на Лора. Мазов ще вземе кредит, че няма да им достигнат парите(продуктово позициониране на банка). Калин ще обвини Романова в сексуален тормоз, следвайки холивудските тенденции..."
Из Фейсбук

Сценаристите вече са за майтап! Grinning

# 683
След като видях промото за вторник(не знам дали все още сте го видели),желанието да цапна с нещо Банков все повече се засилва.Държанието му е толкова студено към Зорница.

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 18:15 от maichetoo0o

# 684
  • Кърджали
Не съм го видяла още, само това в края на серията от снощи. И си виках " ся като хвана една дряновица..." Силно се надявам до края на другата седмица квото го прихванало там да го пусне и да започне да се държи като човек и да е по-мил към Огнянова. Тя няма вина че той в момента хем я иска, хем го е страх.

# 685
Диана не е била гадже на Терзийски. Долна инсинуация е това.
Той го казва в интервю-че накрая му е разбила сърцето и се е пропил от мъка.

# 686
  • София
Някой може ли да постне промото за вторник ? Не го намирам Flushed

# 687
  • Там,където се събуждам щастлива.
Я да напиша и моите предположения за Банков и жена му Grinning. За рождения ден на детето те двете /жена и дъщеря/ искат от него да качи детето на мотор. На нас не са ни дали, че той го е направил. Всъщност може и категорично да е отказал, точно заради безопасността на детето - малко е, без подходяща каска. И в следващия момент жена му, която също се оказва мотористка /мое предположение разбира се Grinning/ качва детето на мотора и прави катастрофата. Дъщерята умира в ръцете му после в линейката, а майката, която той обвинява за случилото се, изпада в кома /пак в ръцете му/. Заради обвиненията към нея, той не може да ѝ прости и съответно тя е мъртва за него - получава се игра на думи. Някой като ти каже "Ти си мъртъв за мен" означава, че не иска да те знае, вижда, а не че си умрял.

Може да е било така! На снимката, която той носи,тя е върху мотор.

# 688
Снимката може да е отпреди. Едва ли ще носи такава от най-тъжния ден в живота си.

# 689
Не мисля, че жената на Банков е в кома. Може би е някой пациент, който е анестизирал и объркал, така да се каже, и от неправилната дозировка изпада в кома. В следствие на тази случка  Банков се маха от Германия и се връща тук. Нещо такова ми се вижда по-добро от това жена му да  "възкръсва".

Мисля,че точна за жена му става въпрос и ще я"възкръсят".Нали видяхте,че след  първия разговор с Германия,когато пропусна срещата с Огнянова,го дадоха ,че лежи вкъщи,вторачен във венчалната халка.Ако е за някой друг нямаше да го има този момент.

Общи условия

Активация на акаунт