Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 96 008
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • Plovdiv, Bulgaria
Много благодаря за бързите реакции!

# 242
  • Бургас
Здравейте. Този месец очаквам да пристигнат много пратки, но за съжаление през целия ден няма никой вкъщи. Български пощи ще ме известят ли по някакъв начин ако са идвали и е нямало никой да получи пратката? Понеже всеки ден си мисля, че идват да ми доставят поръчката, а пък няма кой да я получи и накрая няма да я видя.

Може ли да попитам от кога са ви пратките?

Имам от началото, средата и края на декември. Повечето покупки са вече accepted by airline, което от предишни покупки съм забелязала, че значи че мога да ги очаквам след 1-2 седмици, най-много 3.

# 243
  • Бургас
Аз пък имам една, която на 08.12.17г е shipped by air и още не е пристигнала Sad т.е. повече от месец "лети" Laughing

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 12:42 от sunny-n

# 244
Аз имам от ноември и пише,че са пристигнали в Бг,но не мога да ги проследя. И понеже не съм отваряла диспут до сега да питам в тази ситуация трябва ли да правя нещо или да чакам?

# 245
Аз имам от ноември и пише,че са пристигнали в Бг,но не мога да ги проследя.
А до коя дата е срока на доставка?

# 246
Днес пристигнаха обеците, които щях да получавам - пощальонът ми ги донесе този път. Харесват ми и са с хубава опаковка - доволна съм от този магазин за бижута, сигурно ще поръчам пак.
Скрит текст:

Пише 925, но имам съмнения дали е сребро - някой знае ли добър начин за проверка? Единственото, което се сещам е окисляването - изчаквам месец-два и ако почернеят, значи са сребърни..

# 247
Няма такова нещо. Среброто не потъмнява така. Отиди на златар да ти каже, но щом е от Али -виж коментарите за други "сребърни" неща от магазина.

# 248
Изчетох цялата тема и не видях никъде да се уточнява ,че номера само от цифри или започващи с букви ,а завършващи с цифри НЕ СА РЕАЛНИ ...
Цитат
Проследими номера са тези , които започват с R и завършват с букви. Тракинг номера, завършващи на CN пътуват с Китайски пощи, завършващи на SG - Сингапурски пощи, NL - Холандски пощи, MY - малайзийски пощи, SE - Шведки пощи, HK - Хонгконгски пощи
Номера , започващи с WD, GL  и YC са ...непроследими!
Номера само от цифри - също! Тракинг номера, завършващи на CN пътуват с Китайски пощи, завършващи на SG - Сингапурски пощи, NL - Холандски пощи, MY - малайзийски пощи, SE - Шведки пощи, HK - Хонгконгски пощи Номера , започващи с WD, GL и YC са ...непроследими!Номера само от цифри - също!

т.е питането къде ми е поръчка 064646384 е с минимален шанс за отговор Simple Smile Ако някъде го има отбелязано и съм го пропуснала - сори !

Друг въпрос имам обаче - вече няколко пъти чета за скрити линкове/оферти в али на реплики на маркови стоки. Някаква яснота по въпроса?
За проследяване най-голямо инфо ми вади :
https://trackitonline.ru/?

17 track изобщо го няма на картата понякога !

И още нещо - на много интересни неща съм попадала в https://ru.itao.com/ - тук има снимки на реално полученото и линкове към продукта Simple Smile

# 249
Аз имам от ноември и пише,че са пристигнали в Бг,но не мога да ги проследя.
А до коя дата е срока на доставка?
Хмм не виждам на едната поръчка от 06.11. Може да е изтекъл?  На следващата от 19.11 пише,че имам още 9 дни.
До сега не са ми се бавили толкова и нямам навик да гледам изобщо тези срокове.

# 250
Няма такова нещо. Среброто не потъмнява така. Отиди на златар да ти каже, но щом е от Али -виж коментарите за други "сребърни" неща от магазина.
Напротив - имам сребърни предмети, които потъмняват или позеленяват просто както си стоят. С паста за зъби се почистват идеално. Не потъмнява само родираното сребро, но аз не мисля, че имам нещо, което да е обработено с родий.  Ето по темата - няма смисъл да спорим почернява ли среброто или не:
http://silver.bg/zashto-srebroto-potymnqva-i-kakvi-sa-prevenciite

https://srebroto.wordpress.com/2010/06/08/%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0% … 0%BE%D1%82%D0%BE/

Скрит текст:
Ако се подложи обаче на високо налягане на кислород и при висока температура, опитът показва, че се окисилява съгласно уравнението

4Ag + O2 -> 2Ag2O;

при тези условия Ag2O се явява екзотермично състояние. Сероводородът го атакува дори и в следи, при което повърхността почернява вследствие образуването на Ag2S. На това се дължи потъмняването на сребърни предмети, когато са стояли на въздуха дълго време

# 251
  • Пловдив
Да се похваля-получих първата си поръчка за една седмица. Очаквам още три Simple Smile

# 252
Момичета, включвам се с въпрос - трябва да поръчам роклички за деца от детска градина. Писах на продавача, имал толкова налични от съответен цвят. Попитах го за някаква отстъпка - отговори, че магазинът у предлага купони. Сега въпросът ми - мисля да поръчам всяка рокля отделно,за да избегна обмитяване и ДДС. В такъв случай ще важи ли купон, при положение, че е за отстъпка над определена сума?

# 253
  • у нас
Момичета, включвам се с въпрос - трябва да поръчам роклички за деца от детска градина. Писах на продавача, имал толкова налични от съответен цвят. Попитах го за някаква отстъпка - отговори, че магазинът у предлага купони. Сега въпросът ми - мисля да поръчам всяка рокля отделно,за да избегна обмитяване и ДДС. В такъв случай ще важи ли купон, при положение, че е за отстъпка над определена сума?
Купоните са при определени условия, за някои стоки и над дадена сума. Щом нещата се пускат по отделно, купонът няма да важи.

# 254
  • В един копнеж!
Дами, здравейте!
Получи се проблем пир мен. Прехвърлих се в Уникредит и оттам ми издадоха Мастеркард. Да, ама сега с нея не ми позволява да плащам в Алиекспрес.
отидох пред Алипей, и пак опрях до това да не ми приема картата. Има ли някакъв друг начин? Или аз нещо пропускам?

Общи условия

Активация на акаунт