Счетоводител в нужда се познава 13

• 62 847
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте, ще съм благодарна, ако някой се отзове. Каква е приблизителната месечна цена за счетоводно обслужване на ЕТ по патентен данък с един работник. Предварително благодаря.

# 436
  • В полите на Пирин планина
нещо не разбрах - вашата фирма, регистрирана по ЗДДС е издала на нерегистрирана фирма ф-ра и единствената ви грешка е, че на ф-рата сте посочили BG пред булстата така ли?
Електронно ли издавате ф-рите или от кочан?

Правилно,
електронно издаваме фактурите Simple Smile

Програмата не позволява ли да се коригира конкретната фактура?
Все пак за мен е несериозна тази причина за "непризнаване" на въпросната ф-ра.
Няма никакво основание за КИ.

Здравейте, ще съм благодарна, ако някой се отзове. Каква е приблизителната месечна цена за счетоводно обслужване на ЕТ по патентен данък с един работник. Предварително благодаря.

Зависи къде.
Зависи колко документи има.

# 437
  • София

Зависи къде.

[/quote]
София. Имам предвид минималния хонорар.

# 438
За София не мога да помогна.
Защо не питате в някоя счетоводна къща?

# 439
  • София
Зависи къде.

София. Имам предвид минималния хонорар.
[/quote]

Минимум 100 лв.

# 440
нещо не разбрах - вашата фирма, регистрирана по ЗДДС е издала на нерегистрирана фирма ф-ра и единствената ви грешка е, че на ф-рата сте посочили BG пред булстата така ли?
Електронно ли издавате ф-рите или от кочан?

Правилно,
електронно издаваме фактурите Simple Smile

Програмата не позволява ли да се коригира конкретната фактура?
Все пак за мен е несериозна тази причина за "непризнаване" на въпросната ф-ра.
Няма никакво основание за КИ.

абсолютна глупост е да се издава КИ и нова ф-ра. Това с BGто е несериозно. А и много програми автоматично го поставят. Това не е причина за каквато и да било корекция! ДДС-то по ф-рата е начислено внесено така че явно има някаква друга причина за КИ - я поразпитайте точно за проблема, защото, според мен, няма как да е това, което пишете.

# 441
Момичета, когато с ПИК се подава декларация обр.1 и годишно обр.6, може ли да е сканирана или трябва да е направена с програмата на НАП?

# 442
Момичета, когато с ПИК се подава декларация обр.1 и годишно обр.6, може ли да е сканирана или трябва да е направена с програмата на НАП?

Прави се файл с ПП на НАП.

# 443
Не мога да се преборя с ПП на НАП. Трябва да попълня данни за ЗС, пенсионер, който дължи само здравни осигуровки. Но не ме пуска да продължа, докато не въведа и социални. Малко попаднах в Параграф 22. Ама пусто, като искаме сами да направим нещо, а то не става...

# 444
  • Варна
Не мога да се преборя с ПП на НАП. Трябва да попълня данни за ЗС, пенсионер, който дължи само здравни осигуровки. Но не ме пуска да продължа, докато не въведа и социални. Малко попаднах в Параграф 22. Ама пусто, като искаме сами да направим нещо, а то не става...
Опита ли да отбележиш кутийката само за здравни, мисля че беше на страничката с отработените дни, горе вляво?
Друго което съм правила е след тов в текстовия файл ръчно си коригирам нули, цифри и тн.. Simple Smile

# 445
Пробвах. И със и без отметка, на следващата страница не ме пуска, докато не попълня и социалните. Днес ще опитам да пипна текстовия файл. Благодаря!

# 446
Е ако пипаш текстовия файл, после да не ти я отхвърли или да стане някоя глупост...свалила ли си новата версия на програмата?

# 447
  • Пловдив
Здравейте!Вярно ли е,че от таази година СД без дейност вече не трябва да подава нулеви отчети и декларации към Агенция по вписванията?

# 448
Е ако пипаш текстовия файл, после да не ти я отхвърли или да стане някоя глупост...свалила ли си новата версия на програмата?
Да, най-новата версия съм свалила.

# 449
  • София-Младост
Опита ли да отбележиш кутийката само за здравни, мисля че беше на страничката с отработените дни, горе вляво?
Друго което съм правила е след тов в текстовия файл ръчно си коригирам нули, цифри и тн.. Simple Smile
в т.12 Осигурен код "12" , в т.21 пишеш осиг.доход, обикновено е МРЗ и в т.22.1 отбелязваш 8%

Само да попитам за кой месец подаваш по това време?

Общи условия

Активация на акаунт