Многодетни мами 3

• 15 683
  • 252
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Цвете,утре сме на последния изпит за ТУЕС.Вчера ходи на математика,но бяха доста трудни задачите,а утре по физика-незнам.Бяхме и в НПМГ,но още не са готови всички резултати.За там разбрах,че половината места са заети от деца,явявали се на олимпияди!?За мен това е най-малкото обидно,спрямо кандидатстващите,защото те се трудят,а май ще влязат само пълните шестици(и то не всички).А иначе подадохме заявление за езиковите училища и ще видим на 11.07. класирането.Ето защо не пиша нищо конкретно Wink

А иначе ние сме добре.Тази седмица имаме ремонт-смениха ни дограмата.А Ваньо трябва да измаже около прозорците.Доста за чистене има,но бавно и славно,ще се оправяме.Аз не смея да се натоварвам много и затова става бавно.

На отпускарите пожелавам весело изкарване и хубаво време.

# 181
Не се шашкай от олимпиадите, не са толкова много децата. Признават им оценки над 5.50 от областен или национален кръг, а това не са кой знае колко много случаи. С физика миналата година влизаха и деца с около 4 на изпита. А математика приемаха до 4-то класиране. Само биологията се запълни още на първо класиране и най-ниските оценки бяха около 5 - 5.25, в зависимост от резултатите по математика. Но Пепи не е държал биология, нали? Успокой се, имате добри шансове. Стискам палци! И полека с ремонта и чистенето!

# 182
Това с изпитите е много стресиращо и за деца и за родители, но те нашите дечица са си умнички и късметлийчета, така че, кандидатстващи мами, поооооо-спокойничко.
Всичко ще се подреди така, както искате, ако не - напълно поемам вината, че не съм стискала палци както трябва.
И ние от невръстна възраст имаме подобни проблеми - не можем да се класираме за предучилищна група 1 година по-рано, защото отдавна при нас няма места. Нищо не мога да направя за момента и ще ходим в първи клас на 7 години, а не на 6, както имахме желание. Такъв му е късмета на Косьо, или пък майка му не е достатъчно оправна, не знам.

# 183
Косьо е късметлия с такава майка, а хич не му трябва да тръгва на училище на 6. Моят Сашко така тръгна, заради най-добрия си приятел, който е малко по-голям. Няма никакви проблеми с материала /нали нашите дечица са си най-умни/, обаче и досега му личи, че е по-малък - и на ръст, и психологически. Да не ти обяснявам, че съученичките и без това гледат към горните класове, а тези, дето са по-малки направо си ги имат за бебета. Така че не бързай, на 7 години детето ти ще е по-силно, по-зряло и по-спокойно в училище. А дотогава си го учи на каквото искаш. Може да поеме много.

# 184
Цвета, благодаря ти за съвета, по-спокойна съм вече  bouquet
И неговия най-добър приятел  тръгва по-рано в предучилищна и затова той дава зор да е с него. Отказва да ходи и на детска градина, щом приятелчето му го няма.
Сега на вилата ще го вземем с нас въпросното приятелче заедно с другите му две братчета, та да се налудуват децата и да са си заедно по цял ден. Сигурно ще бъде голяма глъч и веселба и много ще се забавляват хлапетата, надявам се, че и ние покрай тях.

# 185
  • София
Много благодаря за куража,който ми дадохте,момичета! Hug

Разбира се,че нашите деца са си най-умните Joy

Утре ще се чуем пак,след като видим класирането. Laughing

# 186
  • София
Да се отчета от нас с Пепи.

Пепи е приет на първо класиране в Руската гимназия с руски и английски език.Ние сме доволни,дано да се чувства добре там Praynig
Ще чакаме и другите класирания-за НПМГ е резерва,а в ТУЕС излизат в събота резултатите.

Е,това е засега.Да не кажете,че не сме писали... Laughing

# 187
Ей, това е страхотно! Мика завърши тази година точно това. Тя смята, че е имала невероятен късмет с това училище. Ако пък сте и при нашата класна, ще сте много доволни! Казва се Илиана Димитрова и преподава руски. Много държи на децата, строява ги, но с обич и разбиране и винаги ги защитава пред другите учители. Тя направи от една разпасана команда клас, в който се подкрепят взаимно и са истински приятели. Сега готви тези деца, които ще държат руски на кандидат-студентските изпити /забележи, безплатно и безкористно/, а има други, които няма да се явяват на руски, но ходят на заниманията само и само да прекарат още известно време с класа и класната. Това нещо да ти говори?
Освен това от тази година Лукойл са поели шефство над училището, вече заведоха първенците от олимпиадата по руски в Москва и Санкт-Петербург, подписали са договор с училището и явно ще има и други ползи за децата.
А за руския, помисли, че все по-малко хора в България го знаят, а връзките ни с този огромен пазар тепърва ще се развиват.
Много се радвам за Пепи!

Аз зачезвам за известно време. Весело лято на всички!

# 188
  • преди Варна/сега Горна Оряховица

newsm59 Костадин   bouquet на pretty_witty днес празнува bdbaloni!Да ти е живо и здраво детенцето мила майче,да расте щастливо и безгрижно!  Tada dancing motor  Tada

# 189
Радвам се за всички приети и дано всеки,който кандидатства някъде да бъде приет където иска и каквото иска!

Честит рожден ден на Костадин и само най-хубавите неща на този свят да му се сбъдват!!! Но най-вече желая здраве,а на мама много, много радости и леки и приятни приготовления!!!!!!

Мамита,много съм изморена нещо и съм в много лошо настроение,но като се оправя - ще пиша повече!Но си мисля редовно за вас!!!

само усмивки и слънце в душата желая на всички ви!!!!!! И приятни емоции!!!!!!

# 190
  • София
Цвете, благодаря ти за хубавата информация!И ние сме много доволни и днес ходихме с Пепи,за да го запишем LaughingТой ще е в паралелката с първи чужд език руски и втори английски.Дано да сме при същата госпожа.

ЧРД на Костадин!Да е жив и здрав! newsm67 Tada bdbaloni

Мамо Цоцоланке,я да се усмихнеш и да се вземеш в ръце!Какви са тия настроения посред лято?

# 191
Ч.Р.Д. Костадин много радост, здраве и късмет в живота newsm59  bigdance2
да правиш мама,тати и всички покрай теб щастливи.

Мамо Цоцоланке я по ведро Grinning
Честито на всички приети  newsm51
Ние си взехме Ади от майка но каките не пожелаха да се преберат и намен ми стана малко тъжно Sad
а и Ади само пита за каките,малко и е скучно ама какво да се прави.
желая на всички работещи лека доработна седмица.

# 192
Момичета, благодаря за милите пожелания по случай рождения ден на нашия батко!
Не сме правили парти, защото той е с ангина и бяхме в тесен семеен кръг. Черпя ви виртуално всички с   party023 и beer2 за негово здраве!

Теди, добро училище сте избрали, попътен вятър в него!

Това променливо време се отразява много зле на психиката и аз го изпитвам в момента на гърба си. Не се учудвам, че и други да депресирани.

Мамо Цоцоланке, предлагам ти да смениш радикално прическата. При мен работи безотказно. Резервен вариант ми е шопингът. Като си дам сметка колко практично и целево съм си похарчила паричките ми се вдига самочувствието и всяка тъжна мисъл изчезва. Опитай, ако вече не си ги опитала тези варианти.

# 193

Мамо Цоцоланке, предлагам ти да смениш радикално прическата. При мен работи безотказно. Резервен вариант ми е шопингът. Като си дам сметка колко практично и целево съм си похарчила паричките ми се вдига самочувствието и всяка тъжна мисъл изчезва. Опитай, ако вече не си ги опитала тези варианти.

Благодаря за подкрепата,ама като отмине нещото,което ме притеснява ще го споделя тук! Искам сякаш че ли да се оправят нещата и тогава да споделя. Не ми се сърдите,нали.....

# 194
Не се сърдим, стискаме палци!

Общи условия

Активация на акаунт